celeraen wrote:oo sizin fenci de pek bir sapıkmış sanki...şaka bi yana bizim hazırlık we 9. sınıftaki dinci kalem düşürme numarasıyla bacaklarımıza bakmaya çalışırdı...sapık herif yua
puahah...
zaten dincilerin hepsi kafayı yemiş moddaki insanlar oluolar..
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
bizimki sapık deil ii adam ama 3sure sormustu sınavda bilmeyen 3 alıodu irencti bühüüüüüü bisim dinci cok komik+o salak grubu sürekli dövdü icin cok severim ztn yağmurla bana bayılır herif ne sorsak yanıtlıo dierleri sorsa saclarını cekio
Aslında böyle yetenekleri es geçmemek lazım .Bu çocukla bir kaç antremandan sonra Guines rekorlar kitabına gidebiliriz.Ağzının içine kaç tane sigara sokabilecek diye .Elemanda potansiyel dee war Tamam işte
Bir keresinde okulda bir hocayı bulmam gerekti.Ã?ğretmenler odasına gittim neyse ondan sonra o hoca sigara odasında olur dediler tamam dedim teşekkürümü ettim ayrıldım odadan.Ondan sonra sigara odasının kapısının önüne geldim açmamla birlikte odanın dumanaltı olduğunu gördüm.Adamlar biraz daha kassa hocaları hiç göremicem.Odanın kapısıyla hocaların masası arasında 1 metre var dikkatinizi çekiyorum.Neyse nefesimi tuttum daldım içeri,işimi zor bela bitirdim ama o günden sonra yok arkadaşım.Sigara içilmesinden nefret ediyorum.Sigara içenlerden de pek haz ettiğim doğru olmaz ama çoğu zaman fark etmiyor.(Dumanı beni etkilemediği sürece)Real hayatta olsun frpworld te olsun sigara içen arkadaşlarım war.O yüzden daha fazla konuuşmuyorum.Bir de niye içtiğinizi anlasam...
Benim babam öğretmen şimdi. Ben de lisedeyken sevk almak için babamla okula gidiyoduk okulun kapısının önünde belli ki sigara içen çocuklar babamı görünce sigarakarı avuçlarının içlerine alıp ellerinin arkasına almışlar. Ama bi görseniz kafalarının üstünden tutuyo. Babam da anladı bişey demedi doğrudan ama konuştukça konuştu ee daha daha nasısınız o napıyo bu napıyo derken iyice yandılar çocuklar
Walla ne diyim içmeyin sigara ne zevk alınır ki şundan
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
arkadaşlar bu sigara muhabbetinde bir mantık hatası dönmüyor mu sizce
sigara ağıza tamamen alındığında sönmez mi şimdi??ağzında söndürmüştür
bence sonra da çiğeneyip yutmuştur
ama her ne şekilde olursa olsun adamımızda gerçekten azim ve yetenek varmış tebrik ediorum