Bende bu aralar yeni yeni yarış motorlarına karşı bi ilgi uyanmaya başladı.Arabadan daha çok hoşuma gidiyorlar artık.Acaba benim gibi düşünen var mı? Veya kendisine ait bir yarış motoru olan var mı?
Ve kendinize bir motor mu satın alırsınız araba mı? Merak ettiklerim şimdilik bunlar:)
araba alırım ya...
türkiyedeyiz ne yollar düzgün motor için nede insanlar...
kamyonun arkasına yükledikleri gibi gider valla motorun...
araba en iyisi burda...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Yerine göre değişir... Eğer uzun mesafede yol aşınırıcaksam ve iş icabı (ki emlakcıyım) durumlarda araba.. Ama hava güzelse ve tatil mekanındaysam Motoru tercih ederim
hafif ten bir polemik başlangıcı olacak ama bir Harley nin resmine bak bir de infinity nin aslında anket açalım Harley vs İnfinity diye sonuca bakarız direkt.nasıl fikir
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
YA arkadaşlar polemiğe gerek yok.Renkler ve zevkler tartışılmaz.Ben tatil yöresinde oturduğum için bana motor daha mantıklı geldi.Ama bi istanbul da flm heralde düzgün bi motor için garajınızın flm olması gerekir...
Hız 300'den sonra başlar felsefesi...Motor kullanmak gerçekten çok zevkli apayrı bir yaşam biçimi gibi birşey. Ama tercihim arabadır...Ben mümkünse jeep alayım Motoru da sadece böyle güzel havalarda gezmek için alırım o kadar..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Ben hız sevmem ama o motorda gazı köklerken duyduğun ses süper bişi ya.TAbi bu bi racing motoruysa yani veya da o tip bişeyse.Ã?bür scooter cinsi hiç bir şey ifade etmiyo.Ama beni o tarz motorların fiyatları korkutuyo.Yoksa ünv. tede babama aldırmayı düşünüyorum bi tane:D Babam ya araba alıcak ya motor?Sizce hangisi daha iyi olur.??