O Eqoualizer mıdır artık adı her ne ise, sakın bir yere satma benim gibi yoksa geri gidip almak zorunda kalırsın

Hatırladığım kadarıyla underdark'tan döndüğünde bütün gerekli malzemeleri toplamış oluyordun. Ondan sonra docks districtte bir cüce smith vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ona götürüp yaptırabiliyorsun. Aynı zamanda öldürdüğün ejderhaların pullarından da zırh yapabiliyordu.
O köpeklerle slumsdaki oval çatısı olan mekanda mı karşılaştın?
Yalnız çok acayip. Ben de oyunun ikincisine tekrar başladım (yeniden). Biraz bahsetmek istiyordum ne güzel denk gelmiş yahu!
Her zaman yaptığım gibi kendime güzel bir mage hazırladım (olmazsa olmaz!) Yalnız bu mage öyle normal bir mage değil, wild mage

! Eğer eğlence arıyorsanız gerçekten çok zevkli. Wild surge diye bir olay var, mesela bir büyü yaparken (tam emin değilim ama) %5 gibi bir şansla o büyünün başka bir şeye dönüşme durumu varmış. Mesela Minor Drain yaparken gobline Globe of Invulnerability verdim

Ya da ellerimin arasından şöyle muazzam bir fireball çıkartacakken rengarenk color spray çıktı! Düşünsenize: "şimdi acıyı tadacaksın işte, pis goblin!" *color spray* Goblin: "Uuuh, çok acıdı, hehehehe! Arkadaş cinsiyetini hala kavrayamamış, o ne öyle rengarenk!" Hatta kendimi bazen dua ederken yakalıyorum "lütfen fireball olsun, lütfen fireball olsun". İşin şakası bir yana dostlardan birine koruyucu bir büyü yapayım derken power word: kill yaparsam sinirlenirim işte