En Son Hangi Filmi İzlediniz?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

yaw diğer kurallar iyi de resim olayına gerek yok gibi geliyor bana, ama neyse madem kural böyle :wink:

Image

filmin adı: X-Men: The Last Stand
yönetmen: Brett Ratner

film gerçekten kaliteli bir yapım olmuş, ama gözler hep başkalarını yani gambit'i arıyor. görsel efektler falan bayaa kaliteli olmuş, konu ilgi çekici , logan muhteşem; ama filmde birşeyler eksik gibi, tam olarak ifade edemiyorum lakin birşeyler eksik işte...

not: 10 üzerinden 7.5

yorum ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Ielenia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ielenia »

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

Image

10 üzerinden 9,5 bence..
şimdiye kadar izlediğim en güzel filmlerden biriydi..
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

En Son THE OMEN'e gittim. Gidecek olan arkdaşlar varsa paranızı boşu boşuna vermeyin. Filim boyunca tepeden sarkdan mikrofonu görebiliyorsunuz. Bazı sahneleri bana saçma hatta bir sahnesi fizik kurallarına aykırı geldi. :) Ama geyik arkdaşlarınızla gidip gülebilirsiniz. Dalga geçmek için iyi bir filim. Birde filim +18miş galiba ama o kadar korkunç değil.

Not 3/10 olsun.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

dip not olsun diye söyleyim , o görünen mikrofonu kaybetmek sinemadaki görevlilerin görevi , filmde perdeye yansıtılan kadrajı onlar ayarlar keşke görevlileri uyarsaydın ,

filme henüz gitmedim ama 6 hazirandas gidemedikten sonra vcd yada dvd de izlemenin bi farkı olacağını düşünmüyorum , hatta divx olarak indirilirse para da harcanmadan sorun çözülür bence de dikkate alınılası bi film değil

bu arada son olarak bende venedik tacirini izledim mükemmel bi film di çok başarılı bir sheakspear yorumu olmuş , gitmemiş olupda gidebilir olanların en azından al pocino nun performansını görmeleri lazım

8.5/10 :ayyyy!:
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Da Vinci şifresi, X-Men: The Last Stand ve Kaplan ve Ejderha (son film nostalji bazında oldu ama olsun) adlı filmleri arka arkaya izledim. Da Vinci şifresine sözüm yok adamlar uğraşmışlar.. X-Men'de ise Chosen'ın da dediği gibi eksik olan birşeyler var. Artık takım ruhu mudur, Scott mıdır, yoksa Rouge mıdır bilinmez..Kaplan ve Ejderha'ya gelince en son 5 sene önce izlemiştim. Bir nostalji yapayım dedim. Keşke ben de onlar gibi dövüşebilsem. :)
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Kuzenimle into the blue adlı bir film izledim. Heyecanlı ve hareketli bir film ayrıcaa Hızlı ve öfkeli nin başrolündeki sarışın adam oynuyor...
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

En son Da Vinci şifresi'ni izledim.Ne yalan söyliim kitabını okumadım.Filmden bir... şey anlamadım kitabını okumayıpta izlemek isteyen varsa aman izlemeyin derim.

Ayrıca kitabını okuyup filmi izleyen varsa filmi nasıl buldunuz???
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Inside man - Denzel Washington kesinlikle dikkat çekici bir film. Ben izlerken sıkılmadım..İşlenen plan çok hoş.

Memoirs of a Geisha kesinlikle mükemmel. Steven amcam bu işi de iyi bir şekilde başarmış. Kurgu çok güzel.

İki filmi izlerken hiç sıkılmadım hatta merakla izledim her sahnesini.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Film: Vlad
Yönetmen: Michael d. Sellers

Film tek kelime ile kötüydü. Ne kurgusu ne de oyunculuğu vasatın üstüne çıkamamış. Vlad hayranı olmamın kurbanı oldum desem yeridir. Düşük bütçeli bir yapım olduğu belliydi lakin bu kadar kötü bir eser çıkacağını düşünmemiştim. Türkiye'de vizyona girmemişti eser, iyi de olmuş demekten ötesi gelmiyor aklıma...

not: 10 üzerinden 3

yorum ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

en son yeşil yol isimli filmi bir kez daha izledsim. king'in yaratıcılığının son noktasına ulaştığı film beni bir kez daha etkilemeyi başardı. :clap:
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

bende en son testere 1 ve 2 yi tekrar vcd'de izledim ama sinema olarak en soon da vinci şifresine gittim fakat kitabını daha önce okumamıştım....
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Thundorius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thundorius »

Film sayılmaz ama GALATASARAY UNUTULMAZ MAÃ?LAR adlı vcd yi izledim tavsiye ederim.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

''eski açık sarı desene'' adlı bir filmi de olcaktı onların
Thundorius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thundorius »

ben eski açık sarı deseneyi pek beğenmedim onun yerine YÖZ YILLIK SEVDA yı izle.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

hmmm galatasaraylı değilim ama saol bu önerin için....... :D :D
Post Reply