arkadaşlar hepinize şiddetle tavsiye ediyorum oyunu cidden harika (nerden biliyon demeyin ben o nişanlancam frp yalan diyen arkadaşım, frpsizliğe dayanamadım ama nişanlandım
Hepinize iyi eğlenceler
Sen onu geç ziya okulu bırakıyor Star Wars oyununun Anchor oyuncusu böylece İzmire dönünce nolcak çok merak ediyorum bundan sonra oyun açarken okulu bırakmama,ufukta evlilik olmaması gibi şartlar koşucamTharivol wrote:adam azmetti oynatacam diye yahu :ayyyy!: :w00t:
arkadaşlar hepinize şiddetle tavsiye ediyorum oyunu cidden harika (nerden biliyon demeyin ben o nişanlancam frp yalan diyen arkadaşım, frpsizliğe dayanamadım ama nişanlandım)
Hepinize iyi eğlenceler
E universite 4 senelik işkenceye gönüllü yazılmak gibi bişey.Yaz okulu bitiyor staj başlıyor kurutuyor adamın iliğini.Madem tatil komple yalan oldu bari oyun oynayabilelimEldarin wrote:Utku için zor diye birşey yoktur. İmkansız ise biraz zaman alırYaz okulu gelince hafiften 11 ağustosa kadar burda kalıp sonrada oyun oynatarak zaman geçirmek zor geliyor.
Kendisi dün gece yoğun baskılara dayanamayıp oyunu İzmir'de oynatmaya karar verdi. Zaten Ankaralılar fos çıkmış, onunda Utku'da yarattığı kızgınlığını sezdim inceden.
Oyunda 5 oyuncu olacak. şu anda 4 oyuncuya ihtiyaç var.
Roleplay tecrübesi olması yeterlidir, Deus Ex, Fallout ve WoD bilgisi de biraz lazım tabi.
Oyun için tüm hazırlıklar yapıldıktan sonra 15 20 ağustostan sonra başlar session lar heralde. Utku gündüz vaktini staj yaparak geçireceği içn akşamüstü başlayacak oyunlar geceye kadar sarkabilir. Bunu önemle belirteyim.
Birde oyuna zaman ayıracak arkadaşlar olsa daha iyi olur tabi. Utku ve benim için oynanacak zaman problemi yok ortada. Gelecekler arkadaşlarda bu uzun oyuna zamanlarını en uygun şekilde ayarlayabilecek arkadaşlar olurlarsa çok iyi olur.
Utku gene buraya birşeyler yazar zaten.
İlgilenen arkadaşlara duyurulur...
Oyuncu bekleme salonuEldarin wrote:Ya şimdi bu duyuruyla GM diilde oyuncu aranıyor ya, o yüzden Oyuncu Bekleme Salonuna alındı başlık.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests