SEE NO EVIL

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
quake
Kullanıcı
Kullanıcı

SEE NO EVIL

Post by quake »

http://www.seenoevilthemovie.com/

1. film deli olmus. kan,vahset,piskapatlık ve ölü gencler seven herkesın ızlemesı lazım
2. filmde undertaker ın takım arkadası olan cane oynuyo yanı amerıkan guresı tutkunlarıda kacırmasın
3. bi site yapmıslar hasta guzel olmus. helekı sol asada otel turu dıye bıse var harika! hastası oldum bilgisayar oynu gıbı

yanı sıteye gırın dolasın sonra zaten fılmı ızlıycegınıze emınım
Kill the mutant
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Bu resmen sadistlik ya.Bu adamlar bu işi onur ya da saygınlık için mi yapıyorlarmış ?
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

olum ne kdar garip la...
ben sevmem öle hayvan gbi vahset...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Holywood un bunun gibi tonla filmi var yaws ..Bunu bu kadar abartmayım klasik bir amerikan gençlik üstüne kurulu bir gerilim filmi...sitesini çok iyi hazırlamışlar ..otel gezisi de iyi idi valla :P

Saygılar...
To Live is To Die!
quake
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by quake »

Darktimes wrote:Bu resmen sadistlik ya.Bu adamlar bu işi onur ya da saygınlık için mi yapıyorlarmış ?
ha? yanı amerıkan guresınden mı bahsedıyosun fılımden mı ?
Kill the mutant
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Filmi yarın sevgili Calida ile izledikten sonra ayrıntılı yorum yapacağız. Ama şimdiden etkisine kapıldık...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
quake
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by quake »

iste ruh bu.atak olun sınema perdesı sızı ısırmaz
Kill the mutant
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ve işte gittik, izledik, geldik. Bilet alırken +18 olayı olduğu için kimlik sordular biz tabi iyice kurulduk..Sahneler gerçekten çok etileyici hele bir telefon sahnesi var öyle böyle değil...Ben birebir yaşadım yani öyle bir yapmışlar. Korkunç değil ama dediğim gibi sahneleri etkileyici. Filmin konusu basit, her korku/gerilim filminde temel olan kuralladan var. Eğer bu tarz fimleri çok izlediyseniz kimin ne olacağını buluyor, tahmin ediyorsunuz ki bizde de öyle oldu. SİNEMADA izlenmeye değer bir film.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

daeyamin da dedigi gibi,kimin ne oldugunu tahmin etmesi kolay bi film,giriside sonuda guzel aslinda, yani kotu denebilcek cok az sey var aslinda senaryo nerdeyse sabit katil filmlerinden fakat sahneler cidden etkileyici. filmin sonunda hos bi sahnede var. birde hayvanlari sevmekle ilgili bi mesaj sezinledik biz,,ben bu kadar soluyorum :evil:
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Klasik bir korku filmi tipine benziyor bu da, katil var kaçın hekesi öldürür havasında bir film.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

aynen ya benide baydı bu tip filmler bide anlamsız bi şekilde iğrenç yönremlerle mileet birbirini öldürüo.. sacma gelio... bi mantığı olsa tmam...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ama adamlar siteyi gerçekten iyi yapmış helal yani...fragmanını izledim ben de fena bişiye benzemiyoama zamanımı ayırıp gide miyim bilmem...
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

bilmiom walla zamanım olursa giderim ancak...
hepsi aynı nası olsa...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

nedense bana da testere 2 yi hatırlattı boş bina 8 kişi bi psikopat falan gerçi izlemediğim için bilemicem
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

ben filmdeki piskopatın tip çok hoşuma gitti. nerden buldularsa tam oturmuş o role.
Post Reply