Ogame

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Blackthorn
Kullanıcı
Kullanıcı

Ogame

Post by Blackthorn »

Bence büyük bir hastalık insanı kendine öyle bi bağlıyo ki ama genede WoW her zaman en iyi Ogame onun yanında solda 0 kalır bence.Ogame de kendimi dengeliyebiliyorum ama WoW o bir ilah, o çikolatalı pastanın yerini tutan tek şey(biraz fazlamı soğuk oldu :D ).Bence WoW gerçek bir hastalık ve her geçengünde yayılıyo yani bulaşıcı ama genede Ogame bir zamanlar benim bir numaramdı...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

hala severek oynuyorum ogeme i. gerçekten hem basit, hem pratik hemde yormuyor. bilmiyorum , ama bir sene filan oldu heralde ve şimdilik oynuyorum. 5.evrende olan varsa mesaj atsın, kapattığım ittifağımı yeniden açalım :)
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ben oynamıyorum bi ara oynuodum sorra bıraktım bi süre sonra cok sıkıo...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Kesinlikle bütün oyunlarım öyledir benim.Bir ara çok sararım ondan sonra tak diye bırakırım.Ogame de bu oyunların arasında.Çok oynadım ama şimdi bıraktım.Birde konuyla alakası yok belki ama google dan ya da başka bir yerdedn arattırırsanız ogame başında deliren elemanları görebilirsiniz :)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Baslik klavyeustu bolumune tasinmistir.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Zevkli bir oyun. Özellikle gezegenimizin yavaş yavaş (hatta ileriki aşamalarda oldukça yavaş :D) gelişmesini izlerken alınan tat çok hoş. Yanlız noobluktan çıktıktan sonra benim gibi paranoya yapıp "Açıp iki dakka kontrol edeyim, eğer saldırı varsa filomu kaçırayım" taktiğinin suyunu çıkarıp dakkabaşı kontrol için oyunu açmak gibi sonuçlar doğabiliyor.

Not: Bu hale geldikten sonra kendimden korkup oyunu bırakmıştım :D
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Puanım 150.000 geçtikten sonra kendimi kontrol edemez olmuştım.Derslerde filolarımı düşünüyordum.Ben oyunu bıraktığımda puanım 350.000 üstündeydi evrende ilk 15 e girmiştim ama filomu evren 2. si yok edince 2 gün kendime gelemdim.Osinirlede kaydı sildim.İyiki silmişim.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

Kesinlikle bütün oyunlarım öyledir benim.Bir ara çok sararım ondan sonra tak diye bırakırım.Ogame de bu oyunların arasında.Çok oynadım ama şimdi bıraktım.Birde konuyla alakası yok belki ama google dan ya da başka bir yerdedn arattırırsanız ogame başında deliren elemanları görebilirsiniz
aynen bende senin gibiyim 23. evrendeydim oyunu bırakmak üzereyim tatile aldım yakında da kaydı silicem.çünkü sanıldığının aksine çok fazla vakit alıyo..sürekli filolarını takip et.saldırılara bak.orayı burayı sondala adamı hırpalıyo..en iyisi ogame i bırakın..:)
<div>Tári Nénharma....</div><br>
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

ogame in yorucu olma nedeni oyunda birçok kişinin bencil oynaması. bakın mesela ben ittifağına aldırış etmeden dalarım genelde. çünkü herkes asarız keseriz gibi hikayeler anlatıyor ittifaklarda ama kimse filosuna zarar gelicek veya kendine pahalıya patlıyacak bir durumda arkadaşına yardım göndermiyor.

bakın gerçekten arkadaşlarda oluşan ittifaklarada kimse saldıramıyor. öyle bir ittifak kursak o kadar yormaz zira iki günde bir bakarız oyuna...
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

2. everin bi ara ilk 50 si arasına girmiştim ama bizim clanın girmiş olduğu umutsuz bir savaş sonucu (sanırım TEMP ile savaşmıştık bilmeyenler diyeyim benim zamanımda Temp in ilk 10 da 7 adamı falan vardı) beni bi güzel ütmüşlerdi kaybettiğim komuta gemisi ve muhribi sayılar ile ifade edemem :P benim için paha biçilmezlerde ama geldiler biçtiler bende bıraktım şimdi yeni bir hastalık WOW ile uğraşıyorum ama bunu bırakırmıyım bilmiyorum yakında ANATEM'e gidebilirim imdat yardım edin bana diye :P
To Live is To Die!
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Ben ölüm yıldızı çıkarıcaktım çıkaramadan bittim gittim.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

çok gereksiz bir alet. fantezi olsun diye belki yaparım ama, onu yapıcak parayla ülkemi ihya ederim. 9m yatırırmı ona. 300 hızında birşey zaten...
Altarmos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Altarmos »

niye bir hastalık olsun ki. insan kendini tutabilmeli :D
Where is the horse and the rider ?
Where is the horn that was blowing ?
They have passed like rain on the mountains .
Like wind in the meadow .
The days have gone down in the west
Behind the hills into shadow .
How did it come to this ?
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

trulias wrote:bakın gerçekten arkadaşlarda oluşan ittifaklarada kimse saldıramıyor. öyle bir ittifak kursak o kadar yormaz zira iki günde bir bakarız oyuna...
Böyle bir ittifak kurulursa oyuna tekrar dönerim. Zira oyunu bırakmamım nedenlerinden birisi de "İttifağı yok bunun, misilleme yapamaz" diye zırt pırt gezegenlerime dalanlardan bıkmamdı.

En yeni evrende, herkesin emeklemeye yeni başladığı bir serverda saldırıya uğramaktan korkmadan oynayabilmemizi sağlayacak bir ittifak kuralım mı?

Katılmak isteyenler el kaldırsın veya buraya mesaj atsın :D
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

ben katılırım.

hatta şunuda önereyim, ben şu an 5.evrende (ki bilen bilir sağlam evrendir) 650.sıradayım

şayet 5te kurarsak baya yardımım dokunur.

birde şunu hatırlatmak istiyorum: yeni açılan sistemlere herkes bir hışım saldırıyor. bu yüzden oraları amazon ormanları gibi. daha oturmuş noob korumasının yüksek puanlarda olduğu, insanların 100k net malın altına filo çıkarmaya tenezzül etmediği yerler daha korunaklı olur derim.
Post Reply