Has-Transilvanyalılar Kıraathanesi (RPG - Muhabbet)
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Böyle deneyimsizler önceden çooooooook geçti,onlarda aynı senin gibi hemen keselim biçelim mantığı ile hareket ettiler ve rp nin 1. haftasında şapkalarını takabilecek bir kafa bulamadılar,ki biz şu anda wod oynuyoruz.Yani rp nin çoook fazla önde olduğu bir sistem.Bence bu oyunu iyi takip et ve deneyimli arkadaşlarımızdan birşeyler kapmaya çalış.Tam tersini yaparsan pek zevk alamazsın.
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Trulias ve buz dağlarının leydisi, arkadaşlarım rpg sayfasında, rp de yapılan bir hata gözünüze çarptığında bunu yetkili kişilere yada o an ST online ise ona söyleyin düzeltsin. Kendi aranızda o sayfada konuşmayın. Rp Dışı Not demek kullanacağınız özellikleri belirtmeniz için vardır. Birbirinizin hatalarını yazmanız için değil. Lütfen bir dahaki sefere daha dikkatli olalım..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Evet arkadaşlar sözlerimi art niyetli algılamayın fakat ; lütfen yazılanlara biraz daha dikkat edelim, isim konusunda yapılan hatanın haricinde şöyle durumlar yaşanmış, çevrede gizlendiğini yazan arkadaşlar var bu kişileri görebilmek için GM'in inisiyatifi gerekli olsa gerek. ayrıca Dragonfire'ın belirttiği gibi Tremere olduğumu belirtmedim henüz
eğer birinin bir clana mensup olduğunu düşünüyorsanız bunu dayattığınız mantığıda belirtmeniz RP'nin sağlığı açısından hayırlı olacaktır..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Buna biz meta yapmak diyoruz. "Clanda daha önce görmemişti" bunu etraftaki kişilerin duyacağı bir şey olarak algılama. İçinden geçirdiği düşüncelerini betimliyor. Bunları ne sen, ne ben ne de bir başka kullanıcı bilebilir. Fallen, karaktarenin kendisi ile olan içsel konuşmasını yazmış. Düşünce bunlar sadece.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
ya evet =) Malkav istiyorum ama pek zor açıkcası. Yani bana öyle geliyor. Bunun yanında acaba diyorum tzimisce, hiç doğru yazamadım, de olabilir mi?Daeya wrote:Haydin bakalım gençler eski rp ekürüyü burada görmek çok güzel. Emirhan sen kesin Brujah yada Malkavian olursun. Yok yok Malkavian daha uygun sana
Bakalım doğru düzgün deneyimim de yok. HAyırlısı.
iyi eğlenceler herkese
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...