1. film deli olmus. kan,vahset,piskapatlık ve ölü gencler seven herkesın ızlemesı lazım
2. filmde undertaker ın takım arkadası olan cane oynuyo yanı amerıkan guresı tutkunlarıda kacırmasın
3. bi site yapmıslar hasta guzel olmus. helekı sol asada otel turu dıye bıse var harika! hastası oldum bilgisayar oynu gıbı
yanı sıteye gırın dolasın sonra zaten fılmı ızlıycegınıze emınım
Kill the mutant
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels
Holywood un bunun gibi tonla filmi var yaws ..Bunu bu kadar abartmayım klasik bir amerikan gençlik üstüne kurulu bir gerilim filmi...sitesini çok iyi hazırlamışlar ..otel gezisi de iyi idi valla
Ve işte gittik, izledik, geldik. Bilet alırken +18 olayı olduğu için kimlik sordular biz tabi iyice kurulduk..Sahneler gerçekten çok etileyici hele bir telefon sahnesi var öyle böyle değil...Ben birebir yaşadım yani öyle bir yapmışlar. Korkunç değil ama dediğim gibi sahneleri etkileyici. Filmin konusu basit, her korku/gerilim filminde temel olan kuralladan var. Eğer bu tarz fimleri çok izlediyseniz kimin ne olacağını buluyor, tahmin ediyorsunuz ki bizde de öyle oldu. SİNEMADA izlenmeye değer bir film.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
daeyamin da dedigi gibi,kimin ne oldugunu tahmin etmesi kolay bi film,giriside sonuda guzel aslinda, yani kotu denebilcek cok az sey var aslinda senaryo nerdeyse sabit katil filmlerinden fakat sahneler cidden etkileyici. filmin sonunda hos bi sahnede var. birde hayvanlari sevmekle ilgili bi mesaj sezinledik biz,,ben bu kadar soluyorum