OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Post Reply
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Ã?nden bi Ninja (Made in China) gider çukura düşer .....arkadan öbür Scout(Made in Azerbaijan) gelir aynı çukura düşer... :clap:

He ama unutmamak lazım ki grubumuzda bir tane The blessed empty talking bubble creator var

Kukri kaybetmek o kadar kötü güzükmüyor bunların arasında

Dipnot:Bu arkadaşların reflex,search,spot vs. gibi bonuslarının ne kadar yüksek olduğu da ortada :cry:
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

hadi ben zifiri karanlıkta düştüm siz meşaleyle ilerlerken gidiyordunuz aynı çukura kaldiki son kombatta thunder stoneları vermesem telef olmuştun yalanmı?
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Siz demeyin SİRbülent...lütfen istirham ediyorum..Düşenler ortada...

Ölme olasılığım çok yüksek bu hafta..eğer bu oyun akışı değişmez ise,tek başıma içeriye girmeyi planlıyorum,

Kardeşim dfunk...senin gibi bir adam iyi olur..Gel senide ölüme götüreyim....
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Fatih 2 lvl rogue 'sun, daha etin ne budun ne 8 - 10 lvl fighter gibi davranma.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Fatih sen yerde dörtlerin üstünde kafanı gözünü yarıp düşerken senin Azerbeycanlı dediğin Scout naralar ve oklar atarak kestaneni kurtardı naber?

Git gir abicim mağaraya ama girmeden önce bir hesap yap. 18 ACn var diyelim.. bol verdim itiraz etme diye... 4 mü 6 mı ne kadar kaldı hp'in?

Karşındaki adamla:

Hesaplayalım... +1 Atak bonusu olduklarını varsaysak...

her biri %20 ihtimalle vuruyor (17-18-19-20). Yani eğer vururlarsa %50 kritik şansı doğuyor. Her vuruşta damage 1d8 + 1 diyelim. Kritik de x2 olsun. O zaman bir adamın bir raundda ortalama verdiği damage:

1/2 x 1/5 x (5.5=(8+1)/2 + 1)) + 1/2 x 1/5 x 1/5 x (10= ((8+1)/2) x 2 + 1)) = 0,75

0,75

İstatiksel olarak bir round savaştığın adamdan 0,75 damage alıyorsun. O da teke tek savaşmayı başarabilirsen hepsiyle...

Hesapla hp'ni bak ortalama aldığın demaga'a ona göre gir içeriye...

Bu arada adamların ACsini 11 sayarsak senin de +4 AB olsa sen de onlara raundda ortalama 1 dmg veriyorsun. 6 hpsi var adamların.... çize çize indirirsin artık.

Rouge böyle roleplay yapar mı? Taktik kur bir şeyler yap... direk gidip saldırılır mı? Ya da barbar oynat abi gözünü seveyim...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

1.Yener kızmış nasıl davarnıyorsun diye.Lvl 2 olsamda 20 gibi davranırım.Karışan olsa ne olur olmasa...

2.Bogus mükkemmel hesaplamalar yapmış.Benim bu kadar boş vaktim böyle hesap yapmak için.Harekete geçip sonuçları görmeyi terchi ederim.Ölüm olsa ne olur olmasa...

3.Direk gidip dalmak gibi bir plan olduğunu kim söyledi?Hayır sen direk gidip dalmanın bir plan olduğunu söylüyorsan o iş değişir tabi.

4.Ben sadece biraz Dm'in birazda zarların gazabına uğradım.Aslında zarların çok kötü gittiği söylenemez.Dm gazabı daha ağır bastı.

5.Orda yapmak istediğim bir köşeye çekilip olanların geçmesini beklemek değildi.Sürpriz yapmanın iyi bir fikir olduğunu düşündüm.Ama olmadı mı olmuyor işte.

6.Aslında gülelim diye yazmıştım ama ne kin tutulmuş he...Neyse öbür oyunda ben biraz daha ağırdan alayım.
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

fatih 100 numara fatih daş varmı daş! eheheh
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Abi şöylee büyükcenek bi daş arıyom,varmı arabanın içinde..... 8)
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Narq wrote:1.Yener kızmış nasıl davarnıyorsun diye.Lvl 2 olsamda 20 gibi davranırım.Karışan olsa ne olur olmasa...

2.Bogus mükkemmel hesaplamalar yapmış.Benim bu kadar boş vaktim böyle hesap yapmak için.Harekete geçip sonuçları görmeyi terchi ederim.Ölüm olsa ne olur olmasa...

3.Direk gidip dalmak gibi bir plan olduğunu kim söyledi?Hayır sen direk gidip dalmanın bir plan olduğunu söylüyorsan o iş değişir tabi.

4.Ben sadece biraz Dm'in birazda zarların gazabına uğradım.Aslında zarların çok kötü gittiği söylenemez.Dm gazabı daha ağır bastı.

5.Orda yapmak istediğim bir köşeye çekilip olanların geçmesini beklemek değildi.Sürpriz yapmanın iyi bir fikir olduğunu düşündüm.Ama olmadı mı olmuyor işte.

6.Aslında gülelim diye yazmıştım ama ne kin tutulmuş he...Neyse öbür oyunda ben biraz daha ağırdan alayım.
Fatih o karanlıkta aldığınız bir yığın eksileri hesaba katmıyorsun, her biriniz human oynuyorsunuz, zifiri karanlıkta ne yapmayı bekliyorsun. Karakterini DareDevil 'mı sandın, görmediğin bişeye ne süprizi ?

Mesela o madende dwarf, orc, half_orc gibi bir şey oynasaydın tamam o zaman bütün itirazlarında haklıydın.

Bir anda celallenmenin mantıksızca hareket etmenin bir anlamı yok hepimiz bu oyun için toplanıyoruz saatlerimizi geçiriyoruz. Amacımız keyifli bir oyun oynamak olsun dargınlık yaratmak, öfkelenmek, birbirmize taş atmak olmasın. Heh tamam herkesin hataları vardır, benimde hatalarım vardı her oyuncunun hataları vardı o bir gerçek kendi hatalarımızı görmezden gelemeyiz. Önemli olan bu hatalardan ders alıp daha iyisini yapmaya çalışmaktır.

Herkese keyifli oyunlar...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

bugünkü oyunda ölüp ölüp dirildik sınıfımın özelliklerini kullanmaya başlayabilmek büyük zevkti ama hp düşük olunca ister istemez yatıyorum yere :D
jinakuma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jinakuma »

dfunk oyunu en çok ölen adamı seçilecen vallah:D geçen haftada yatıyordun sen yav
I will show you the fear in a handful of dust
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Adamlar zaten ölüp ölüp dirildi (şaka maka bide ben ölüyodum az kaldı :-o ). Zar zor da olsa olayı çözüp haytta kalmayı başardılar. Herbirini bu muhteşem perfermanslarından dolayı kutluyorum :clap: . Son anda gelemeyeceklerini haber veren arkadaşlar saolsun bu arada :D .
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Dfunk yatmayı çok seviyormuş.Ã?yle dedi bize.Bizde onu kıramadık hep beraber yerlerde sürünerek bölümü tamamladık.

Ama arkdaşlar bu oyunun tarihe geçmesi lazım.1-2-4 Ho ler arasında gidip gelen grubumuz (dm kıyağıyla biraz) - lere düşmesine rağman son damlasına kadar kapışmıştır.

Güzel bir oyun daha çıkardık.
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Yener'in her zar atışında "aha şimdi öldüm!" diyordum içimden son anlar zaten pembe dizi gibi oldu.
jinakuma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jinakuma »

bi daha ki oyuna kesinlikle görüşmek dilegiyle saygıdeger dmcigim:D yine de sınavım gerçekten iyi geçti. Gelemedim diye çok üzüldüm ama gelsemde içim rahat etmiyecekti. Okulu bitirmeye çalışyorum :cry: yazık bana :king:
I will show you the fear in a handful of dust
Post Reply