Yeminer ya da Necros gibi büyücülerimiz varken yolun sorun olacağını sanmıyorum. Bir-iki stratejik yere portal açarlar isteyen o noktalardan hoop diye ışınlanır
Ben de gelmek isterdim ama fazlasıyla çekingen olduğum ve bu aralar hiç vaktim olmadığı için gelemiyorum
Ã?ekinmeye gerek yok arkadaşlar, hepinizi bekliyoruz. Darktimes, sakın gelmeyeyim deme valla -2 lvl veririm oyunda haa Kafana da dağ falan düşürürüm, yamyamlara derini yüzdürürüm vs vs... her türlü psiko dm moduna girebilirim
Gelme şansı olan arkadaşlar şansını biraz daha zorlarsa sevinirim Hepinizi bekliyorum.
Bu arada ulaşım sorunu olmasın diye buraya telefonumu yazıyorum. Bir sorun olursa beni arayabilirsiniz.
0537 - 728 50 21
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
yeminer wrote: Darktimes, sakın gelmeyeyim deme valla -2 lvl veririm oyunda haa Kafana da dağ falan düşürürüm, yamyamlara derini yüzdürürüm vs vs... her türlü psiko dm moduna girebilirim
İşe bak,pfff, 2 level daha düşersek yapacağımız büyü kalmıcak
yeminer wrote:Ã?ekinmeye gerek yok arkadaşlar, hepinizi bekliyoruz. Darktimes, sakın gelmeyeyim deme valla -2 lvl veririm oyunda haa Kafana da dağ falan düşürürüm, yamyamlara derini yüzdürürüm vs vs... her türlü psiko dm moduna girebilirim
Gelme şansı olan arkadaşlar şansını biraz daha zorlarsa sevinirim Hepinizi bekliyorum.
Bu arada ulaşım sorunu olmasın diye buraya telefonumu yazıyorum. Bir sorun olursa beni arayabilirsiniz.
0537 - 728 50 21
Ohoo iyi valla dağ düşür yamyam çıkar ama vatandaş için bi portal açma, diyeceğim sen de "Bir lichten başka ne bekliyodun" diyeceksin . Hatta "al sana portal" deyip evimin kapısının önüne abyss portalı bile açabileceğin için susuyorum
yeminer wrote:Ã?ekinmeye gerek yok arkadaşlar, hepinizi bekliyoruz. Darktimes, sakın gelmeyeyim deme valla -2 lvl veririm oyunda haa Kafana da dağ falan düşürürüm, yamyamlara derini yüzdürürüm vs vs... her türlü psiko dm moduna girebilirim
0537 - 728 50 21
Ohoo iyi valla dağ düşür yamyam çıkar ama vatandaş için bi portal açma, diyeceğim sen de "Bir lichten başka ne bekliyodun" diyeceksin . Hatta "al sana portal" deyip evimin kapısının önüne abyss portalı bile açabileceğin için susuyorum
Abbys Dungeon'da evil lerle oynarsın artık .Ama onların oyun anlayışı nasıldır bilemem
0537 - 728 50 21
Psiko DM' liğini bilemem efem ama msn de canıma okuduğunuda inkar edemicem... (Hoş senden korkanın kaşığı kırılsın)
Söz vermiyorum - Umut da vermiyorum kısmet belki bir ihtimal gelirim belkide gelemem...Tamamen iş durumuma bağlı
ulfgar wrote:bek o hiç dert olmuyo işte.. bekleşirken manyak manyak konuşup genellikle birbirine kılıç hareketi gösteren adamları nerde olsa tanırsın...
Böyle genellikle hepsi ağırbaşlı mühendis tipli olurlar falan
büyük lokma ye büyük konuşma demişler.. ben belkim ama belkim gelemeyebilirim yannız şöle bişey var akşam 6 7 gibi kesin katılırım aranıza..tabi o saate kalırsanız.
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..