frpworld yokken ne yapardınız

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Efla
Site Admin
Site Admin

frpworld yokken ne yapardınız

Post by Efla »

Frpworlde üye değilken ya da bu kadar sık takılmıyorken neler yapardınız. GErçekten emrak ettim. Msn genel bi cevap olacak sanırım. Ama başka ne tarz sitelerde gezinirdiniz. Benim internette genellikle yaptığım msnde görüşmek frpworld başta olmak üzere birkaç siteyi takip etmek.

İntenret hayatında biraz boşluk oluşmuş gibi oluyo frpworld olmayınca. Bazen araştıracak konularım oluyor ama olmadığı zaman. başka pek bişey de yapmıyorum. Siz neler yaparsınız sahi?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Walla Ben Yeniyim Ama Kısa Süredeki Post Sayıma Bakarsanız Anlarsınız Müdavimi Oldum Ã?nceden Habire Wizardsın Sitesinde Takılırdım.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Ben genelde bilimsel sitelere takılırdım. Araştırma yapmak için sürekli takip ettiğim siteler var. Hayatıma FRP World girdikten sonra da durum pek değişmedi. Sadece internette olduğum süre attı. Onun dışında MSN baya bi zamanımı alıyor zaten. :D
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Msn Lanet Olası İcat şeytan İşi Abyss den Ã?ıkma. :evil:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
agusto
Süresiz Banlanmıştır

Post by agusto »

cok sey yapiodum buraya yeni uye oldum.
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Ben de çok şey yapıyordum, olmasa ne bileyim daha az eğlenirdim sanırım çünkü burada çok komik adamlar vardı. Hoş büyük kısmı gitti ya neyse :D
Yine de çok büyük bir değişiklik olmazdı sanırım çünkü kalabalık üye sayısına rağmen günlük ortalama mesaj sayısı az ve esas frp ile ilgili bölümlere atılan mesaj sayısı daha da az. Bu da aşırı enteresan bir durum.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Güncel olayları inceler bol bol oyun oynardım. Sacred'ı kaç defa bitirdim allam ya ne delilik :D neyse onun haricinde ödevlerimi araştırmak için kullanır msn de takılırdım. Takıldığım bir kaç site var ama isimlerini vermeyeyim şimdi :)

Ama frpworld çok ayrı :wink:
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ben de msnde takılır takip ettiğim 1-2 siteyle ilgilenirdim bi de boş boş gezinirdim bi keşvettim bi daha da bırakamadım zaten :)
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

hobiler üzerine araştırma(keyif nedeniyle),bilgisayar üzerine araştırma(mesleki zorunluluk) ve download olayı elbette.Halada bunları yapıyorum frpworld çok büyük bir kısmını işgal etmiyor internet ortamımın günde 10-15 dakikayı geçmez.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Frpworld olmasaydı ben de olmazdım :king: :king:

Tabii şaka bir yana da Frpworld olmasaydı sayardım şimdi buraya şu anda oynadığım bütün oyunları onlarda birinci olurdum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Ot ot yaşar arkadaşlarımla eğlenirdim.İnternetle ilgili en büyük olayım dandik oyunlar oynayıp zaman öldürmek olurdu, arada birde araştırmalar vs...

YAşASIN FRPWORLD VE YAşASIN DİğER FRP SİTELERİ :w00t: :w00t:
(Fark ettiyseniz msn le ilgili hiçbir şey yazmadım çünkü msn kullanmıyordum.Hey gidi günler hey...)
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

eskiden olsa bu soruya cevabım; oyun oynardım başka yapmaya bişi bulamazdım.

ama şimdi; gezerdim tozardım, başka siteler var onlarla normalden daha çok ilgilenirdim. Oyun oynardım :)
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Ben web tabanlı oyunlar falan oynuyordum vakit geçirmek için.Arasıra sohbet sitelerine takılıpta bıraktığım da oldu.Bu siteyi de zaten Frp yi araştırırken buldum ve üye olayım dedim :) .Onun haricinde msn,müzik,oyun.Hatta bazı zamanlar oyun oynamaktan foruma bakamadığım bile olmuştu :)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

walla frpworld den başka herhangi bir siteyi takip etmiyorum. :D msn de takılırdım,öle gezinir dururdum boş boş...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Arkadaşlarımla buluşur masaüstü frp özellikle belirtiyorum masaüstü frp oynardım sinemaya tiyatroya giderdim (hala yapmaktayım) forumlara böyle saçma sapan konular açıp milletin ömründen yemezdim sosyal olurdum bilgisarın karşısına geçip forumlarada ahkam kesmezdim.(evet psikoloğa ihtiyacım var ama sizinde insan içine çıkmaya) :king:
Post Reply