İzmir'de LARP
O zaman gözlerimiz Fallen ın üzerine çevriliyor demektir. Birkaç kontakta onda vardı bugün konuşmuştuk.
Fallen ne yap et ayarla abi bişeyler
.
Fallen ne yap et ayarla abi bişeyler
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

abi oldu olcak bende bi bakım saga sola ya.. bizim ayın 15 nde bornovada ki ev boşalıo orası olabilir belki hem ustumuz altımız da boş 
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
hehehehhhhüehgehehehe
antalyaya gelseydiniz ben size 365 gün ev bulabilirdim parola frp dediinizde...demekki bu çocuklar yeteri kadar azimli ve hırslı diil.
antalyaya gelseydiniz ben size 365 gün ev bulabilirdim parola frp dediinizde...demekki bu çocuklar yeteri kadar azimli ve hırslı diil.
Good morning Lord Ironfist. Let me introduce myself, I'm Rage Darkrevenge; The King's Royal Assassin. The King himself asked me to make a job interview with you.
(Just a moment before the execution of a castle lord)
Efe Torunu
(Just a moment before the execution of a castle lord)
Efe Torunu
Arkadaşlar hiç birinizden ses seda yok,bu iş yatacak herhalde?
Yani kos koca izmir'de mekan nasıl sorun oluyor anlamadım?Bana deseniz ki Beckett Aydın'a geliyoruz yer ayarla mekan ayarla eyvallah,şu k.ç kadar Aydın'da yaratırım ben mekan.Ama tabi ben tek taraflı düşünüyorum belki çevreniz yoktur ondan da olabilir...
Yani kos koca izmir'de mekan nasıl sorun oluyor anlamadım?Bana deseniz ki Beckett Aydın'a geliyoruz yer ayarla mekan ayarla eyvallah,şu k.ç kadar Aydın'da yaratırım ben mekan.Ama tabi ben tek taraflı düşünüyorum belki çevreniz yoktur ondan da olabilir...
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
alakası yok.Beckett wrote:Arkadaşlar hiç birinizden ses seda yok,bu iş yatacak herhalde?
seçenek çok ama sorun maliyete gelince ya da kalmalı oynamaya gelince ortada çok kişi kalmıyo, sorun bundan ibarettir.
War, war never changes...
Kim kalmalı istiyorki??
Bizim istediğimiz(hakan ile konuşmuştum) 5-6 saat boyunca rahatsız edilmeyeceğimiz geniş bir mekan.Maliyet çok çok fazla olmadıkca herkes bişeyler koyar öyle ayarlayabiliriz.Olmaz mı?
Yani mekan bulanlar buraya yazsa karşı tarafında neler istediğini belirtse daha iyi olur.Herkes ona göre bir karar alır.Daha iyi olmazmı öyle??
Bizim istediğimiz(hakan ile konuşmuştum) 5-6 saat boyunca rahatsız edilmeyeceğimiz geniş bir mekan.Maliyet çok çok fazla olmadıkca herkes bişeyler koyar öyle ayarlayabiliriz.Olmaz mı?
Yani mekan bulanlar buraya yazsa karşı tarafında neler istediğini belirtse daha iyi olur.Herkes ona göre bir karar alır.Daha iyi olmazmı öyle??
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Mekan hususunda hiçbir olumlu haber alamamamızdan ötürü LARP projesini ileri bir tarihe atamamız gerekiyor arkadaşlar.
Ya Burak abi yokmuydu sizin masaüstü oyunu? Ben kaynardım oyunun bi ucundan
.
Ya Burak abi yokmuydu sizin masaüstü oyunu? Ben kaynardım oyunun bi ucundan
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
haydaaa...Eldarin wrote:Mekan hususunda hiçbir olumlu haber alamamamızdan ötürü LARP projesini ileri bir tarihe atamamız gerekiyor arkadaşlar.
Ya Burak abi yokmuydu sizin masaüstü oyunu? Ben kaynardım oyunun bi ucundan.
ben de diodum askere gideli beri, yaklaşık 1 senedir oyun oynamadım. bi oyun oynatır bize hakan diodum, gene bende patladı ii mi
ok yaw, katılırsın tek oturumluk. erethan da gelmiş, modern zaman izmirinin şerifini oynamıştı tek seans. haliynen biraz yazık etmişti ortalıa
konuşuruz.
War, war never changes...