basımıza gelen komik olaylar

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

celeraen wrote:oo sizin fenci de pek bir sapıkmış sanki...şaka bi yana bizim hazırlık we 9. sınıftaki dinci kalem düşürme numarasıyla bacaklarımıza bakmaya çalışırdı...sapık herif yua :)
puahah...
zaten dincilerin hepsi kafayı yemiş moddaki insanlar oluolar.. :D
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
andy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by andy »

bizimki sapık deil ii adam ama 3sure sormustu sınavda bilmeyen 3 alıodu irencti bühüüüüüü bisim dinci cok komik+o salak grubu sürekli dövdü icin cok severim :D ztn yağmurla bana bayılır herif ne sorsak yanıtlıo dierleri sorsa saclarını cekio 8)
GaaRa-adamım benim :D
quake
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by quake »

lısedeyken sıgarasını agzına saklayan bı cocuk vardı mudur tuvaletı basınca agzına saklamıstı ama mudur fırca cekmeyı bıtırmeyınce garıban sıgarayı yutup bogazını yakmıstı. oyle ılgınc bı cıglıgı kımse duymamıstır.mudur bıle aptal olmustuda bı se demeden odasına kacmıstı . ulan ne gulmustuk be
Kill the mutant
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

quake wrote:lısedeyken sıgarasını agzına saklayan bı cocuk vardı mudur tuvaletı basınca agzına saklamıstı ama mudur fırca cekmeyı bıtırmeyınce garıban sıgarayı yutup bogazını yakmıstı. oyle ılgınc bı cıglıgı kımse duymamıstır.mudur bıle aptal olmustuda bı se demeden odasına kacmıstı . ulan ne gulmustuk be
Ohaa desem yeridir yane.Sigarayı yiyeceğime disiplin suçu alırım daha iyi yazık çocuğa hea.. 1 hafta bireşy yiyememiştir :P
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
andy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by andy »

zuhahah sigara alkol problemim olmadı için sigara yutmak nasip olmucak bana :angel: :angel: :angel: :angel:
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ondaki cesarete hayran kaldım yani ben olsam ağzıma saklayamazdım,hani sakladım diyelim yutmadan çıkarırdım falan..helal yani
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Aslında böyle yetenekleri es geçmemek lazım .Bu çocukla bir kaç antremandan sonra Guines rekorlar kitabına gidebiliriz.Ağzının içine kaç tane sigara sokabilecek diye :D .Elemanda potansiyel dee war Tamam işte :D
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

yaaa bişi sorcam bu çocuk boğazını yaktı da ölemdi mi :D :D
andy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by andy »

yaw o sigara ne irenc kokuo onu azıma soksam direk cıkarırım ben cocukta ii mide varmıs :-o :shock:
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Bir keresinde okulda bir hocayı bulmam gerekti.Ã?ğretmenler odasına gittim neyse ondan sonra o hoca sigara odasında olur dediler tamam dedim teşekkürümü ettim ayrıldım odadan.Ondan sonra sigara odasının kapısının önüne geldim açmamla birlikte odanın dumanaltı olduğunu gördüm.Adamlar biraz daha kassa hocaları hiç göremicem.Odanın kapısıyla hocaların masası arasında 1 metre var dikkatinizi çekiyorum.Neyse nefesimi tuttum daldım içeri,işimi zor bela bitirdim ama o günden sonra yok arkadaşım.Sigara içilmesinden nefret ediyorum.Sigara içenlerden de pek haz ettiğim doğru olmaz ama çoğu zaman fark etmiyor.(Dumanı beni etkilemediği sürece)Real hayatta olsun frpworld te olsun sigara içen arkadaşlarım war.O yüzden daha fazla konuuşmuyorum.Bir de niye içtiğinizi anlasam... :roll:
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Benim babam öğretmen şimdi. Ben de lisedeyken sevk almak için babamla okula gidiyoduk okulun kapısının önünde belli ki sigara içen çocuklar babamı görünce sigarakarı avuçlarının içlerine alıp ellerinin arkasına almışlar. Ama bi görseniz kafalarının üstünden tutuyo. Babam da anladı bişey demedi doğrudan ama konuştukça konuştu ee daha daha nasısınız o napıyo bu napıyo derken iyice yandılar çocuklar :D

Walla ne diyim içmeyin sigara ne zevk alınır ki şundan :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
andy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by andy »

icen alıo iste ama .... napalım icme de diemiosun bize ne demi adam icerse icsin sen icmemeye bak...
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

arkadaşlar bu sigara muhabbetinde bir mantık hatası dönmüyor mu sizce
sigara ağıza tamamen alındığında sönmez mi şimdi??ağzında söndürmüştür
bence sonra da çiğeneyip yutmuştur :D

:evil: ama her ne şekilde olursa olsun adamımızda gerçekten azim ve yetenek varmış tebrik ediorum :|
emerus "druid of elderlights"
was here...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

e o zaman da diline yazık ne yanmıştır o ya of düşününce bile içim kötü oldu yahu :-o
quake
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by quake »

sonmez one azın ıcındekı oksıjenın bıtmesı lazım.

//Daeya: Mesajınız değiştirilmiştir.
Kill the mutant
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels
Post Reply