Has-Transilvanyalılar Kıraathanesi (RPG - Muhabbet)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Gizleniyoz. Gelicez. Ama sakın korkmayın :P
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

açıkcası ben deneyimsizliğin verdiği iştahla kesicek adam arıyorum ona göre :D dikkatli olun yani :evil:
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Böyle deneyimsizler önceden çooooooook geçti,onlarda aynı senin gibi hemen keselim biçelim mantığı ile hareket ettiler ve rp nin 1. haftasında şapkalarını takabilecek bir kafa bulamadılar,ki biz şu anda wod oynuyoruz.Yani rp nin çoook fazla önde olduğu bir sistem.Bence bu oyunu iyi takip et ve deneyimli arkadaşlarımızdan birşeyler kapmaya çalış.Tam tersini yaparsan pek zevk alamazsın.
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Trulias ve buz dağlarının leydisi, arkadaşlarım rpg sayfasında, rp de yapılan bir hata gözünüze çarptığında bunu yetkili kişilere yada o an ST online ise ona söyleyin düzeltsin. Kendi aranızda o sayfada konuşmayın. Rp Dışı Not demek kullanacağınız özellikleri belirtmeniz için vardır. Birbirinizin hatalarını yazmanız için değil. Lütfen bir dahaki sefere daha dikkatli olalım..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Fallen nerede yazmış tremere olduğunu bi söylermisiniz okuyorum okuyorum görüyorum.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Evet arkadaşlar sözlerimi art niyetli algılamayın fakat ; lütfen yazılanlara biraz daha dikkat edelim, isim konusunda yapılan hatanın haricinde şöyle durumlar yaşanmış, çevrede gizlendiğini yazan arkadaşlar var bu kişileri görebilmek için GM'in inisiyatifi gerekli olsa gerek. ayrıca Dragonfire'ın belirttiği gibi Tremere olduğumu belirtmedim henüz :) eğer birinin bir clana mensup olduğunu düşünüyorsanız bunu dayattığınız mantığıda belirtmeniz RP'nin sağlığı açısından hayırlı olacaktır..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

ben fallen ın tremere olduğunu son mesajındaki "clanda daha önce hiç görmemişti ama yinede etrafta bir tremere görmek güzel" sözünden çıkardım.

burda yanlışlık nerde?
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Da onu sen anladın abi karakterin değil :)
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

şimdi daha dikkatli okuyunca farkettim karaktere tremere olduğunun anlaşılmasını sağlayacak bir eylem yaptırmamışsın doğru , sadece düşünmüşsün , orda bir karışıklık olmuş pardon.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Buna biz meta yapmak diyoruz. "Clanda daha önce görmemişti" bunu etraftaki kişilerin duyacağı bir şey olarak algılama. İçinden geçirdiği düşüncelerini betimliyor. Bunları ne sen, ne ben ne de bir başka kullanıcı bilebilir. Fallen, karaktarenin kendisi ile olan içsel konuşmasını yazmış. Düşünce bunlar sadece.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

biraz geç oldu ama farkettim :D normalde yazım ayrıntılarına dikkat ederim ama dalmışım demekki :)
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Her neyse olası hatalar bunlar, bundan sonrasına bakalım devam edelim bozmayalım =)
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

şu rol yaparken bazı kurallar belirlenmişti onları uykulasak.
konuşmaları "tırnak" içine alsak, düşünceleri kalın ve düşünceleri altı çizili olarak yazarsak daha rahat olur gibime geliyor.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

açıkcası benceçoğumuz burdayken oyunu biraz hızlandırsak. hem böylece ilk gün pratiklerimizde olur ve tanışmalar ön referanslar gibi kısımlarıda atlamış oluruz. dm gelincede daha aksyonel kısımlara geçebilriz
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Daeya wrote:Haydin bakalım gençler eski rp ekürüyü burada görmek çok güzel. Emirhan sen kesin Brujah yada Malkavian olursun. Yok yok Malkavian daha uygun sana :D
ya evet =) Malkav istiyorum ama pek zor açıkcası. Yani bana öyle geliyor. Bunun yanında acaba diyorum tzimisce, hiç doğru yazamadım, de olabilir mi?
Bakalım doğru düzgün deneyimim de yok. HAyırlısı.
iyi eğlenceler herkese
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Post Reply