~İstanbul Anime Gösterimi~
~İstanbul Anime Gösterimi~
Arkadaşlarla bir yer bulduk ve burayı bir akşamlığına ayarlamayı planlıyoruz. Başlıktan da anlayacağınız gibi bir tür anime gösterimi olacak ve bubaşlığı açmada ki maksatım talep olup olmayacağını gözlemlemek.Yani böyle bir gösterim yapıp da bunu üç beş kişiile yapmak olmaz... şöyle ki giriş için ufak bir miktar para ödenecek. Bir kaçytlyi geçmez muhtemelen ve popüler animelerden bir ya da bir kaçı gösterilecek ve altından kalkabilirsek de düzeli periyotlarla devam ettirilebilir.
şu andayerin Bakırköy olacağından başka bir şey söyleyemem. Yer bulundu ama ayarlamak kaldı. Ã?ncelikle sizlerin görüşlerine ihtiyaç duyuyoruz...
şu andayerin Bakırköy olacağından başka bir şey söyleyemem. Yer bulundu ama ayarlamak kaldı. Ã?ncelikle sizlerin görüşlerine ihtiyaç duyuyoruz...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Animeler konusunda endişeniz olmasın. Ben ayarlarım.
Bakarsınız o tarihe kadar Gedo Senki (Yerdeniz Ghibli versiyonu bilmeyene) bile çıkar. 
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
-
Possessed
- Site Çizeri
Valla anime deyince akan sular durur! :ayyyy!:
Ancak Bakırkoy de bana cok ters be... Neyse, eger bana uygun gun olursa gelmeye calısırım mutlaka, hatta yanımda minimum iki arkadas bile getiririm.
:w00t:
Tarih onemli tabii... Ben 22 Ocak'a kadar yokum Istanbul'da
Ben gelene kadar en az bir kere toplanırsınız herhalde.....
Ancak Bakırkoy de bana cok ters be... Neyse, eger bana uygun gun olursa gelmeye calısırım mutlaka, hatta yanımda minimum iki arkadas bile getiririm.
:w00t:
Tarih onemli tabii... Ben 22 Ocak'a kadar yokum Istanbul'da
Ben gelene kadar en az bir kere toplanırsınız herhalde.....
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Gorath dusunce guzel ama yapmak istedigin sey sanırım biraz masraflı. yer ayarlayacaksın adamlar gelecek , ya gelmezlerse? Saat kaca kadar surecegine baglı olarak ben gelirim klupten de ilgilenen insanları getiririm.
Reklam olarak algılamazsanız, bizim okulun bilim kurgu ve frp kulubu olarak boyle bir projemiz bulunmakta su an arşivimizi kaydedecek HDD alımını ayarlıyoruz. akabinde 2 haftada bir anime gosterimi yapacagız. kısmet olursa okulda salonlar var katılıma gore istedigimiz bir yeri alırız. Bilmeyenler icin bizim okul Beşiktaşta olup iskeleye 2 dk uzaklıktadır... dısarıdan uye alımımız vardır birkacda deneyimli DM eksigimiz var
Reklam olarak algılamazsanız, bizim okulun bilim kurgu ve frp kulubu olarak boyle bir projemiz bulunmakta su an arşivimizi kaydedecek HDD alımını ayarlıyoruz. akabinde 2 haftada bir anime gosterimi yapacagız. kısmet olursa okulda salonlar var katılıma gore istedigimiz bir yeri alırız. Bilmeyenler icin bizim okul Beşiktaşta olup iskeleye 2 dk uzaklıktadır... dısarıdan uye alımımız vardır birkacda deneyimli DM eksigimiz var
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Her neyse... Muhtemelen bu gösterim işi olacak ve masraf sorun değil. Yakında buradan bilgilendirileceksiniz. Ama muhtemelen bir pazar günü ve öğlen saatlerinde başlayacak gösterim. 
-
Possessed
- Site Çizeri
Gizliliğinize saygısızlık yapmak istemem ancak insan meraklı bir varlıktırSylvius wrote:Daha kesinlesmeden birsey soylemek istemedim. Evet yapacagız ama bakalım ne zaman? hersey bir yerli yerine otursun sonra detaylı haber olarak geceriz. Sonra nazar değiyor ...
Arkadas orda okuyor cunku. Su universitelere bak yaw???
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Arkadaşlar yer ayarlandı. Gösterim 3 aralık pazar günü, saat 13:30 da Bakırköyde olacak. 3 Ytl gibi bir fiyata dört saatlik anime gösterimi olacak. Son bilgileri bu akşam, en geç yarın yeri ayarlayan arkadaşımla görüştükten sonra bildireceğiz. O zaman kesinlik kazanacak. Adres, gösterilecek animeler vs hepsi buradan duyurulacak ve gelmek isteyen herkese yer var. Arkadaşlarınızla ya da yalnız gelebilirsiniz. İlk defa anime izleyecek olan arkadaşlarımızın da seveceğini düşünüyoruz bu gösterimi. Kısacası herkes davetli... 
Arkadaşlar, ufakbir düzeltme yapıyorum.
Gösterim bu ayın 26 sında, pazar günü, saat 13:30 da yapılacaktır.
Afiş de burada sunulacaktır.
Gösterim bu ayın 26 sında, pazar günü, saat 13:30 da yapılacaktır.
Afiş de burada sunulacaktır.