Silahlara ilgi duyan

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Hakikatli-Torm
Kullanıcı
Kullanıcı

Silahlara ilgi duyan

Post by Hakikatli-Torm »

Aranızda kılıç vb. silahlar kullanmasını bilenler varmı? hepimiz okuyoruz ama meraklanıp da bunları öğrenen varmı? ( örnek: kendim)
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

yok ya öğrenemedim ama evde hancer, kılıç bide el yapımı yay flm var...
ole duruolar duvarda... :roll:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Hakikatli-Torm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-Torm »

Evinde varsa kendini geliştirebilirsin. Bende kendi kendime öğrendim.
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Ben isterdim kılıc kullanabilmek.. yani elime verseler bi şeyler yaparım tabii ki de (o kdr film izliyoz, kitap okuyoz :D ) ben japonyadaki samurai dovus sanatını ogreten okullar fln war, onlara gitmek isterdim
bi de atesli silah olarak bence II. dunya savasının kralı olan kar98 i kullanmayı cok isterdim, bu kdr guzel bir tufek yok...
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

Hakikatli-Torm wrote:Evinde varsa kendini geliştirebilirsin. Bende kendi kendime öğrendim.
öğrendin ama ne kadar?? neye göre???
birileriyle kapısmadıın sürece ne kdar iyi olabilirsinki!!!
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Kılıç dövüşüne bayılırım. Favori silahlarım katana ve iki elde çift kısa kılıçlardır. Küçük bir arkadaş grubu ile ara sıra küçük kılıç müsabakaları yaparız, hatta övünmek gibi olmasın bu arkadaşlardan ikisini ikiye tek olarak yenmişliğim vardır 8)
Kılıçlar güzeldir, insanlar da güzeldir, öyleyse bütün insanlar kılıç kullanmalıdır :|
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

:D hoş bi mantık..
dikkat edinde ölmeyin abi... :D
ben öle ok atıom odamda saa sola okdar... kılıç müsabakalarına geçemedim daha..
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

dikkat edinde ölmeyin abi...
Benim için sorun yok, olan genelde rakiplerime oluyor nıhhahahahaha :evillaugh:
Zaten tahta kılıç kullanıyoruz ölmüyolar bi türlü :|
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Kardeşimle oyuncak kılıçklarla epeyce oynamıştım.

Ama bir mucize olmazsa sanırım kılıç kullanmasını gerçekten iyi bilen bi kişinin karşısında 3 saniyeden fazla dayanamam. :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

VAlla bende efla gibi arkadaşlarla tahta kılıçlarla oynardık ama pek başarılı olduğum söylenemez genmelde fiziğim sağlamdır ordan kazanırdım:D
<div>Tári Nénharma....</div><br>
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Kardeşimle oyuncak kılıçklarla epeyce oynamıştım.
Keşke benim de kılıç oynayacak kardeşim olsaydı demeyeceğim çünkü iki tane nurtopu gibi yeğenim var :D . Ama çok küçükler (büyüğü 1,5 yaşında) hemen büyüsünler de üçlü kılıç tokuşturayım onlarla :)
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

Valla benimde kardeşim yoktu ama kuzenimde aynı işi görüyodu.Az soplamamıştım oyun adı altında:D Büyümelerini bekle seni yalnız bırakmayacaklardır..
<div>Tári Nénharma....</div><br>
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Zamanında maymun iştahımla iki yay çekip ok attımdı. Kemankeş'lik gibi bir rütbeye erişemedim tabii :D
Hala eskrim, eskrima ya da kendo öğrenmek gibi arzularım var ama acaba yapabilir miyim, ne zaman yaparım, hiç bilmiyorum. Eğlenceli hadiselerdir.
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

occultsearcher wrote:Zamanında maymun iştahımla iki yay çekip ok attımdı. Kemankeş'lik gibi bir rütbeye erişemedim tabii :D
Hala eskrim, eskrima ya da kendo öğrenmek gibi arzularım var ama acaba yapabilir miyim, ne zaman yaparım, hiç bilmiyorum. Eğlenceli hadiselerdir.
Benim tavsiyem şu, başlayacaksan önce doğru dürüst, güzel bir tahta kılıç al ki hevesin artsın. Sonra bir süre kılıç çevirme antremanı yap. Kılıcı gözün kapalı şekilde sağ elinde döndürürken aynı anda kendi etrafında da dönüp kılıcı arkandan sol eline alıp döndürmeye devam edebilecek kıvama geldikten sonra kılıç savurma antremanlarına başla. Zaten gerisi gelir, basit teknikler yetmemeye başlar ve gösterişli, bir o kadar da ölümcül (tahta kılıçla?) hareketler geliştirmeye başlarsın. Zaten hep savunduğum düşünce dövüşçünün kendine uyan teknikleri kendinin bulması ve/veya geliştirmesidir.
Bunun dışında şınav, çök-kalk gibi kol ve bacak kuvvetlendirici idman hareketleri de çok işe yarar.
quake
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by quake »

Hakikatli-Torm wrote:Evinde varsa kendini geliştirebilirsin. Bende kendi kendime öğrendim.
kolumda 8 dikişlik bir kılıc , elımde 3 karnımda 1 ok yarası ve ne zaman oldugunu bılmedıgım bı yarıkda karnımda var. ama az cok ogrendım
Kill the mutant
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels
Post Reply