Malum başlığın devamı
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

kedim çok tüy döküyor...paramın çoğu ona harcanıyor...etrafı pisletiyor kendini sevdirmiyor kedi gibi davranmıyor...eleman maddi manevi bir yük...vurayım diyorum kafasını ya da alayım bi şırınga hava vereyim damarından...olmuyor işte kıyamıyorum...seviyorum...acıyorum o zavallı yaşamına...kendi kendine bile bir yük...bütün gün yatıyor,en son 7 yıl önce birinin kucağında uyudu,en son 1-2 yıl önce iplerle oyun oynadı...o artık yaşlanıyor yakında çekip gidecek...iğrenç bir ölümü olacak belki de...eski çevikliği kalmadığı için bir arabanın altında ya da birkaç köpeğin elinde can vericek...işte bu yüzden acımamalıyım...ona verebileceğim son ne kadar korkunç olabilir ki...sadece beni korkutabilir o son...çünkü ben bir korkağım...ben zayıfım...zayıflar yaşamayı hak etmez...ve adalet hep yerini bulur...
veni
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

dostlar tek satır geçip bırakmayın... patlayın dedik ..((tamam malum başlığın devamı dedik ama; o malum başlık Ã?FKE...SİNİR..HAYRET...bilmem ne ...PATLA)) yani patlayın ya
uzun uzun yazın nedendir nedir.. tahlil olsun
dip not.. ondan sonra korkularınızı ve nefretinizi kullanıp sizi ele geçirmeye çalışmicam söz bak..
:schemes:
dip not.. ondan sonra korkularınızı ve nefretinizi kullanıp sizi ele geçirmeye çalışmicam söz bak..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
son günlerdeki şanssızlıklarımdan nefret ediyorum......2 ayda 2 telefon,önce o kadar insanın içinde benim çantamı çaldılar sonrada dün gecenin bilmem kaçında sanki yapcak bi işi oykmuş gibi annemin battanityemi silkeliyeceği tuttu ve bilin bakalım battaniyenin üstünde ne vardı??telefonum.....bu ne şanssızlıktır yahu pöööffff
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Duygusal olmaktan nefret ediyorum. Başkalarının benim hakkımda ne düşündüğünü umursamaktan nefret ediyorum. Yakın olduklarımın sorunları için kendimi üzmekten nefret ediyorum. Bana inanılmamasından nefret ediyorum. Kibarca konuştuğum halde hanzoca karşılık verenlerden nefret ediyorum. Ã?ıplak ellerimle bir insanı paramparça edebilecek güçte ve yetenekte olmama rağmen elimi kaldırmamı bile engelleyen duygularımdan nefret ediyorum.
Oh be
Oh be
haklı çıkmaktan nefret ediyorum..
O'nu uyarmıştım.. bu hale geleceğimizi söylemiştim. nerdeyse bi yalvarmadığım kaldı önlem alalım derken. şimdi keşke yalvarsaymışım diyorum. muhtemelen artık çok geç ve bu yüzden kabullenmekten başka seçeneğim yok. sabır değil bu sefer ki baş eğmem; hayal kırıklığı ve daha kötü ne olabilir ki nin cevabını biliyor olmam.
* pek açıklayıcı bi yazı değil .. farkındayım ama anlaşılıyo gene de..idare edin
O'nu uyarmıştım.. bu hale geleceğimizi söylemiştim. nerdeyse bi yalvarmadığım kaldı önlem alalım derken. şimdi keşke yalvarsaymışım diyorum. muhtemelen artık çok geç ve bu yüzden kabullenmekten başka seçeneğim yok. sabır değil bu sefer ki baş eğmem; hayal kırıklığı ve daha kötü ne olabilir ki nin cevabını biliyor olmam.
* pek açıklayıcı bi yazı değil .. farkındayım ama anlaşılıyo gene de..idare edin
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
kesinlikle katılıyorum......insanlara artık hiçbirşey yaramıyor
insanların yaptığın iyilik karşılığında bu kadar nankör davranabilmelerinden nefret ediyorum
There'll be war, there'll be peace.