~İstanbul Anime Gösterimi~

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

~İstanbul Anime Gösterimi~

Post by Gorath »

Arkadaşlarla bir yer bulduk ve burayı bir akşamlığına ayarlamayı planlıyoruz. Başlıktan da anlayacağınız gibi bir tür anime gösterimi olacak ve bubaşlığı açmada ki maksatım talep olup olmayacağını gözlemlemek.Yani böyle bir gösterim yapıp da bunu üç beş kişiile yapmak olmaz... şöyle ki giriş için ufak bir miktar para ödenecek. Bir kaçytlyi geçmez muhtemelen ve popüler animelerden bir ya da bir kaçı gösterilecek ve altından kalkabilirsek de düzeli periyotlarla devam ettirilebilir.

şu andayerin Bakırköy olacağından başka bir şey söyleyemem. Yer bulundu ama ayarlamak kaldı. Ã?ncelikle sizlerin görüşlerine ihtiyaç duyuyoruz...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
darko
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darko »

ben gelirim,hatta bir iki kişiyi bile getirebilirim :) hangi animelerin gösterileceğini kim seçecek peki?
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"

Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Animeler konusunda endişeniz olmasın. Ben ayarlarım. :) Bakarsınız o tarihe kadar Gedo Senki (Yerdeniz Ghibli versiyonu bilmeyene) bile çıkar. :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Teoride ben de gelebilirim, işlerim uygunsa kaçırmam anime gösterimlerini :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

tarih olarak ne zamanı düşünüyorsunuz???
emerus "druid of elderlights"
was here...
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Valla anime deyince akan sular durur! :ayyyy!:
Ancak Bakırkoy de bana cok ters be... Neyse, eger bana uygun gun olursa gelmeye calısırım mutlaka, hatta yanımda minimum iki arkadas bile getiririm.
:w00t:
Tarih onemli tabii... Ben 22 Ocak'a kadar yokum Istanbul'da :D
Ben gelene kadar en az bir kere toplanırsınız herhalde..... :???:
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Valla anime izlenir. Ã?yle kalabalıkta bu yaşa gelmiş hala çizgi film izliyor dedirtmem ben kendime :D. Evimde gizli gizli izlerim. Zaten istanbulda ve akşam oluşu bana ters. Olmaz yani ideoloji yanlış :P
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Gorath dusunce guzel ama yapmak istedigin sey sanırım biraz masraflı. yer ayarlayacaksın adamlar gelecek , ya gelmezlerse? Saat kaca kadar surecegine baglı olarak ben gelirim klupten de ilgilenen insanları getiririm.

Reklam olarak algılamazsanız, bizim okulun bilim kurgu ve frp kulubu olarak boyle bir projemiz bulunmakta su an arşivimizi kaydedecek HDD alımını ayarlıyoruz. akabinde 2 haftada bir anime gosterimi yapacagız. kısmet olursa okulda salonlar var katılıma gore istedigimiz bir yeri alırız. Bilmeyenler icin bizim okul Beşiktaşta olup iskeleye 2 dk uzaklıktadır... dısarıdan uye alımımız vardır birkacda deneyimli DM eksigimiz var :)
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Birde okulun adını yazsaydın :D
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Daha kesinlesmeden birsey soylemek istemedim. Evet yapacagız ama bakalım ne zaman? hersey bir yerli yerine otursun sonra detaylı haber olarak geceriz. Sonra nazar değiyor ...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Her neyse... Muhtemelen bu gösterim işi olacak ve masraf sorun değil. Yakında buradan bilgilendirileceksiniz. Ama muhtemelen bir pazar günü ve öğlen saatlerinde başlayacak gösterim. :)

Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Sylvius wrote:Daha kesinlesmeden birsey soylemek istemedim. Evet yapacagız ama bakalım ne zaman? hersey bir yerli yerine otursun sonra detaylı haber olarak geceriz. Sonra nazar değiyor ...
Gizliliğinize saygısızlık yapmak istemem ancak insan meraklı bir varlıktır :) Benm bir arkadasım gecenlerde bahsediyordu, 'Bizim okuldaki FRP klubu anime gosterimi duzenleyecekmiş' diye. Acaba okul Istanbul Ticaret Universitesi mi?
Arkadas orda okuyor cunku. Su universitelere bak yaw??? :| Bizim uni.nin FRP klubu bile yok, bırak anime gosterimini... :mad:
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

heyy yawrum beaa güzel günler gelecek gibi :clap: sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ilk kim yapacak organizasyonu :w00t:
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Arkadaşlar yer ayarlandı. Gösterim 3 aralık pazar günü, saat 13:30 da Bakırköyde olacak. 3 Ytl gibi bir fiyata dört saatlik anime gösterimi olacak. Son bilgileri bu akşam, en geç yarın yeri ayarlayan arkadaşımla görüştükten sonra bildireceğiz. O zaman kesinlik kazanacak. Adres, gösterilecek animeler vs hepsi buradan duyurulacak ve gelmek isteyen herkese yer var. Arkadaşlarınızla ya da yalnız gelebilirsiniz. İlk defa anime izleyecek olan arkadaşlarımızın da seveceğini düşünüyoruz bu gösterimi. Kısacası herkes davetli... :)

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Arkadaşlar, ufakbir düzeltme yapıyorum.

Gösterim bu ayın 26 sında, pazar günü, saat 13:30 da yapılacaktır.

Afiş de burada sunulacaktır. :)

Post Reply