He ama unutmamak lazım ki grubumuzda bir tane The blessed empty talking bubble creator var
Kukri kaybetmek o kadar kötü güzükmüyor bunların arasında
Dipnot:Bu arkadaşların reflex,search,spot vs. gibi bonuslarının ne kadar yüksek olduğu da ortada
Fatih o karanlıkta aldığınız bir yığın eksileri hesaba katmıyorsun, her biriniz human oynuyorsunuz, zifiri karanlıkta ne yapmayı bekliyorsun. Karakterini DareDevil 'mı sandın, görmediğin bişeye ne süprizi ?Narq wrote:1.Yener kızmış nasıl davarnıyorsun diye.Lvl 2 olsamda 20 gibi davranırım.Karışan olsa ne olur olmasa...
2.Bogus mükkemmel hesaplamalar yapmış.Benim bu kadar boş vaktim böyle hesap yapmak için.Harekete geçip sonuçları görmeyi terchi ederim.Ölüm olsa ne olur olmasa...
3.Direk gidip dalmak gibi bir plan olduğunu kim söyledi?Hayır sen direk gidip dalmanın bir plan olduğunu söylüyorsan o iş değişir tabi.
4.Ben sadece biraz Dm'in birazda zarların gazabına uğradım.Aslında zarların çok kötü gittiği söylenemez.Dm gazabı daha ağır bastı.
5.Orda yapmak istediğim bir köşeye çekilip olanların geçmesini beklemek değildi.Sürpriz yapmanın iyi bir fikir olduğunu düşündüm.Ama olmadı mı olmuyor işte.
6.Aslında gülelim diye yazmıştım ama ne kin tutulmuş he...Neyse öbür oyunda ben biraz daha ağırdan alayım.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests