FRPWORLD I. KISA ÖYKÖ YARIşMASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Roman işi biraz daha ciddi uğraş gerektiriyor, her iki taraf içinde bu böyle. Katılımda kısa öykülere göre daha az olur.

Ama şöyle uzun bir döneme yayılacak ve bayağı hoş ödüllerle süslenecek bir roman yarışması düşünülebilir elbette.

Ama bunun için bence biraz daha zaman lazım. Hatta zamandan öte insanların bu konu hakkında nabızlarını tutmak lazım.

Ã?neri için teşekkürler...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Asıl ben teşekkür ederim.İnandığım için böyle bir öneri sunmuştım..Organizasyonlarınızı yakından takip eden bir üyeniz olarak daha başarılı olacağınızdan eminim..
Vox populi vox dei....
Thorodin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thorodin »

Eldarin wrote: Thorodin, yolladığınız yazıları maalesef internette başka bir yerde yayınlayamayacaksınız. Ama bir roman düşünüyorsan bu konuda tabiiki senin önüne engel olmayız. Yalnız internette başka başka sitelerde gezmemesi gerekiyor bu öykülerin. Buna özellikle çok dikkat ediyoruz.
Bunu duymuş olmak sevindirici. Ã?te yandan MSN space de yayınlamış olduğum bir hikayemi de size yollamıştım Onu ordan silsem iyi olacak anlaşılan. Peki hikayeyi bu sitede yayınlamamıza bir yasak varmı (yarışmadan sonra tabi) Ã?ünkü size gönderdiğim hikaye hala devam ediyor ve onu burdaki okuyucularla paylaşmak isterim.
Bir millet dara düştümü fahişeler bile azize kesilir!
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Tabiiki buna kimse itiraz edemez. Sonuçta o hikayede frpworld sınırları içersinde gezecek :) .

Bu arada tekrar belirtmekte fayda var. Yarışma 20 Mayıs 2006 tarihine kadar uzatılmıştır. Genel duyuruyu birazdan yapacağım tüm frpworld üyelerine...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Thorodin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thorodin »

güzel :D (sevinir ve bir hevesle hikayeyi yazmaya geri döner)
Bir millet dara düştümü fahişeler bile azize kesilir!
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ben yazdım bişiler ama bakalım beğenilir inşallah...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
kavel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kavel »

slmlar,

guzel yarısma gercekten, uzun zamandır uzaklarda oldugumdan yarısma için hikaye yazmaya yeni baslayacagım. Bana gelen bir mailde yarısma suresinin 20 Mayısa kadar uzatıldgını soyluyor, ama web sitelerinde ve forumda bu tarihin degitirildigiyle ilgili bir bilgi yok. Tarih degismediyse simdi oturup hikeye yazmıyım bosuna :-P
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Tarih değiştirildi Kavel. 20 Mayısa kadar hikayelerinizi bekliyoruz :).
Nyctos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Nyctos »

Ben de karaladım bir şeylerde... Sonuçları ne zaman duyurursunuz? Haziran'da belirlenir mi?
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Evet, Mayıs sonu Haziran başı gibi düşünüyoruz...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Ve son gün arkadaşlar...

Son rütuşlarınızı yapın. Ã?ünkü öykü yarışması bu gece sona eriyor :) ...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben katılamadım, katılanlara başarılar..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Dün gece itibariyle FRPWorld kısa öykü yarışması başvuru süresi dolmuştur arkadaşlar.

"FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması" adı altındaki bu ilk organizasyonumuzda katılım göstererek bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese en samimi teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu arada ilginç bir istatistikte gözüme çarptı. Yarışmaya FRPWorld Yönetiminden katılım olmadı. Halbuki katılım adminler dahil herkese açıktı. Neyse önemi yok, bir dahaki sefer onlarda inşallah :) .

şimdi bir hafta on gün sürecek bir sonuç aşamasına geçmiş bulunmaktayız. Umarım bu sürenin sonunda da çalışmalar hakettikleri şekilde ödüllendirilirler.

Tekrar teşekkürler.

Herkese iyi eğlenceler...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

Bişiy diil canım.
bide kazanırsak bizde size teşekkür ederis artık :wink:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

sevgili arkadaşlar herkese başarılar ben de yetiştim az daha kaçırıodum:)
Post Reply