Silahlara ilgi duyan
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

Silahlara ilgi duyan
Aranızda kılıç vb. silahlar kullanmasını bilenler varmı? hepimiz okuyoruz ama meraklanıp da bunları öğrenen varmı? ( örnek: kendim)
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

-
Possessed
- Site Çizeri
Ben isterdim kılıc kullanabilmek.. yani elime verseler bi şeyler yaparım tabii ki de (o kdr film izliyoz, kitap okuyoz
) ben japonyadaki samurai dovus sanatını ogreten okullar fln war, onlara gitmek isterdim
bi de atesli silah olarak bence II. dunya savasının kralı olan kar98 i kullanmayı cok isterdim, bu kdr guzel bir tufek yok...
bi de atesli silah olarak bence II. dunya savasının kralı olan kar98 i kullanmayı cok isterdim, bu kdr guzel bir tufek yok...
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Kılıç dövüşüne bayılırım. Favori silahlarım katana ve iki elde çift kısa kılıçlardır. Küçük bir arkadaş grubu ile ara sıra küçük kılıç müsabakaları yaparız, hatta övünmek gibi olmasın bu arkadaşlardan ikisini ikiye tek olarak yenmişliğim vardır
Kılıçlar güzeldir, insanlar da güzeldir, öyleyse bütün insanlar kılıç kullanmalıdır
Kılıçlar güzeldir, insanlar da güzeldir, öyleyse bütün insanlar kılıç kullanmalıdır
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

-
occultsearcher
- Kullanıcı

Zamanında maymun iştahımla iki yay çekip ok attımdı. Kemankeş'lik gibi bir rütbeye erişemedim tabii 
Hala eskrim, eskrima ya da kendo öğrenmek gibi arzularım var ama acaba yapabilir miyim, ne zaman yaparım, hiç bilmiyorum. Eğlenceli hadiselerdir.
Hala eskrim, eskrima ya da kendo öğrenmek gibi arzularım var ama acaba yapabilir miyim, ne zaman yaparım, hiç bilmiyorum. Eğlenceli hadiselerdir.
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
"When you see filth, call it filth"
Benim tavsiyem şu, başlayacaksan önce doğru dürüst, güzel bir tahta kılıç al ki hevesin artsın. Sonra bir süre kılıç çevirme antremanı yap. Kılıcı gözün kapalı şekilde sağ elinde döndürürken aynı anda kendi etrafında da dönüp kılıcı arkandan sol eline alıp döndürmeye devam edebilecek kıvama geldikten sonra kılıç savurma antremanlarına başla. Zaten gerisi gelir, basit teknikler yetmemeye başlar ve gösterişli, bir o kadar da ölümcül (tahta kılıçla?) hareketler geliştirmeye başlarsın. Zaten hep savunduğum düşünce dövüşçünün kendine uyan teknikleri kendinin bulması ve/veya geliştirmesidir.occultsearcher wrote:Zamanında maymun iştahımla iki yay çekip ok attımdı. Kemankeş'lik gibi bir rütbeye erişemedim tabii
Bunun dışında şınav, çök-kalk gibi kol ve bacak kuvvetlendirici idman hareketleri de çok işe yarar.