Has-Transilvanyalılar Kıraathanesi (RPG - Muhabbet)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

nasıl yapılmaz,oho nasılalırız o zaman biz itemleri ne bileyim doğrudan beast claw kazandıran eldivenleri falan mesela. :D
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Olmaz öyle beast clawlar, ultraviole boltlar, ucu zehirli kirpikler...

Aza tamah etmeyen çoğu bulamazmış :D .

Yannız inceden inceden pazarlıklar başladı ha :). Durun daha destur yaw.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Hakan bak ben Aza tamah ediyorum :D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

ooohooo millet ölmüşüz ağlayanımız yok :D neyse ya bendede bu kadar şansızlık olmazki kardeşim, sözde insiyatifte bendeydi, zarlarla aram hiç iyi değikldir zaten yalan olmuş bizim hamlede baksana :D neyse artık bensiz devam edersiniz yada benli bellide olmaz :schemes:
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Daeya wrote:Hakan bak ben Aza tamah ediyorum :D
Sende Az değilsin :D
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

hayır o aza değil azaline tamah ediyor :D
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ya aynı şeyi Burock da söyledi. Ağız birliği mi yaptınız kardeşim :D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

elbette ağız birliği yapıyoruz ne sandın ya :D
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Teker teker gelin :D
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

olmaz korkarım ben :D
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

lafımı çalmışsın dragonfayır...

ben de tek gelmem ayrıca, yemez :)
War, war never changes...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Tamam hakanıda alalım yanımıza o zaman gidebiliriz. Hakan ince mince bi adam lüzum gelirse önüne atar kaçarız :D
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

şu pozisyonda önce Daeya ve Elessar'ın, ardından Azalin'in mesaj bırakmaları öncelikli görünüyor.

Yarına kadar bu mesajalr atılmazsa ilgili mesajı ben kendim atacağım. Ona göre :) .
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

"şu pozisyonda önce Daeya ve Elessar'ın, ardından Azalin'in mesaj bırakmaları öncelikli görünüyor.

Yarına kadar bu mesajalr atılmazsa ilgili mesajı ben kendim atacağım. Ona göre Smile ."
... dedi ST.
Ardından arkasını dönüp gitti. :D
Hakan az hızlandıralım şu oyunu. Ardından bize oyun oynat diye çığıracağız cümletten :D
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Abi ortam tartışma ortamı, oyunu hızlandıracak olan sizlersiniz. Ama sorulacak onca soru, tartışılacak pek çok konu varken devamlı bekleniliyor, saldırılıyor, sıkılınıyor. Masaüstünde böyle mi oynuyoruz biz bu oyunu?

Hafiften silkelenelim. Son çare kendim müdahale ediyorum genelde oyuna, yarın bunu yapacağım işte. Belki de bu gece yaparım, yoğunluk durumuma bağlı.

Oyunlar oyuncu merkezli ilerler, siz bir tepkide bulunmazsanız hiçbirşey olmaz oyunda. Ben hikayenin başını sundum size, oyunu istediğiniz yöne kaydırmak size kalmış. Ama bir kaykılma yok henüz oyunda...
Post Reply