Bu yaz İstanbulda fazla uzamadı mı sizce de ?

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Yeminer ya da Necros gibi büyücülerimiz varken yolun sorun olacağını sanmıyorum. Bir-iki stratejik yere portal açarlar isteyen o noktalardan hoop diye ışınlanır :)
Ben de gelmek isterdim ama fazlasıyla çekingen olduğum ve bu aralar hiç vaktim olmadığı için gelemiyorum :cry:
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

büyük ihtimalle ben de geleceğim kahve içmeye... taksimde olmasa da tophanede katılırım tayfaya...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

perşembe günü saat 14 taksimde...

güzel. Çok önemli bir aksilik çıkmazsa benide sayın.%80 çıkmaz...

Hoş bende bugün necros u arayıp bir şeyler diyecektim. Perşembe günü buluşma süper fikir bu yüzden...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ã?ekinmeye gerek yok arkadaşlar, hepinizi bekliyoruz. Darktimes, sakın gelmeyeyim deme valla -2 lvl veririm oyunda haa :D Kafana da dağ falan düşürürüm, yamyamlara derini yüzdürürüm :) vs vs... her türlü psiko dm moduna girebilirim :)

Gelme şansı olan arkadaşlar şansını biraz daha zorlarsa sevinirim :) Hepinizi bekliyorum.

Bu arada ulaşım sorunu olmasın diye buraya telefonumu yazıyorum. Bir sorun olursa beni arayabilirsiniz.

0537 - 728 50 21
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

yeminer wrote: Darktimes, sakın gelmeyeyim deme valla -2 lvl veririm oyunda haa :D Kafana da dağ falan düşürürüm, yamyamlara derini yüzdürürüm :) vs vs... her türlü psiko dm moduna girebilirim :)
İşe bak,pfff, 2 level daha düşersek yapacağımız büyü kalmıcak :D
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

yeminer wrote:Ã?ekinmeye gerek yok arkadaşlar, hepinizi bekliyoruz. Darktimes, sakın gelmeyeyim deme valla -2 lvl veririm oyunda haa :D Kafana da dağ falan düşürürüm, yamyamlara derini yüzdürürüm :) vs vs... her türlü psiko dm moduna girebilirim :)

Gelme şansı olan arkadaşlar şansını biraz daha zorlarsa sevinirim :) Hepinizi bekliyorum.

Bu arada ulaşım sorunu olmasın diye buraya telefonumu yazıyorum. Bir sorun olursa beni arayabilirsiniz.

0537 - 728 50 21
Ohoo iyi valla dağ düşür yamyam çıkar ama vatandaş için bi portal açma, diyeceğim sen de "Bir lichten başka ne bekliyodun" diyeceksin :D . Hatta "al sana portal" deyip evimin kapısının önüne abyss portalı bile açabileceğin için susuyorum :)
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Setsuna wrote:
yeminer wrote:Ã?ekinmeye gerek yok arkadaşlar, hepinizi bekliyoruz. Darktimes, sakın gelmeyeyim deme valla -2 lvl veririm oyunda haa :D Kafana da dağ falan düşürürüm, yamyamlara derini yüzdürürüm :) vs vs... her türlü psiko dm moduna girebilirim :)

0537 - 728 50 21
Ohoo iyi valla dağ düşür yamyam çıkar ama vatandaş için bi portal açma, diyeceğim sen de "Bir lichten başka ne bekliyodun" diyeceksin :D . Hatta "al sana portal" deyip evimin kapısının önüne abyss portalı bile açabileceğin için susuyorum :)
Abbys Dungeon'da evil lerle oynarsın artık :D .Ama onların oyun anlayışı nasıldır bilemem :evil:
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

0537 - 728 50 21
Psiko DM' liğini bilemem efem ama msn de canıma okuduğunuda inkar edemicem... (Hoş senden korkanın kaşığı kırılsın) :)
Söz vermiyorum - Umut da vermiyorum kısmet belki bir ihtimal gelirim belkide gelemem...Tamamen iş durumuma bağlı

Sevgiler...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

hiç olmazsa sizin en az bi kişiyi görmüş tanımışlığınız var,ben gelsem göremem sizi görsem tanımam etmem :)
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

bek o hiç dert olmuyo işte.. bekleşirken manyak manyak konuşup genellikle birbirine kılıç hareketi gösteren adamları nerde olsa tanırsın...:D
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ahahaha tamam kesin bulurum sizi o zaman :)
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

ulfgar wrote:bek o hiç dert olmuyo işte.. bekleşirken manyak manyak konuşup genellikle birbirine kılıç hareketi gösteren adamları nerde olsa tanırsın...:D
Böyle genellikle hepsi ağırbaşlı mühendis tipli olurlar falan :P :)
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

büyük lokma ye büyük konuşma demişler.. ben belkim ama belkim gelemeyebilirim yannız şöle bişey var akşam 6 7 gibi kesin katılırım aranıza..tabi o saate kalırsanız.
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

hııım o diğerlerine bağlı tabi ben bilemem ama ben kesi n geliyorum...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

bir de benim merak ettiğim tam olarak kimler kesin yada %90 oranında geliyor?? :plotting:
Post Reply