Has-Transilvanyalılar Kıraathanesi (RPG - Muhabbet)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

burock wrote:
Azalin wrote:
burock wrote:ben prensip olarak şiddete karşıyım.
arkadaslar gercekten ozur dileyerek araya giriyorum. burda yerim yok ama buna bi cvp vermeden duramıcam:

yok bööle bişi...

adam bize bi vampir oynattı blood golemlerden duble assamite lara kadar kan aldılar bizden....sonunda öldük zaten

şiddete karşıymış... hadi orda
arkadaşlar, rica ediyorum bu örümcek beyinni arkadaşın kusuruna bakmayın; zira kendisi, ilerlemiş yaşının getirdiği bir bunaklıkla savaş halindedir ammavelakin bunun farkında da değildir. bırakın koca chronicleyi, bir hafta önce oynadığı seansta olanları dahi hatırlamaktan aciz bir dimağla oyun nereye kadar gider sorarım size.

ayrıca azalin efendi, senin oyununda da ençantır olacam ben diye sana yalvarırıken, olmaz, evoker ol, ölürsünüz dediğini de hatırlatırım sana; ama onu da 2 dakka sona unutursun.

neticede hem şiddete hem de PPci zihniyete karşıyım :clap:
senin bu hayatta karşı olduğun 2 şey var....

oda... ben ve 2nd edition ADND....

3 senedir ömrümü çürüttün

ayrıca insanlık ettik... dedikki benim oyunlarım haras geçer acımam öldürürüm.. combatta üzerim dedim... ne oldu.. gene benim kıyağımla iş gördünüz...

neese gene sonsuza kadar uzar bizim atışmamız .. bilen bilir...

başka başlıkta görürüm ben senin hesabını.....özür dileyerek kapatıyorum konuyu...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

izninizle birşey sormak istiyorum konularla alakasız ama,

ileir yaştan kastedilen yaş ortalaması nedir, 30 civarımı :)
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

30 a yakın ama henüz 20 li :))) .. 28 ...

sen bakma bana laf ettiğiine kendi sanki 18 inde....

trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

aslında ikinizin kinide sormuştum :)
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Moruk bunlar, ihtiyar boşver sen.Bak WOD'un yenisi çıktı onun bile eskisini oynuyorlar hala,üstelik biri evli falan,o derece yani.Yanlız burada burock'a destek olmalıyım adam şiddeti tasvip etmez hakikatten,o cinsellik tercih ediyor,mum falan.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

bir kaç sene öncesine kadar ortadünyayı talan ettiğimizi hatırlıyorum. hiç büyümiceksin valla burock bey
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Buz Dağlarının Leydisi'nin mesajını sildim. Tümüyle yanlış bir mesaj olmuş. Kendisinden mesajını tekrardan topluca yazmasını istiyorum. Birde şiirsel roleplay yapıyorsun Buz Dağlarının Leydisi, bu çok güzel. Fakat mesajlarının okunabilirliği açısından noktalamalara da biraz dikkat etmeni rica ediyorum.

Arkadaşlar forum oyunlarında şu özeliği kaçırıyorsunuz.

İlk round Burock ile Trulias combata girdi, bu yüzden sadece ikisi için initiative attım çünkü surprise round du.

İkinci round ise o ana kadar şatoya girmiş olanlar için initiative attım. Yani Beckett, Fallen, Trulias ve Burock.

Fakat daha sonra giren arkadaşlar olaylara başından beri şahit olmuşlar gibi davranmışlar. Yok böyle birşey. Siz o sırad dışarıdaydınız, belki içeriden birtakım sesler duymuş olabilirsiniz, bundan şüphelenerek içeri girmeyi düşünebilirsiniz.

Ama o iki round geçtikten sonra geride bırakılan noktadan aksiyonu görme veya aksiyonun içinde yer edinme gibi bir durumunuz yok.

Mesela aynısı combat içersinde de geçerlidir. Ben bir x kişisiyle, Erdinç'te bir y kişisiyle combat halindeyse benim Fallen'ın hareketlerini analiz ederek mesajıma Fallen ın yaptığı hareketleri yazmamın bir mantığı yok. Ã?ünkü zaten kendimde combat içersindeyim ve odaklandığım tek şey karşımdaki düşmanım.

Bunuda belki ileride karşılaşabilecek olası bir hata olabilir diye düşünerek yazıyorum...

Beyler birde bir sayfa önceki olumsuz sürtüşme hiç hoşuma gitmedi, bu işi eğlenmek için yapmıyorsak veya bir şekilde bu işten haz alamıyorsak benimde burada oturup insanların memnuniyeti için çabalamamın bir anlamı yok. Lütfen bu konuda daha hassas davranalım.
Etik kurallara saygı göstereceğiz diyoruz. Bizlerde burada en iyi hizmeti en samimi arkadaşlıklar çerçevesinde vermeye çalışıyoruz. En azından ben bunun doğruluğuna inanıyorum...

Sizinle samimi olmayan bir GM istemiyor olduğunuzu düşünüyorum ben. Ama tavırlarınız bunun tam tersini gösteriyor...

O zaman ben mi yıllardır süregelen tavrımı değiştirmeliyim acaba? Bu mudur yani?...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Hakan yazmasaydı ben yazacaktım. Araya Salih ve Burağın geyikleri (:D) girince sessizliğimi korudum ama bir kere daha hatırlatmakta fayda var; bu oyunu eğlenmek, belkide günlük yaşantımıza alamadığımız bazı tatları (epeydir masaüstü oyunlarına katılamıyorum) tekrar almak için oynuyoruz. Amacınız bu değilse zaten ne ST yi kastırın nede kendiniz kasın. Mesajlarımızada ayrıca özen gösterelim. Ayrıca tepemin tasını attırmayın ısırabilrim :evil:
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

sosyal kaygılı msjlar hazırladım size.

- tartışmayın sevişin...
- bunak ya da örümcek beyinni olmak, insanın yaşından bağımsızdır.
- ortadünyada yıkım yaratan kişi olarak deşifre oldum ama orda benim yanımda olannarı da açıklarsam yer yerinden oynar :D
- şiddete karşıyım, duygusal bi kişiyim. Adam dövülecekse mumla döverim.
- "Kİ-YAAAAaaaa...." benim nazarımda yeni bi "kılıca bıles-kalkana layt" fenomeni olmuştur ya da bana öyle gelmektedir.

Dağılın...! :ayyyy!:
War, war never changes...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

sana bişi derdim ama....bu sitenin forum etiğine ve jargonuna uymuo... ben şimdi gtalk dan dalıyorum.....

trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

millet son mesajlarda bir yanlışlık var gibi birde siz kontrol edermisiniz, ben mi yanlış değerlendiriyorum
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

trulias wrote:bir senin dostluğuna ihtiyacım yok , düşman olacaksan sen bilirsin.
iki birinin karekterine salak derken karşındakinin kırılabileceğini düşünecek kadar zihnin yosa iyi tanıdıklarım var tavsiye verebilirm
Sen hala inatla deneyimliyim diyorsunda sorması ayıp beni sen mi eğiteceksin. ben zaten dostluğun güvendiğim yardım almam gereken kişilerden yardım alıyorum. kaldı ki sen deaya nın ovukatımısın , ben kimin hangi niyetle ne söylediğini çok iyi biliyorum. burda sen niye sadece kendine yöneltilen eleştirilerle ki hepsinin haklı olduğunu düşünüyorum, ilgilenmiyorsun. kaldı ki sen bu rp kabiliyetiyle 12 senelik oyuncuyum diyorsan bu senin ayıbındır. 12 sene uğraştığım bir seyde o alanda söz sahibi olabilecek kadar birikim sahibde olurum, ancak sen daha vampir oynatırken vampir gibi düşünmekten acizsin.
işiniz gücünüz gösteriş ve kendinizi övmek derken neyi yanlış söyledim. karakter kağıdımda yazanların dışında hiçbirşey yapamamak için elimden geleni yaptım siz ise direk kendinizi şişirmeye başalmışsın. arkadaşım ben bu oyuna yeni başladım ama sen orman ırkına mensup değilmisin. birincisi senin biraz daha az düşününen sönük ve saldırgan bir karakter olman gerekiyor. frenzy ihtimalin bile çoğumuzdan yüksek. ayrıca grand tuvalet gelmişsin ortama sende ne gezer o giysiler.
sizin bize örnek olmak için öyle rp ler yapmanız lazım ki biz kural kitabına bakıp bu adam kesin şu klandandır demeliyiz. ama bunlar hak getire,iş kendini savunmaya gelince hemen saldırıyorsunuz.
kaldı ki saldırma nedeni mi de eldarin biliyor. orda bir deneme yaymam gerekiyordu ve aynı karakterimin yapacağı şeyi yaptım.
karakteriniz olup onun içinde yaşayamıyacaksanız söyleyin biz sizin gibi yanlış oynıyalım

1)Sana dostluk derken kankalık demedim,en azından ben herkese daima pozitif yaklaşırım.

2)Bek tekrarlıyorum sana salak demedim oyundaki karakterine salak dedim.Oyunda karakterin bir salaklık yaptı ve bende kişisel görüşümü belirttim.Deneyimsizsin derken bunları kastediyorum.Oyun karakterin belki ölecek.Sen polisemi söylicen "beni bunlar öldürdü" diye.Yani oyuna kendini fazla kaptırma demek istedim.Oyundaki karekterinle her türlü sürtüşme yaşarım ama bunlar sana karşı değildir.Tecrübeden kastettiğim bunlar.

3)Haşa ben kimiseye birşey öğretmeye çalışmıyorum.Sen başta deneyimsizim dedin,bende az çok burda rplere katıldığım için yeni arkadaşlara *yardımcı* olabileceğimi düşünmüştüm.Yazık hata etmişim.

4)Evet belki avukatıyım bu seni ilgilendirmez.

5)Oyundaki karakterimi tamamen yanlış yorumlamışsın.Tüm düşüncelerini sil hepsi yanlış.Belki o sırada ormanda avlanıyordum.Belki bir Lasombrayım nerden biliyorsun.Ve şatoya gelemden önce iyi görünmek için kendi evime uğradım ve üstümü değiştirdim.1 saatte geldin nasıl oluyor diyebilirsin,belki evim ormanın içinde,unutma oyunda karşındakinin mantığını meta yapmadığı taktirde sorgulayamassın.(Buda bir deneyim eksikliğidir)Yada sorgularsın bu senin içinde kalır dışarıya böyle vurma hemen.Kimse sana karekterini açıklamak zorunda değil.Belki sizi yanlış yönlendircem-ki bunu başarmış görünüyorum-.Böyle yaparak oyun zevki bırakmıyorsunuz karşınızdakine.Hemen herşeyi öğrenmek istemen gayet doğaldır,ama biraz sabredersen herşey kendiliğinden ortaya çıkar.

6)En sonuncusu ise benim yaptığım rp nin kalitesini sen belirleyemessin.Farkındaysan yukarda ki yazılarımda sana iyi rp yapıyorsun kötü rp yapıyorsun hiçbir zaman demedim.Oyun içindeki yazılarımda da kendi karekterimi övecek hiç bir söz kullanmadım -ki istesem bunu yaparım kimsede bişey diyemez,aynısını sende yapabilirsin- buna karekter betimlemeside dahildir.Eğer sen hala böyle tutumlar içinde bulunacaksan ona göre tavır alalım.Herkes kimin nasıl rp yaptığını bilir.Ben sana kendimi kanıtlamak zorunda değilim.Zamanında düşüncesine önem verdiğim insanlara/abilere kanıtladım ve onların pozitif eleştirileri beni yeterince mutlu etti.Onun dışında istersen bu dünyadaki en kötü rpyi benim yaptığımı söyle umrumda değil.Zaten burası bir yarışma değil.Herkes kendince birşeyler yapıyor.Haa unutmadan frp her zaman kural demek değildir.Ben uzun süre kurallardan bağımsız oynadım ve bundan çok mutluyum.Herşeyde kural kitabına açıp bakman seni o kitaba mahkum eder ve buda oyun zevkini köreltir.

Bundan sonra istersen küfür et buraya seninle ilgili veya cevap niteliğinde hiçbirşey yazmayacağım.Ã?ünkü bu iş kişiselleşmeye başladı,benimde buraya gelen ardaşlarımın göz zevkini bozmaya hakkım yok.Eğer cevap vermek istersen at özel mesaj vereyim msn adresimi konuşalım.Gerektiğinde çok iyi ikna edebilirim karşımdakini...!
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

trulias wrote:millet son mesajlarda bir yanlışlık var gibi birde siz kontrol edermisiniz, ben mi yanlış değerlendiriyorum
eğer kastın, benim kollarımı Sylvia'ya diil Anislav'a uzattığım ise, doğru. ben anislava doğru ilerledim.

şatoya ilk girdiğimde yanından geçerken selam verdiğim kişi anislav idi, sylvia diil.

müdahale bekliyorum.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

İsim belirtmemişsin mesajında Burak abi. Ondan Buz Dağlarının Leydisi yanlış algılamış olsagerek.

Buz Dağlarının Leydisinin mesajını yeniden düzenliyorum. Leo'yu kucağına almasıyla ilgili kısımı aradan çıkartıyorum...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

henüz içerdeki kimsenin ismini bilmediim için isim belirtmeyip, başka şekillerde kişilere işaret etmeye gayret ediyorum, o bakımdan öle yazdım.
Post Reply