frpworld yokken ne yapardınız
frpworld yokken ne yapardınız
Frpworlde üye değilken ya da bu kadar sık takılmıyorken neler yapardınız. GErçekten emrak ettim. Msn genel bi cevap olacak sanırım. Ama başka ne tarz sitelerde gezinirdiniz. Benim internette genellikle yaptığım msnde görüşmek frpworld başta olmak üzere birkaç siteyi takip etmek.
İntenret hayatında biraz boşluk oluşmuş gibi oluyo frpworld olmayınca. Bazen araştıracak konularım oluyor ama olmadığı zaman. başka pek bişey de yapmıyorum. Siz neler yaparsınız sahi?
İntenret hayatında biraz boşluk oluşmuş gibi oluyo frpworld olmayınca. Bazen araştıracak konularım oluyor ama olmadığı zaman. başka pek bişey de yapmıyorum. Siz neler yaparsınız sahi?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Ao
- Kullanıcı

Walla Ben Yeniyim Ama Kısa Süredeki Post Sayıma Bakarsanız Anlarsınız Müdavimi Oldum Ã?nceden Habire Wizardsın Sitesinde Takılırdım.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Ben genelde bilimsel sitelere takılırdım. Araştırma yapmak için sürekli takip ettiğim siteler var. Hayatıma FRP World girdikten sonra da durum pek değişmedi. Sadece internette olduğum süre attı. Onun dışında MSN baya bi zamanımı alıyor zaten. 
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Ben de çok şey yapıyordum, olmasa ne bileyim daha az eğlenirdim sanırım çünkü burada çok komik adamlar vardı. Hoş büyük kısmı gitti ya neyse
Yine de çok büyük bir değişiklik olmazdı sanırım çünkü kalabalık üye sayısına rağmen günlük ortalama mesaj sayısı az ve esas frp ile ilgili bölümlere atılan mesaj sayısı daha da az. Bu da aşırı enteresan bir durum.
Yine de çok büyük bir değişiklik olmazdı sanırım çünkü kalabalık üye sayısına rağmen günlük ortalama mesaj sayısı az ve esas frp ile ilgili bölümlere atılan mesaj sayısı daha da az. Bu da aşırı enteresan bir durum.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Güncel olayları inceler bol bol oyun oynardım. Sacred'ı kaç defa bitirdim allam ya ne delilik
neyse onun haricinde ödevlerimi araştırmak için kullanır msn de takılırdım. Takıldığım bir kaç site var ama isimlerini vermeyeyim şimdi
Ama frpworld çok ayrı
Ama frpworld çok ayrı
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Frpworld olmasaydı ben de olmazdım :king: :king:
Tabii şaka bir yana da Frpworld olmasaydı sayardım şimdi buraya şu anda oynadığım bütün oyunları onlarda birinci olurdum
Tabii şaka bir yana da Frpworld olmasaydı sayardım şimdi buraya şu anda oynadığım bütün oyunları onlarda birinci olurdum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Ot ot yaşar arkadaşlarımla eğlenirdim.İnternetle ilgili en büyük olayım dandik oyunlar oynayıp zaman öldürmek olurdu, arada birde araştırmalar vs...
YAşASIN FRPWORLD VE YAşASIN DİğER FRP SİTELERİ :w00t: :w00t:
(Fark ettiyseniz msn le ilgili hiçbir şey yazmadım çünkü msn kullanmıyordum.Hey gidi günler hey...)
YAşASIN FRPWORLD VE YAşASIN DİğER FRP SİTELERİ :w00t: :w00t:
(Fark ettiyseniz msn le ilgili hiçbir şey yazmadım çünkü msn kullanmıyordum.Hey gidi günler hey...)
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Ben web tabanlı oyunlar falan oynuyordum vakit geçirmek için.Arasıra sohbet sitelerine takılıpta bıraktığım da oldu.Bu siteyi de zaten Frp yi araştırırken buldum ve üye olayım dedim
.Onun haricinde msn,müzik,oyun.Hatta bazı zamanlar oyun oynamaktan foruma bakamadığım bile olmuştu 
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Arkadaşlarımla buluşur masaüstü frp özellikle belirtiyorum masaüstü frp oynardım sinemaya tiyatroya giderdim (hala yapmaktayım) forumlara böyle saçma sapan konular açıp milletin ömründen yemezdim sosyal olurdum bilgisarın karşısına geçip forumlarada ahkam kesmezdim.(evet psikoloğa ihtiyacım var ama sizinde insan içine çıkmaya) :king: