Edmond wrote:BULDUMMMMMMM
Arkadaşlar bu teori kesinlikle bana aittir öncelikle bunu belirtmek isterim.
Arkadaşlar Snape'in tüm destan boyunca bir kez bile Voldemort ile görüştüğünü gördünüz mü?Göremessiniz çünkü Snape Voldi'nin ajanı değil.Bellatrix filan bunu Voldi'ye soramıyorlar çünkü Voldi'ye hesap sorarlarsa en fazla 2 dk yaşarlar.O da Voldi işkence yapar diye.Arkadaşlar hatta şunu düşünün bu şimdi vereceğim kanıt teorimi %100 doğru hale getiriyor diyebilirim.Arkadaşlar 1. bölümü hatırlayın.Hatırlarsanız Prof. Quirrell ne diyor*Snape gibi biri dururken kimse benden şüphelenemez* bir de *Snape başından beri iyi rolde idi* Bunu Harry'e söyledi çünkü az sonra Harry'nin öleceğini zannediyordu.Oysa ölmedi.Snape'in iyi rolde olduğuna böylece inanmış olduk.Ayrıca Bellatrix ile konuşmasına gelince.Olay şu şekilde
*Snape pencereye doğru yaklaştı.Sankiğ dışarıda bir şey varmış gibi dikkatlice dışarıya bakıyordu.Sonra *Planı biliyorum* dedi.Evet doğru söylemişti.Ã?ünkü biliyordu.Ama Voldi söylemedi.O Bellatrix'in yansımasına Zihnefend uyguladı.Bu sayede planı öğrendi.O hiçbir zaman Voldi'nin kulu olmadı.Ancak herkes öyle zannetti.Voldi'ye yaklaştı ancak ondan nefret ediyordu!şimdi bir kaç kanıt daha
1-)Snape Lily'e aşıktı!Hatırlarsanız Voldi Harry'i almaya gittiğinde Lily'e dedi ki *Ã?ekil yolumdan ölmekzorunda değilsin!* neden böyle dedi biliyor musunuz?Ã?ünkü Snape Voldi'ye kehanet'i söylerken! Voldi'ye *Lily'e zarar verme* demişti.Ancak Voldi bu kuralı çiğnedi ve Lily'i öldürdü.Dumby bu yüzden Snape'e güvendi.Ayrıca Snape ne kadar iyi bir Zihinbend olursa olsun Dumby'i atlacağına inanıyorsanız artık bana söz düşmez!
2-)Snape Harry'den nefret ediyordu çünkü o James'a çok benziyordu.Ve James Lily ile evlendi.Bu yüzden nefret ediyordu.Ancak bir çok kez kurtardı çünkü gözlerine baktığında Lily'i görüyordu.
3-)Snape Peter'den de nefret ediyordu.Yani bir ölümyiyenden
Artık ne derseniz diyin bilmiyorum.Ayrıca Tonks konusuna gelince.Haklı olabilirsiniz.Ancak atladığınız şeyler.Birisi eğer dikkatlice konsantre olmassa MetaMorfmagus luğunu kullanamaz.Lupin bir çokkez Tonks'u reddetti.Bu yüzden Tonks artık üzgünlükten dikkatlice konsantre olamıyordu.Çok acı çekti bu yüzden kişiliği değişti.Bu yüzdende patronus'u değişti.Ayrıca Snape iyi rolde olduğu için bunu anlamıştı.*İlginç* dedi çünkü Lupin'e aşıktı ve Snape Lupin'den nefret ediyordu.Bu yüzdende dalga geçti.
Elmond teorini okudumda zamanında bende Snape nin iyi tarafta olduğunu kanıtlamak için çeşitli teoriler üretmiştim.Aklıma geldi yazayım dedim
şimdi Melez Prensin sonlarına doğru Harry le Dumbledore Sahte Hortkuluk avından dönüyorlar astronomi kulelisinin son katına geliyorlar.Dumbledore içtiği iksir yüzünden elini kaldıramayacak durumda.Aşağıda da çatışmalar oluyor ölüm yiyenlerle Dumbledore'nin Ordusu arasında.Aradan Malfoy geliyor Harry tabi bu arada Dumbledore nin buyusuyle felç ve görünmez durumda.Dumbledore Malfoyla konuşuyor.Sonrada Ölümyiyenlerden birkaç ı ve Snape geliyor.Dumbledore Snape ye
YALVARIYOR.İşte olay bundan sonra başlıyor...
Dumbledore hayatında ilk kez yalvarıyor.şimdi bir düşünelim Dumbledore nin en sevdiği şey ne.Seri boyunca öğrencileri ve Harry i kendisinden daha fazla önemsiyor.Okulda bir sürü Ölümyiyen var aşağıda çatışma var.Bence Dumbledore Snapeye Ölümyiyenleri uzaklaştırması için yalvarıyor.yani "Severus beni öldür Malfoy yapamayacak beni öldür ve Ölümyiyenleri okuldan uzaklaştır"
Dumbledore kendi canı pahasına Harryi ve öğrencileri kurtarıyor.Ã?ünkü asağıda çatışmada çok kişi ölebilir.Dumby ölünce hepsi uzaklaşcaklar.Dumbledore kendi isteğiyle Snapeye kendisini öldürtüyor.(Bence)
Devam edelim...Dumbledore aşağı artistik ptinajla uçuyor Ã?Y ler kaçmaya başlıyor Harry Snape yi kovalıyor buyu falan fırlatıyor ama daa harry sözünü bitirmeden Snape karşılık veriyor.Bahçede harry düşüyor asasız Snape ile karşıkarşıya.Eğer Snape Voldinin yandaşıysa neden Harryi öldürmedi??Diyeceksiniz ki Voldi Harryi kendisine saklıyor...HAYIR.Voldinin kehanet yüzünden ödü kopuyor.Harry kim yada nasıl ölürse ölsün ölmesini ister(En azından ben onun yerinde olsam öle isterdim

)
şu anda aklıma geldi diyelimki Snape Zihinefend sayesine Dumbledoru kandırdı.Sanpe nin Voldemort tan daha iyi bir Zihinefendar olmadığını kim söylemiş??
Elmond bu arada Harry Potter ile ilgili bi kaç yere üyemisin aynı teorileri daa öncede okumuştumda...Gayet güzel teoriler.
Son olara mesajımın sonlarına doğru Buyuculuk Kulesin de bir iki sözle buyu yapıldığından dolayı eleştiri yağmuruna tutulmuş.Gerçi arkadaşlar ikisinin farklı düzlemlerde geçtiğini açıklamış ancak.şunu söyleyeyim bazı iksirler yapımı 2 ay sürüyor(örn=2. kitapta Noelde kılık değiştirmek için bir sürü malzeme ve baya bir zaman harcanmıştı)