FRPWORLD I. KISA ÖYKÖ YARIşMASI
Roman işi biraz daha ciddi uğraş gerektiriyor, her iki taraf içinde bu böyle. Katılımda kısa öykülere göre daha az olur.
Ama şöyle uzun bir döneme yayılacak ve bayağı hoş ödüllerle süslenecek bir roman yarışması düşünülebilir elbette.
Ama bunun için bence biraz daha zaman lazım. Hatta zamandan öte insanların bu konu hakkında nabızlarını tutmak lazım.
Ã?neri için teşekkürler...
Ama şöyle uzun bir döneme yayılacak ve bayağı hoş ödüllerle süslenecek bir roman yarışması düşünülebilir elbette.
Ama bunun için bence biraz daha zaman lazım. Hatta zamandan öte insanların bu konu hakkında nabızlarını tutmak lazım.
Ã?neri için teşekkürler...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Bunu duymuş olmak sevindirici. Ã?te yandan MSN space de yayınlamış olduğum bir hikayemi de size yollamıştım Onu ordan silsem iyi olacak anlaşılan. Peki hikayeyi bu sitede yayınlamamıza bir yasak varmı (yarışmadan sonra tabi) Ã?ünkü size gönderdiğim hikaye hala devam ediyor ve onu burdaki okuyucularla paylaşmak isterim.Eldarin wrote: Thorodin, yolladığınız yazıları maalesef internette başka bir yerde yayınlayamayacaksınız. Ama bir roman düşünüyorsan bu konuda tabiiki senin önüne engel olmayız. Yalnız internette başka başka sitelerde gezmemesi gerekiyor bu öykülerin. Buna özellikle çok dikkat ediyoruz.
Bir millet dara düştümü fahişeler bile azize kesilir!
Tabiiki buna kimse itiraz edemez. Sonuçta o hikayede frpworld sınırları içersinde gezecek
.
Bu arada tekrar belirtmekte fayda var. Yarışma 20 Mayıs 2006 tarihine kadar uzatılmıştır. Genel duyuruyu birazdan yapacağım tüm frpworld üyelerine...
Bu arada tekrar belirtmekte fayda var. Yarışma 20 Mayıs 2006 tarihine kadar uzatılmıştır. Genel duyuruyu birazdan yapacağım tüm frpworld üyelerine...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

slmlar,
guzel yarısma gercekten, uzun zamandır uzaklarda oldugumdan yarısma için hikaye yazmaya yeni baslayacagım. Bana gelen bir mailde yarısma suresinin 20 Mayısa kadar uzatıldgını soyluyor, ama web sitelerinde ve forumda bu tarihin degitirildigiyle ilgili bir bilgi yok. Tarih degismediyse simdi oturup hikeye yazmıyım bosuna
guzel yarısma gercekten, uzun zamandır uzaklarda oldugumdan yarısma için hikaye yazmaya yeni baslayacagım. Bana gelen bir mailde yarısma suresinin 20 Mayısa kadar uzatıldgını soyluyor, ama web sitelerinde ve forumda bu tarihin degitirildigiyle ilgili bir bilgi yok. Tarih degismediyse simdi oturup hikeye yazmıyım bosuna
Ve son gün arkadaşlar...
Son rütuşlarınızı yapın. Ã?ünkü öykü yarışması bu gece sona eriyor
...
Son rütuşlarınızı yapın. Ã?ünkü öykü yarışması bu gece sona eriyor
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ben katılamadım, katılanlara başarılar..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Dün gece itibariyle FRPWorld kısa öykü yarışması başvuru süresi dolmuştur arkadaşlar.
"FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması" adı altındaki bu ilk organizasyonumuzda katılım göstererek bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese en samimi teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu arada ilginç bir istatistikte gözüme çarptı. Yarışmaya FRPWorld Yönetiminden katılım olmadı. Halbuki katılım adminler dahil herkese açıktı. Neyse önemi yok, bir dahaki sefer onlarda inşallah
.
şimdi bir hafta on gün sürecek bir sonuç aşamasına geçmiş bulunmaktayız. Umarım bu sürenin sonunda da çalışmalar hakettikleri şekilde ödüllendirilirler.
Tekrar teşekkürler.
Herkese iyi eğlenceler...
"FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması" adı altındaki bu ilk organizasyonumuzda katılım göstererek bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese en samimi teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu arada ilginç bir istatistikte gözüme çarptı. Yarışmaya FRPWorld Yönetiminden katılım olmadı. Halbuki katılım adminler dahil herkese açıktı. Neyse önemi yok, bir dahaki sefer onlarda inşallah
şimdi bir hafta on gün sürecek bir sonuç aşamasına geçmiş bulunmaktayız. Umarım bu sürenin sonunda da çalışmalar hakettikleri şekilde ödüllendirilirler.
Tekrar teşekkürler.
Herkese iyi eğlenceler...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı