Malum başlığın devamı

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

bür yaş daha yaşlanacağım günden cücük kadar zaman sonra öss ye gircek olmamdan nefret ediyorum :D
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

kotalı internetten nefret ediorum :D
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
ardayaman
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ardayaman »

üniversite nedeniyle arkadaşlarımdan uzak kalıcak olmaktan nefret ediyorum...
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

şu aptal bilgisayarlardan ayrı bi nefret ediorum.. ömrümüü yedin ey sefil yaratık hala kasıon hala takılıonn pencere diye aptal bi program kullanıon hala 85 li yılların temelini kullanan bir program yeter artık bırak yakamıı yaa !!!! :schemes:
emerus "druid of elderlights"
was here...
Elodia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elodia »

kedim çok tüy döküyor...paramın çoğu ona harcanıyor...etrafı pisletiyor kendini sevdirmiyor kedi gibi davranmıyor...eleman maddi manevi bir yük...vurayım diyorum kafasını ya da alayım bi şırınga hava vereyim damarından...olmuyor işte kıyamıyorum...seviyorum...acıyorum o zavallı yaşamına...kendi kendine bile bir yük...bütün gün yatıyor,en son 7 yıl önce birinin kucağında uyudu,en son 1-2 yıl önce iplerle oyun oynadı...o artık yaşlanıyor yakında çekip gidecek...iğrenç bir ölümü olacak belki de...eski çevikliği kalmadığı için bir arabanın altında ya da birkaç köpeğin elinde can vericek...işte bu yüzden acımamalıyım...ona verebileceğim son ne kadar korkunç olabilir ki...sadece beni korkutabilir o son...çünkü ben bir korkağım...ben zayıfım...zayıflar yaşamayı hak etmez...ve adalet hep yerini bulur...
veni
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

msn imin calısmamasından nefret ediyorum :D
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

IBM'den nefret ediyorum. Bir bilgisayarda garanti süresi bittikten hemen sonra o kadar çok sorun çıkmaz ki ya...
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

dostlar tek satır geçip bırakmayın... patlayın dedik ..((tamam malum başlığın devamı dedik ama; o malum başlık Ã?FKE...SİNİR..HAYRET...bilmem ne ...PATLA)) yani patlayın ya :) uzun uzun yazın nedendir nedir.. tahlil olsun

dip not.. ondan sonra korkularınızı ve nefretinizi kullanıp sizi ele geçirmeye çalışmicam söz bak.. :P :schemes:
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

eeee? .. kurudunuz kaldınız hemencik :angel:
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

son günlerdeki şanssızlıklarımdan nefret ediyorum......2 ayda 2 telefon,önce o kadar insanın içinde benim çantamı çaldılar sonrada dün gecenin bilmem kaçında sanki yapcak bi işi oykmuş gibi annemin battanityemi silkeliyeceği tuttu ve bilin bakalım battaniyenin üstünde ne vardı??telefonum.....bu ne şanssızlıktır yahu pöööffff
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

cume hzırlık atlama sınavı giricem ve daha toplasan 10dk calısmadım...
sınavlardan nefret ediyorum... :mad:
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Duygusal olmaktan nefret ediyorum. Başkalarının benim hakkımda ne düşündüğünü umursamaktan nefret ediyorum. Yakın olduklarımın sorunları için kendimi üzmekten nefret ediyorum. Bana inanılmamasından nefret ediyorum. Kibarca konuştuğum halde hanzoca karşılık verenlerden nefret ediyorum. Ã?ıplak ellerimle bir insanı paramparça edebilecek güçte ve yetenekte olmama rağmen elimi kaldırmamı bile engelleyen duygularımdan nefret ediyorum.

Oh be
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

haklı çıkmaktan nefret ediyorum..

O'nu uyarmıştım.. bu hale geleceğimizi söylemiştim. nerdeyse bi yalvarmadığım kaldı önlem alalım derken. şimdi keşke yalvarsaymışım diyorum. muhtemelen artık çok geç ve bu yüzden kabullenmekten başka seçeneğim yok. sabır değil bu sefer ki baş eğmem; hayal kırıklığı ve daha kötü ne olabilir ki nin cevabını biliyor olmam. :cry:

* pek açıklayıcı bi yazı değil .. farkındayım ama anlaşılıyo gene de..idare edin
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Bir iyiliğinin artistlik olarak anlaşılmasından nefret ediyorum !!!. (insanlara artık hiçbirşey yaramıyor)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

insanlara artık hiçbirşey yaramıyor
kesinlikle katılıyorum......
insanların yaptığın iyilik karşılığında bu kadar nankör davranabilmelerinden nefret ediyorum
Post Reply