Araba kullanmak mı yoksa motor kullanmak mı??
- C_Deschain
- Kullanıcı

Hadi ya...
İyiden iyiyede gaza gelmiştim yaa.Bu sene sonu almayı düşünüodum işte.Bi size sorım dedim ama sizde böyle söylüyosunuz ya.Motoru alsakda tadını çıkarttıktan sonra satamazmıyız ya.Böyle bi şansım yok heralde kolay satılabilen alet değil gibime gelio.
Galiba bu gidişle arabaya dönices gibime gelio.
Galiba bu gidişle arabaya dönices gibime gelio.
<div>Tári Nénharma....</div><br>
- gunungahem
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

Hocam karavanda yatmaya kalkarsan vay haline ya.O karavanda kalma olayları bana göre sadece filmlerde ya.Düşünsene İstanbul gibi bi yerde karavanda kalıyosun.4-5 tinerci kapındalar nabıcaksın.Kapıyı zorluyolar.Artık buyur eder beraber takılırıs:D Karavan zor iş ya.Bi de bende kapalı alan korkusu var.Fazla duramıyorum.O yüzden karavan benim gibilere gelmez gibime gelio.Zaten rahat yaşıyaccağımıda sanmıyorum.17 yaşındayım boyum 1,85 kilom 80 ve bizim arabaya zor sığıyorum.(modeli kangoo:) düşünün yani)
<div>Tári Nénharma....</div><br>
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Siz olayı İstanbula göre kurgulamışsınız...Bense yazlık sakin bir beldeye göre.İstanbul olsaydı dediklerinizde hakkınız var ama ben karavanı yazın kullanmak istiyorum.Tatil bölgelerindede böle tinercilik vb. şeylerin fazla olacağını zannetmiyorum.Hatta karavanı kampüsistan dizisindeki gibi ufak bir işletme haline getirmeyi bile düşündüm.Yazın çalışır para toplar kışında üniversite ihtiyaçları vs şeyler için harcardım.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Aslında motor, hayatın tutkusunu yaşamayı amaç edinmiş insanların özgürlük anlayışıdır.Motorla giderken o rüzgarın çarpması eminim ayrı bir zevktir.Ama ben özgürlük taraftarı olmama rağmen arabam olsun isterdim diyorum.Sonuçta motoru İstanbul da sürüyorsunuz bir daha düşünürüm derim .. 
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Motorun 2 olayı vardır...İlki hız yapmak ve o hız sırasında motorun çıkarttığı sesin hazzını almak, ikincisi de kızlara hava atmaktır. Bu 2 şey için bir ton para verip hayatınızı da riske atmayın derim ben. Ha illa alacaksanız racing değil Chepper alın.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...