trulias wrote:bir senin dostluğuna ihtiyacım yok , düşman olacaksan sen bilirsin.
iki birinin karekterine salak derken karşındakinin kırılabileceğini düşünecek kadar zihnin yosa iyi tanıdıklarım var tavsiye verebilirm
Sen hala inatla deneyimliyim diyorsunda sorması ayıp beni sen mi eğiteceksin. ben zaten dostluğun güvendiğim yardım almam gereken kişilerden yardım alıyorum. kaldı ki sen deaya nın ovukatımısın , ben kimin hangi niyetle ne söylediğini çok iyi biliyorum. burda sen niye sadece kendine yöneltilen eleştirilerle ki hepsinin haklı olduğunu düşünüyorum, ilgilenmiyorsun. kaldı ki sen bu rp kabiliyetiyle 12 senelik oyuncuyum diyorsan bu senin ayıbındır. 12 sene uğraştığım bir seyde o alanda söz sahibi olabilecek kadar birikim sahibde olurum, ancak sen daha vampir oynatırken vampir gibi düşünmekten acizsin.
işiniz gücünüz gösteriş ve kendinizi övmek derken neyi yanlış söyledim. karakter kağıdımda yazanların dışında hiçbirşey yapamamak için elimden geleni yaptım siz ise direk kendinizi şişirmeye başalmışsın. arkadaşım ben bu oyuna yeni başladım ama sen orman ırkına mensup değilmisin. birincisi senin biraz daha az düşününen sönük ve saldırgan bir karakter olman gerekiyor. frenzy ihtimalin bile çoğumuzdan yüksek. ayrıca grand tuvalet gelmişsin ortama sende ne gezer o giysiler.
sizin bize örnek olmak için öyle rp ler yapmanız lazım ki biz kural kitabına bakıp bu adam kesin şu klandandır demeliyiz. ama bunlar hak getire,iş kendini savunmaya gelince hemen saldırıyorsunuz.
kaldı ki saldırma nedeni mi de eldarin biliyor. orda bir deneme yaymam gerekiyordu ve aynı karakterimin yapacağı şeyi yaptım.
karakteriniz olup onun içinde yaşayamıyacaksanız söyleyin biz sizin gibi yanlış oynıyalım
1)Sana dostluk derken kankalık demedim,en azından ben herkese daima pozitif yaklaşırım.
2)Bek tekrarlıyorum sana salak demedim oyundaki karakterine salak dedim.Oyunda karakterin bir salaklık yaptı ve bende kişisel görüşümü belirttim.Deneyimsizsin derken bunları kastediyorum.Oyun karakterin belki ölecek.Sen polisemi söylicen "beni bunlar öldürdü" diye.Yani oyuna kendini fazla kaptırma demek istedim.Oyundaki karekterinle her türlü sürtüşme yaşarım ama bunlar sana karşı değildir.Tecrübeden kastettiğim bunlar.
3)Haşa ben kimiseye birşey öğretmeye çalışmıyorum.Sen başta deneyimsizim dedin,bende az çok burda rplere katıldığım için yeni arkadaşlara *yardımcı* olabileceğimi düşünmüştüm.Yazık hata etmişim.
4)Evet belki avukatıyım bu seni ilgilendirmez.
5)Oyundaki karakterimi tamamen yanlış yorumlamışsın.Tüm düşüncelerini sil hepsi yanlış.Belki o sırada ormanda avlanıyordum.Belki bir Lasombrayım nerden biliyorsun.Ve şatoya gelemden önce iyi görünmek için kendi evime uğradım ve üstümü değiştirdim.1 saatte geldin nasıl oluyor diyebilirsin,belki evim ormanın içinde,unutma oyunda karşındakinin mantığını meta yapmadığı taktirde sorgulayamassın.(Buda bir deneyim eksikliğidir)Yada sorgularsın bu senin içinde kalır dışarıya böyle vurma hemen.Kimse sana karekterini açıklamak zorunda değil.Belki sizi yanlış yönlendircem-ki bunu başarmış görünüyorum-.Böyle yaparak oyun zevki bırakmıyorsunuz karşınızdakine.Hemen herşeyi öğrenmek istemen gayet doğaldır,ama biraz sabredersen herşey kendiliğinden ortaya çıkar.
6)En sonuncusu ise benim yaptığım rp nin kalitesini sen belirleyemessin.Farkındaysan yukarda ki yazılarımda sana iyi rp yapıyorsun kötü rp yapıyorsun hiçbir zaman demedim.Oyun içindeki yazılarımda da kendi karekterimi övecek hiç bir söz kullanmadım -ki istesem bunu yaparım kimsede bişey diyemez,aynısını sende yapabilirsin- buna karekter betimlemeside dahildir.Eğer sen hala böyle tutumlar içinde bulunacaksan ona göre tavır alalım.Herkes kimin nasıl rp yaptığını bilir.Ben sana kendimi kanıtlamak zorunda değilim.Zamanında düşüncesine önem verdiğim insanlara/abilere kanıtladım ve onların pozitif eleştirileri beni yeterince mutlu etti.Onun dışında istersen bu dünyadaki en kötü rpyi benim yaptığımı söyle umrumda değil.Zaten burası bir yarışma değil.Herkes kendince birşeyler yapıyor.Haa unutmadan frp her zaman kural demek değildir.Ben uzun süre kurallardan bağımsız oynadım ve bundan çok mutluyum.Herşeyde kural kitabına açıp bakman seni o kitaba mahkum eder ve buda oyun zevkini köreltir.
Bundan sonra istersen küfür et buraya seninle ilgili veya cevap niteliğinde hiçbirşey yazmayacağım.Ã?ünkü bu iş kişiselleşmeye başladı,benimde buraya gelen ardaşlarımın göz zevkini bozmaya hakkım yok.Eğer cevap vermek istersen at özel mesaj vereyim msn adresimi konuşalım.Gerektiğinde çok iyi ikna edebilirim karşımdakini...!