İzmir WoD Future Heritage

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

occult abi eyvallah da sanırım msn e ekleyememissin ya da ben farketmeden kabul etmisim. umarım oyle olmustur. ama msn deki nick ini verirsen daha net olabiliriz tabii...
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Abi galiba kabul edilme durumu yok. Ya da bilmiyorum, profilinde yazan msn adresin değil mi? Ya da ben mi yanlış yazdım vb vb.
Neyse, buyur sen ekle beni
ozan_toptas eeeeet hotmail noktaaaaa com

PAForge'dan yanıt geldi ya bu gece ya yarın koyuyorum kitapları diye. Amerikan saatine göre işte ya şu an koyulmuştur, ya da en geç yarın sabah koyulmuş olur.
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Imrand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Imrand »

Karakter kağıtlarını pdf haline getirdim isteyene yollayabilirim.(İnternete koyamıyorumda :D )
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Yolla da bakiim ya.
occultsearcher et yahoo nokta com mail adresim
Teşekkürlerimi sundum ve şimdiden eline sağlık. İstersen net ortamına da koyabilirim. Millet çeker, kullanır.
Imrand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Imrand »

:D Biraz özgün karakter kağıtları bazı yerlerin ne işe yaradığını tahmin etmeleri gerekir :D
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Kağıtlar gayet hoş görünüyordu.
Ama o augmentation hadisesini Deus Ex'tekinden biraz daha değiştirmek daha iyi olabilesi gibi geldi bana.
Misal o "Genetik Bişey"(adını hatırlamadım şimdi de) doğrudan puan olarak yansısın. Ogmentasyonlar da levellarına göre daha güçlü olsunlar, daha az enerci çekme durumları olmasın.
Biraz vampir disiplinleri gibi kullanılabilir gibi geliyor bana. Ama o "puan" hadisesi biraz olayı bozabilir. Tabii kişisel fikrim bunlar. Bozmaya da bilir pekala ki.
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

bana da atar mısın msn ve mail adresim aynı thearchmageofrealms@yahoo.com (hotmail degil yahoo)
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Yav ben senin adresi neden ekleyemediğimi anladım. Sonundaki "s"yi koymamışım o arada. :D
Ama profilinde MSN adresinin karşısında "s"siz yazıyo zaten. Onu bir düzelt istersen.
Imrand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Imrand »

occultsearcher wrote:Kağıtlar gayet hoş görünüyordu.
Ama o augmentation hadisesini Deus Ex'tekinden biraz daha değiştirmek daha iyi olabilesi gibi geldi bana.
Misal o "Genetik Bişey"(adını hatırlamadım şimdi de) doğrudan puan olarak yansısın. Ogmentasyonlar da levellarına göre daha güçlü olsunlar, daha az enerci çekme durumları olmasın.
Biraz vampir disiplinleri gibi kullanılabilir gibi geliyor bana. Ama o "puan" hadisesi biraz olayı bozabilir. Tabii kişisel fikrim bunlar. Bozmaya da bilir pekala ki.
Aslında orda bir eksik var.5 dot değil 3 dot olması lazımdı 3 dota göre hesapladım çünkü.
Bazı Augların sadece enerji çekme düzeyi düşüyor mesela biologic cloakın.
Ballistic Shieldın hem enerji çekmesi düşüyor hemde gücü artıyor.3 . dotta doğru hatırlıyorsam 4 damgeyi otomatik tutuyor ve enerjiside baya az.Ancak tüm auglar baya farkettirdiği için her dotta curent levelx10 la alınıyor ve tabii augmentation cannister bulunması lazım.Main character sheetten çevirdiğim için biraz eksik oldu nano-augmentedlarınki.
Deus-Exdeki gibi vücudun belirli gkesimlerinin kaldırabildiği belirli auglar var.Deri altı 2 tane alınabiliyor gibi.4 deri altı augmentationundan 2 tane şeçmleri lazım tabi o kadar fazla aug cann bulabilirlerse.
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Ya aslında şey yapsan?..
Ne yapsan? Hah! Hatırladım ne dicemi:
O Enerci şeysini blood pool gibin kutu kutu yapsan. Biraz yer kaplar ama işaretlemesi felan kolay olur ya.
Bi de aceba o kağıtların zaten ikinci sayfaları biraz boşca ya, aug ajanların bi kaç başka özelliğini ilk kağıda çekip, augları komple arka sayfaya atsan? Normalde 9'dan fazla aug alınabiliyordu, yanlış hatırlamıyorsam. Hem orada daha çok alan ayırabilirsin. Ya da auglar için üçüncü bir sayfa yapılması daha iyi olabilir.

Bi de bi de
Hafif post-apoc bir dünya olacaksa mutantların durumu nedir gibi bir soru sorup çıkıntılık yapmak istiyorum.
Imrand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Imrand »

occultsearcher wrote:Ya aslında şey yapsan?..
Ne yapsan? Hah! Hatırladım ne dicemi:
O Enerci şeysini blood pool gibin kutu kutu yapsan. Biraz yer kaplar ama işaretlemesi felan kolay olur ya.
Bi de aceba o kağıtların zaten ikinci sayfaları biraz boşca ya, aug ajanların bi kaç başka özelliğini ilk kağıda çekip, augları komple arka sayfaya atsan? Normalde 9'dan fazla aug alınabiliyordu, yanlış hatırlamıyorsam. Hem orada daha çok alan ayırabilirsin. Ya da auglar için üçüncü bir sayfa yapılması daha iyi olabilir.

Bi de bi de
Hafif post-apoc bir dünya olacaksa mutantların durumu nedir gibi bir soru sorup çıkıntılık yapmak istiyorum.[/quote

Kutu kutu olayı çok zor oluyor en basit adama 30 kutu gerekiyor :D Bide turn başına harcadıklarından her turn silmektense combat soıunda turnxaugmentation yapıp direk hesap eder diye düşündüm.3. sayfa fikri güzel ona bi ara bakıyım.Hatta şöle anatomik bir haritadan oklar çıkararak gösterilebilir.

şimdi mutantlar var ancak playerlar alamıyor.Yada belki bi ara Heritage the Mutants diye bir settingini düşünürüm dünyaya.Biyolojik silahlardan ötürü,radyasyondan ötürü vs...
Ama sevdiğimiz bildiğimiz yeşil dev mutantlarımız yok :D MAster yok bu dünyada :D
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Benim kast ettiğmi mutasyon öyle FEV'den yemiş Super-Mutant değildi zaten. Ben de PA manyağı olduğum için elimde herhalde 500-600 maddelik mutasyon şeysi var. Nıhıhhıhıhı. Bu sene oynatmayı düşündüğüm oyunda bir kaç "akıllı" mutant oynamak istiyor da. Etkilerinin ne olacağını hesap edemiyorlar :D
Nıhıhhıhıhıhıhıhıhı.

Oyy. O anatomi üzerinde göstermek iyi de, o zaman da yine yazı için az alan olur. Ama güzel fikir, takdir ettim.
Imrand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Imrand »

Bu oyunun Ankarada oynanacağı belli oldu.Yaz okulu gelince hafiften 11 ağustosa kadar burda kalıp sonrada oyun oynatarak zaman geçirmek zor geliyor :P
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Yaz okulu gelince hafiften 11 ağustosa kadar burda kalıp sonrada oyun oynatarak zaman geçirmek zor geliyor
Utku için zor diye birşey yoktur. İmkansız ise biraz zaman alır :D .

Kendisi dün gece yoğun baskılara dayanamayıp oyunu İzmir'de oynatmaya karar verdi. Zaten Ankaralılar fos çıkmış, onunda Utku'da yarattığı kızgınlığını sezdim inceden :) .

Oyunda 5 oyuncu olacak. şu anda 4 oyuncuya ihtiyaç var.

Roleplay tecrübesi olması yeterlidir, Deus Ex, Fallout ve WoD bilgisi de biraz lazım tabi.

Oyun için tüm hazırlıklar yapıldıktan sonra 15 20 ağustostan sonra başlar session lar heralde. Utku gündüz vaktini staj yaparak geçireceği içn akşamüstü başlayacak oyunlar geceye kadar sarkabilir. Bunu önemle belirteyim.

Birde oyuna zaman ayıracak arkadaşlar olsa daha iyi olur tabi. Utku ve benim için oynanacak zaman problemi yok ortada. Gelecekler arkadaşlarda bu uzun oyuna zamanlarını en uygun şekilde ayarlayabilecek arkadaşlar olurlarsa çok iyi olur.

Utku gene buraya birşeyler yazar zaten.

İlgilenen arkadaşlara duyurulur...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

*Eldarin
*Pacnis the Bard

Murat abide(Pacnisthebard) dün oyunlara katılabileceğini söyledi bana.

şimdi oyun için 3 oyuncu lazım :) ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Post Reply