diyarların en yetenekli assasin'i kim?

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Lixer wrote:Lloth`un tanrı olmasından korkup öldürdüğü drow assassin : Zinzerena

Rogue 25/Assassin 15/Shadowdancer 10
Lixer bu drowu yanlış hatırlamıyorsam sıkıntılar zamanında temizliyodu Lloth.Bu drow hakkında daha detaylı bilgi varsa elinde verebilirmisin?
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Arkadaşlar benim katil favorilerim Bhaal ve Cyric'tir. Bildiğiniz gibi Bhaal katillerin ve suikastin tanrısıdır. E haliyle çok iyidir bu konuda. Cyric'te çok yetenekli hatta Artemis'ten daha yetenekli, çünkü adam basit bir Zhentarimliyken Nifak Tanrısı oldu, ayrıca Kelemvor'u öldürdü ve Mystra'nın güçlerine sahip olan Midnight'ı öldürmüş gibiydi sadece vakit kalmadağı için kaçtı, ayrıca Adon'u da iki kere cennetlik etti herif hep son anda kurtuldu. Kelemvor'u çldürmekte her baba yiğidin harcı değildir hani.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Darkflarer böyle hep seni bozuyo gibi olmayayımda burda,biz normal ırkları konuşuyorduk.Tanrıları değil. :)
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

Phantom wrote:Darkflarer böyle hep seni bozuyo gibi olmayayımda burda,biz normal ırkları konuşuyorduk.Tanrıları değil. :)
+1
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

ya biraz önce tanrı muhabbetine geçtiniz ayrıca cyric tanrı değilken kelemvor, midnight, adon, bhaal ve myrkul'u yendi buna da +1 yazın bence ayrıca ırklarda konuşulmuyordu en iyi katil konuşuluyodu ayrımcılık yapma ırk falan diye tanrılarda analarının karınlarından tanrı doğmuyolar haklarıyla alıyolar.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

yanlış tanrı doğanlarda var bkz. detys and demigods. Ayrıca cyric bhaalı elinde godslayer varken öldürüyor yoksa imkanı yok.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Artemis ya, üf adamın özelliklerine bakın Legendary Assassin var ve ben başka hiç bir assassin'de bu özelliğin olduğunu sanmıyorum. Hatta bir kitapta (karmaşık ağlar olabilir) bir elemanın "efsanevi" Artemis Entreri'yi tutacak kadar parası olduğu yazıyordu ki bu adam kafatası limanında yaşıyor, Artemis naapsın orda?
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

yanlış tanrı doğanlarda var bkz. detys and demigods. Ayrıca cyric bhaalı elinde godslayer varken öldürüyor yoksa imkanı yok.
ben nasıl öldürdüğüne bakmam, sonuçta Bhaal'a arkadan yaklaşmakta çok büyük bir yetenek iste ve ben bu yeteneğin Artemis Entreri'De hatta Jarlaxle'da bile bulunduğunu sanmıyorum.
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

darkflarer wrote:valla artemis gayet iyi bir karakter ama Jan Jansen'da son derece iyi bir thief Yoshimo'yada laf yok ama abdel kesti zaten onu ihanet edince.
Oy oyy, baldurs gate karakterleri darkflarerın zihninden fırlamış yine... Sıkıldım yav...
Been there. Seen that. Got the scars.
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

darkflarer wrote:Artemis ya, üf adamın özelliklerine bakın Legendary Assassin var ve ben başka hiç bir assassin'de bu özelliğin olduğunu sanmıyorum. Hatta bir kitapta (karmaşık ağlar olabilir) bir elemanın "efsanevi" Artemis Entreri'yi tutacak kadar parası olduğu yazıyordu ki bu adam kafatası limanında yaşıyor, Artemis naapsın orda?
kardeşim artemis'e olan düşmanlığının sebebi nedir??karizma oluşu mu??bi insana oranla yetenkli oluşu mu??söylede bi daha tartışmmim yaw..nereye baksam laf atıon adama..coluğunu cocuğunu mu kesti :D

Sonuna kadar Artemis Entreri 8
)
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

darkflarer wrote:Artemis ya, üf adamın özelliklerine bakın Legendary Assassin var ve ben başka hiç bir assassin'de bu özelliğin olduğunu sanmıyorum. Hatta bir kitapta (karmaşık ağlar olabilir) bir elemanın "efsanevi" Artemis Entreri'yi tutacak kadar parası olduğu yazıyordu ki bu adam kafatası limanında yaşıyor, Artemis naapsın orda?
kardeşim artemis'e olan düşmanlığının sebebi nedir??karizma oluşu mu??bi insana oranla yetenkli oluşu mu??söylede bi daha tartışmmim yaw..nereye baksam laf atıon adama..coluğunu cocuğunu mu kesti :D

Sonuna kadar Artemis Entreri 8)
)
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

tabiki artemis entreri. benim favori karakterimdir. şaşmam
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Marveloth
Süresiz Banlanmıştır

Post by Marveloth »

Artemis Entreri en iyi Assasin diebilirim. Ã?ünkü Assasinlği en iyi yapan ve ve bunun en iyi yansıtıldığı kitap Artemis ve FR dir.

Ama en iyi hırsız Tass yani üstüne tanımam.
Size yardım etmiyorum. Sadece yollarımız aynı patikada ilerlemekte...
laraken
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by laraken »

Eğer okuyan varsa Vlad Taltos serisini kesinlikle Vlad Taltos derim; Artemis şaka gibi geliyor ondan sonra..

İyi seviyede cadı, ortalama altı bir büyücü, çok iyi bir dövüşçü ve mükemmel bir suikastçi/ hırsız..

Artemis'in kafadan sallama yazılmış hamlelerindense bunu okumanız ciddi anlamda fantastikkurguya bakışınızı değiştirebilir.

Arkadaş bir insan olup suikastçi olabilmiş olan ender üst seviyedeki insanlardandır dünyasında, çünkü dreagarılar 2000 yıl üstü ömrü olan ve insanları kaale almayan canlılardır. Artemis'in drow şehrindeki halinde çok daha kötü bir yerde, bir Dzur lordunun kalesine girip, hedefi dışındaki kimseyi öldürmeden, hatta kimseye görünmeden çıkmıştır ki oradan bu sırada tek vuruşu ile "ruhunu" öldürebilecek bir silaha sahip olan savaşçı / büyücü lordun kafasını duvara çakmıştır..
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

entreri2 wrote:

Sonuna kadar Artemis Entreri 8
)
adam kıl oluş sebebim (eski halim o zamanlar) adam aynı drizzt gibi, b.ku çıkmış artık, salsan sokağa, bi ordu kesecek yani, ama ne yaptığı belli diil, iyimi, kötümü, tarafsızmı, hayat amacı ne, blli değil, ilk hali iyiydi mesesla acımasız kiralık katil, yoluna çık ve öl flan ama uf oldu :D
Post Reply