Lixer bu drowu yanlış hatırlamıyorsam sıkıntılar zamanında temizliyodu Lloth.Bu drow hakkında daha detaylı bilgi varsa elinde verebilirmisin?Lixer wrote:Lloth`un tanrı olmasından korkup öldürdüğü drow assassin : Zinzerena
Rogue 25/Assassin 15/Shadowdancer 10
diyarların en yetenekli assasin'i kim?
- darkflarer
- Kullanıcı

Arkadaşlar benim katil favorilerim Bhaal ve Cyric'tir. Bildiğiniz gibi Bhaal katillerin ve suikastin tanrısıdır. E haliyle çok iyidir bu konuda. Cyric'te çok yetenekli hatta Artemis'ten daha yetenekli, çünkü adam basit bir Zhentarimliyken Nifak Tanrısı oldu, ayrıca Kelemvor'u öldürdü ve Mystra'nın güçlerine sahip olan Midnight'ı öldürmüş gibiydi sadece vakit kalmadağı için kaçtı, ayrıca Adon'u da iki kere cennetlik etti herif hep son anda kurtuldu. Kelemvor'u çldürmekte her baba yiğidin harcı değildir hani.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
- darkflarer
- Kullanıcı

ya biraz önce tanrı muhabbetine geçtiniz ayrıca cyric tanrı değilken kelemvor, midnight, adon, bhaal ve myrkul'u yendi buna da +1 yazın bence ayrıca ırklarda konuşulmuyordu en iyi katil konuşuluyodu ayrımcılık yapma ırk falan diye tanrılarda analarının karınlarından tanrı doğmuyolar haklarıyla alıyolar.
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
- darkflarer
- Kullanıcı

Artemis ya, üf adamın özelliklerine bakın Legendary Assassin var ve ben başka hiç bir assassin'de bu özelliğin olduğunu sanmıyorum. Hatta bir kitapta (karmaşık ağlar olabilir) bir elemanın "efsanevi" Artemis Entreri'yi tutacak kadar parası olduğu yazıyordu ki bu adam kafatası limanında yaşıyor, Artemis naapsın orda?
- darkflarer
- Kullanıcı

ben nasıl öldürdüğüne bakmam, sonuçta Bhaal'a arkadan yaklaşmakta çok büyük bir yetenek iste ve ben bu yeteneğin Artemis Entreri'De hatta Jarlaxle'da bile bulunduğunu sanmıyorum.yanlış tanrı doğanlarda var bkz. detys and demigods. Ayrıca cyric bhaalı elinde godslayer varken öldürüyor yoksa imkanı yok.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

kardeşim artemis'e olan düşmanlığının sebebi nedir??karizma oluşu mu??bi insana oranla yetenkli oluşu mu??söylede bi daha tartışmmim yaw..nereye baksam laf atıon adama..coluğunu cocuğunu mu kestidarkflarer wrote:Artemis ya, üf adamın özelliklerine bakın Legendary Assassin var ve ben başka hiç bir assassin'de bu özelliğin olduğunu sanmıyorum. Hatta bir kitapta (karmaşık ağlar olabilir) bir elemanın "efsanevi" Artemis Entreri'yi tutacak kadar parası olduğu yazıyordu ki bu adam kafatası limanında yaşıyor, Artemis naapsın orda?
Sonuna kadar Artemis Entreri 8)
kardeşim artemis'e olan düşmanlığının sebebi nedir??karizma oluşu mu??bi insana oranla yetenkli oluşu mu??söylede bi daha tartışmmim yaw..nereye baksam laf atıon adama..coluğunu cocuğunu mu kestidarkflarer wrote:Artemis ya, üf adamın özelliklerine bakın Legendary Assassin var ve ben başka hiç bir assassin'de bu özelliğin olduğunu sanmıyorum. Hatta bir kitapta (karmaşık ağlar olabilir) bir elemanın "efsanevi" Artemis Entreri'yi tutacak kadar parası olduğu yazıyordu ki bu adam kafatası limanında yaşıyor, Artemis naapsın orda?
Sonuna kadar Artemis Entreri
Eğer okuyan varsa Vlad Taltos serisini kesinlikle Vlad Taltos derim; Artemis şaka gibi geliyor ondan sonra..
İyi seviyede cadı, ortalama altı bir büyücü, çok iyi bir dövüşçü ve mükemmel bir suikastçi/ hırsız..
Artemis'in kafadan sallama yazılmış hamlelerindense bunu okumanız ciddi anlamda fantastikkurguya bakışınızı değiştirebilir.
Arkadaş bir insan olup suikastçi olabilmiş olan ender üst seviyedeki insanlardandır dünyasında, çünkü dreagarılar 2000 yıl üstü ömrü olan ve insanları kaale almayan canlılardır. Artemis'in drow şehrindeki halinde çok daha kötü bir yerde, bir Dzur lordunun kalesine girip, hedefi dışındaki kimseyi öldürmeden, hatta kimseye görünmeden çıkmıştır ki oradan bu sırada tek vuruşu ile "ruhunu" öldürebilecek bir silaha sahip olan savaşçı / büyücü lordun kafasını duvara çakmıştır..
İyi seviyede cadı, ortalama altı bir büyücü, çok iyi bir dövüşçü ve mükemmel bir suikastçi/ hırsız..
Artemis'in kafadan sallama yazılmış hamlelerindense bunu okumanız ciddi anlamda fantastikkurguya bakışınızı değiştirebilir.
Arkadaş bir insan olup suikastçi olabilmiş olan ender üst seviyedeki insanlardandır dünyasında, çünkü dreagarılar 2000 yıl üstü ömrü olan ve insanları kaale almayan canlılardır. Artemis'in drow şehrindeki halinde çok daha kötü bir yerde, bir Dzur lordunun kalesine girip, hedefi dışındaki kimseyi öldürmeden, hatta kimseye görünmeden çıkmıştır ki oradan bu sırada tek vuruşu ile "ruhunu" öldürebilecek bir silaha sahip olan savaşçı / büyücü lordun kafasını duvara çakmıştır..
-
lightflarer
- Kullanıcı

adam kıl oluş sebebim (eski halim o zamanlar) adam aynı drizzt gibi, b.ku çıkmış artık, salsan sokağa, bi ordu kesecek yani, ama ne yaptığı belli diil, iyimi, kötümü, tarafsızmı, hayat amacı ne, blli değil, ilk hali iyiydi mesesla acımasız kiralık katil, yoluna çık ve öl flan ama uf olduentreri2 wrote:kardeşim artemis'e olan düşmanlığının sebebi nedir??karizma oluşu mu??bi insana oranla yetenkli oluşu mu??söylede bi daha tartışmmim yaw..nereye baksam laf atıon adama..coluğunu cocuğunu mu kestidarkflarer wrote:Artemis ya, üf adamın özelliklerine bakın Legendary Assassin var ve ben başka hiç bir assassin'de bu özelliğin olduğunu sanmıyorum. Hatta bir kitapta (karmaşık ağlar olabilir) bir elemanın "efsanevi" Artemis Entreri'yi tutacak kadar parası olduğu yazıyordu ki bu adam kafatası limanında yaşıyor, Artemis naapsın orda?![]()
Sonuna kadar Artemis Entreri 8)