Has-Transilvanyalılar Kıraathanesi (RPG - Muhabbet)
-
Eldarin
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Eldarin
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
"şu pozisyonda önce Daeya ve Elessar'ın, ardından Azalin'in mesaj bırakmaları öncelikli görünüyor.
Yarına kadar bu mesajalr atılmazsa ilgili mesajı ben kendim atacağım. Ona göre Smile ."
... dedi ST.
Ardından arkasını dönüp gitti.
Hakan az hızlandıralım şu oyunu. Ardından bize oyun oynat diye çığıracağız cümletten
Yarına kadar bu mesajalr atılmazsa ilgili mesajı ben kendim atacağım. Ona göre Smile ."
... dedi ST.
Ardından arkasını dönüp gitti.
Hakan az hızlandıralım şu oyunu. Ardından bize oyun oynat diye çığıracağız cümletten
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Eldarin
Abi ortam tartışma ortamı, oyunu hızlandıracak olan sizlersiniz. Ama sorulacak onca soru, tartışılacak pek çok konu varken devamlı bekleniliyor, saldırılıyor, sıkılınıyor. Masaüstünde böyle mi oynuyoruz biz bu oyunu?
Hafiften silkelenelim. Son çare kendim müdahale ediyorum genelde oyuna, yarın bunu yapacağım işte. Belki de bu gece yaparım, yoğunluk durumuma bağlı.
Oyunlar oyuncu merkezli ilerler, siz bir tepkide bulunmazsanız hiçbirşey olmaz oyunda. Ben hikayenin başını sundum size, oyunu istediğiniz yöne kaydırmak size kalmış. Ama bir kaykılma yok henüz oyunda...
Hafiften silkelenelim. Son çare kendim müdahale ediyorum genelde oyuna, yarın bunu yapacağım işte. Belki de bu gece yaparım, yoğunluk durumuma bağlı.
Oyunlar oyuncu merkezli ilerler, siz bir tepkide bulunmazsanız hiçbirşey olmaz oyunda. Ben hikayenin başını sundum size, oyunu istediğiniz yöne kaydırmak size kalmış. Ama bir kaykılma yok henüz oyunda...