yaw diğer kurallar iyi de resim olayına gerek yok gibi geliyor bana, ama neyse madem kural böyle
filmin adı: X-Men: The Last Stand
yönetmen: Brett Ratner
film gerçekten kaliteli bir yapım olmuş, ama gözler hep başkalarını yani gambit'i arıyor. görsel efektler falan bayaa kaliteli olmuş, konu ilgi çekici , logan muhteşem; ama filmde birşeyler eksik gibi, tam olarak ifade edemiyorum lakin birşeyler eksik işte...
not: 10 üzerinden 7.5
yorum ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
En Son THE OMEN'e gittim. Gidecek olan arkdaşlar varsa paranızı boşu boşuna vermeyin. Filim boyunca tepeden sarkdan mikrofonu görebiliyorsunuz. Bazı sahneleri bana saçma hatta bir sahnesi fizik kurallarına aykırı geldi. Ama geyik arkdaşlarınızla gidip gülebilirsiniz. Dalga geçmek için iyi bir filim. Birde filim +18miş galiba ama o kadar korkunç değil.
Not 3/10 olsun.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
dip not olsun diye söyleyim , o görünen mikrofonu kaybetmek sinemadaki görevlilerin görevi , filmde perdeye yansıtılan kadrajı onlar ayarlar keşke görevlileri uyarsaydın ,
filme henüz gitmedim ama 6 hazirandas gidemedikten sonra vcd yada dvd de izlemenin bi farkı olacağını düşünmüyorum , hatta divx olarak indirilirse para da harcanmadan sorun çözülür bence de dikkate alınılası bi film değil
bu arada son olarak bende venedik tacirini izledim mükemmel bi film di çok başarılı bir sheakspear yorumu olmuş , gitmemiş olupda gidebilir olanların en azından al pocino nun performansını görmeleri lazım
Da Vinci şifresi, X-Men: The Last Stand ve Kaplan ve Ejderha (son film nostalji bazında oldu ama olsun) adlı filmleri arka arkaya izledim. Da Vinci şifresine sözüm yok adamlar uğraşmışlar.. X-Men'de ise Chosen'ın da dediği gibi eksik olan birşeyler var. Artık takım ruhu mudur, Scott mıdır, yoksa Rouge mıdır bilinmez..Kaplan ve Ejderha'ya gelince en son 5 sene önce izlemiştim. Bir nostalji yapayım dedim. Keşke ben de onlar gibi dövüşebilsem.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
En son Da Vinci şifresi'ni izledim.Ne yalan söyliim kitabını okumadım.Filmden bir... şey anlamadım kitabını okumayıpta izlemek isteyen varsa aman izlemeyin derim.
Ayrıca kitabını okuyup filmi izleyen varsa filmi nasıl buldunuz???
Film tek kelime ile kötüydü. Ne kurgusu ne de oyunculuğu vasatın üstüne çıkamamış. Vlad hayranı olmamın kurbanı oldum desem yeridir. Düşük bütçeli bir yapım olduğu belliydi lakin bu kadar kötü bir eser çıkacağını düşünmemiştim. Türkiye'de vizyona girmemişti eser, iyi de olmuş demekten ötesi gelmiyor aklıma...
not: 10 üzerinden 3
yorum ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...