Ogame
- Blackthorn
- Kullanıcı

Ogame
Bence büyük bir hastalık insanı kendine öyle bi bağlıyo ki ama genede WoW her zaman en iyi Ogame onun yanında solda 0 kalır bence.Ogame de kendimi dengeliyebiliyorum ama WoW o bir ilah, o çikolatalı pastanın yerini tutan tek şey(biraz fazlamı soğuk oldu
).Bence WoW gerçek bir hastalık ve her geçengünde yayılıyo yani bulaşıcı ama genede Ogame bir zamanlar benim bir numaramdı...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Kesinlikle bütün oyunlarım öyledir benim.Bir ara çok sararım ondan sonra tak diye bırakırım.Ogame de bu oyunların arasında.Çok oynadım ama şimdi bıraktım.Birde konuyla alakası yok belki ama google dan ya da başka bir yerdedn arattırırsanız ogame başında deliren elemanları görebilirsiniz 
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Zevkli bir oyun. Özellikle gezegenimizin yavaş yavaş (hatta ileriki aşamalarda oldukça yavaş
) gelişmesini izlerken alınan tat çok hoş. Yanlız noobluktan çıktıktan sonra benim gibi paranoya yapıp "Açıp iki dakka kontrol edeyim, eğer saldırı varsa filomu kaçırayım" taktiğinin suyunu çıkarıp dakkabaşı kontrol için oyunu açmak gibi sonuçlar doğabiliyor.
Not: Bu hale geldikten sonra kendimden korkup oyunu bırakmıştım
Not: Bu hale geldikten sonra kendimden korkup oyunu bırakmıştım
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Puanım 150.000 geçtikten sonra kendimi kontrol edemez olmuştım.Derslerde filolarımı düşünüyordum.Ben oyunu bıraktığımda puanım 350.000 üstündeydi evrende ilk 15 e girmiştim ama filomu evren 2. si yok edince 2 gün kendime gelemdim.Osinirlede kaydı sildim.İyiki silmişim.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
- C_Deschain
- Kullanıcı

aynen bende senin gibiyim 23. evrendeydim oyunu bırakmak üzereyim tatile aldım yakında da kaydı silicem.çünkü sanıldığının aksine çok fazla vakit alıyo..sürekli filolarını takip et.saldırılara bak.orayı burayı sondala adamı hırpalıyo..en iyisi ogame i bırakın..
Kesinlikle bütün oyunlarım öyledir benim.Bir ara çok sararım ondan sonra tak diye bırakırım.Ogame de bu oyunların arasında.Çok oynadım ama şimdi bıraktım.Birde konuyla alakası yok belki ama google dan ya da başka bir yerdedn arattırırsanız ogame başında deliren elemanları görebilirsiniz
<div>Tári Nénharma....</div><br>
ogame in yorucu olma nedeni oyunda birçok kişinin bencil oynaması. bakın mesela ben ittifağına aldırış etmeden dalarım genelde. çünkü herkes asarız keseriz gibi hikayeler anlatıyor ittifaklarda ama kimse filosuna zarar gelicek veya kendine pahalıya patlıyacak bir durumda arkadaşına yardım göndermiyor.
bakın gerçekten arkadaşlarda oluşan ittifaklarada kimse saldıramıyor. öyle bir ittifak kursak o kadar yormaz zira iki günde bir bakarız oyuna...
bakın gerçekten arkadaşlarda oluşan ittifaklarada kimse saldıramıyor. öyle bir ittifak kursak o kadar yormaz zira iki günde bir bakarız oyuna...
2. everin bi ara ilk 50 si arasına girmiştim ama bizim clanın girmiş olduğu umutsuz bir savaş sonucu (sanırım TEMP ile savaşmıştık bilmeyenler diyeyim benim zamanımda Temp in ilk 10 da 7 adamı falan vardı) beni bi güzel ütmüşlerdi kaybettiğim komuta gemisi ve muhribi sayılar ile ifade edemem
benim için paha biçilmezlerde ama geldiler biçtiler bende bıraktım şimdi yeni bir hastalık WOW ile uğraşıyorum ama bunu bırakırmıyım bilmiyorum yakında ANATEM'e gidebilirim imdat yardım edin bana diye 
To Live is To Die!
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Böyle bir ittifak kurulursa oyuna tekrar dönerim. Zira oyunu bırakmamım nedenlerinden birisi de "İttifağı yok bunun, misilleme yapamaz" diye zırt pırt gezegenlerime dalanlardan bıkmamdı.trulias wrote:bakın gerçekten arkadaşlarda oluşan ittifaklarada kimse saldıramıyor. öyle bir ittifak kursak o kadar yormaz zira iki günde bir bakarız oyuna...
En yeni evrende, herkesin emeklemeye yeni başladığı bir serverda saldırıya uğramaktan korkmadan oynayabilmemizi sağlayacak bir ittifak kuralım mı?
Katılmak isteyenler el kaldırsın veya buraya mesaj atsın
ben katılırım.
hatta şunuda önereyim, ben şu an 5.evrende (ki bilen bilir sağlam evrendir) 650.sıradayım
şayet 5te kurarsak baya yardımım dokunur.
birde şunu hatırlatmak istiyorum: yeni açılan sistemlere herkes bir hışım saldırıyor. bu yüzden oraları amazon ormanları gibi. daha oturmuş noob korumasının yüksek puanlarda olduğu, insanların 100k net malın altına filo çıkarmaya tenezzül etmediği yerler daha korunaklı olur derim.
hatta şunuda önereyim, ben şu an 5.evrende (ki bilen bilir sağlam evrendir) 650.sıradayım
şayet 5te kurarsak baya yardımım dokunur.
birde şunu hatırlatmak istiyorum: yeni açılan sistemlere herkes bir hışım saldırıyor. bu yüzden oraları amazon ormanları gibi. daha oturmuş noob korumasının yüksek puanlarda olduğu, insanların 100k net malın altına filo çıkarmaya tenezzül etmediği yerler daha korunaklı olur derim.