İzmir'de LARP

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

eldarin, üzülerek söölüyorum ki mekan konusunda benden bi gelişme yok. hem o kadar kişiye oyun imkanı salayacak hem ulaşımı kolay hem de fiyatı uygun bi yer bulamadım. :(
War, war never changes...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

O zaman gözlerimiz Fallen ın üzerine çevriliyor demektir. Birkaç kontakta onda vardı bugün konuşmuştuk.

Fallen ne yap et ayarla abi bişeyler :???: .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Maalesef Hakan, yazlık işleride yaş.. arkadaşlar ailelerinden izin alamayacaklarını bildirdiler bana :(
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Spawn? Anchorite? Siz ayarlayabildinizmi birşeyler?
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Üzerinde çalışıyorum. Bu haftasonu kesin bişeyler söylerim..
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

abi oldu olcak bende bi bakım saga sola ya.. bizim ayın 15 nde bornovada ki ev boşalıo orası olabilir belki hem ustumuz altımız da boş :)
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
BloodLust
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BloodLust »

hehehehhhhüehgehehehe

antalyaya gelseydiniz ben size 365 gün ev bulabilirdim parola frp dediinizde...demekki bu çocuklar yeteri kadar azimli ve hırslı diil.
Good morning Lord Ironfist. Let me introduce myself, I'm Rage Darkrevenge; The King's Royal Assassin. The King himself asked me to make a job interview with you.

(Just a moment before the execution of a castle lord)

Efe Torunu
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Arkadaşlar hiç birinizden ses seda yok,bu iş yatacak herhalde?

Yani kos koca izmir'de mekan nasıl sorun oluyor anlamadım?Bana deseniz ki Beckett Aydın'a geliyoruz yer ayarla mekan ayarla eyvallah,şu k.ç kadar Aydın'da yaratırım ben mekan.Ama tabi ben tek taraflı düşünüyorum belki çevreniz yoktur ondan da olabilir...
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Beckett wrote:Arkadaşlar hiç birinizden ses seda yok,bu iş yatacak herhalde?

Yani kos koca izmir'de mekan nasıl sorun oluyor anlamadım?Bana deseniz ki Beckett Aydın'a geliyoruz yer ayarla mekan ayarla eyvallah,şu k.ç kadar Aydın'da yaratırım ben mekan.Ama tabi ben tek taraflı düşünüyorum belki çevreniz yoktur ondan da olabilir...
alakası yok.

seçenek çok ama sorun maliyete gelince ya da kalmalı oynamaya gelince ortada çok kişi kalmıyo, sorun bundan ibarettir.
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Kim kalmalı istiyorki??

Bizim istediğimiz(hakan ile konuşmuştum) 5-6 saat boyunca rahatsız edilmeyeceğimiz geniş bir mekan.Maliyet çok çok fazla olmadıkca herkes bişeyler koyar öyle ayarlayabiliriz.Olmaz mı?

Yani mekan bulanlar buraya yazsa karşı tarafında neler istediğini belirtse daha iyi olur.Herkes ona göre bir karar alır.Daha iyi olmazmı öyle??
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

bööle insannarın birbirni yüzyüze tanımadıı ortamlarda ööle mutabakatnan iş yapılmas. biri organizasyon yapar, gelen gelir, gelemeyen gelemez.

ben de baktım olmıcak, kapatıyom eldarini, masaüstü oynatçak bize... :D
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Mekan hususunda hiçbir olumlu haber alamamamızdan ötürü LARP projesini ileri bir tarihe atamamız gerekiyor arkadaşlar.

Ya Burak abi yokmuydu sizin masaüstü oyunu? Ben kaynardım oyunun bi ucundan :P .
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Eldarin wrote:Mekan hususunda hiçbir olumlu haber alamamamızdan ötürü LARP projesini ileri bir tarihe atamamız gerekiyor arkadaşlar.

Ya Burak abi yokmuydu sizin masaüstü oyunu? Ben kaynardım oyunun bi ucundan :P .
haydaaa...

ben de diodum askere gideli beri, yaklaşık 1 senedir oyun oynamadım. bi oyun oynatır bize hakan diodum, gene bende patladı ii mi :)

ok yaw, katılırsın tek oturumluk. erethan da gelmiş, modern zaman izmirinin şerifini oynamıştı tek seans. haliynen biraz yazık etmişti ortalıa :)

konuşuruz.
Post Reply