dnd player aranıyor...

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

dnd player aranıyor...

Post by Yener »

Başlık kendini anlatıyor zaten ama bunun dışında bikaç önemli bilgi vericem : 3 oyuncu gerekli, oyunları Bakırköyde oynamayı düşünüyoruz, oyun FR dünyasında geçecek...

İGİLENENLERİN DİKKATİNE !!!
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

ne zaman? FR bilmem anlamam ama gelirim rolümü yaparım.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Pazar günleri oynamayı düşünüyoruz. İlk oyunun ne zaman olacağı ise üç kişilik oyuncu açığının ne zaman kapanacağına bağlı.
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Gelebilirim, bana uygun görünüyor.
"Lovefull Evil"
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben zaten geleceğimi belirtmiştim, yani hâlâ bir kişilik yer var. ;)

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

uyar bana gelirim.
insolitus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by insolitus »

benim ev kozyatağında... ne zamanlar oynamayı düşünüyorsunuz??
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

şimdi party' yi beşlemek için sadece bir kişi kaldı ama oyuna 4 kişide başlayabiliriz. şuanda uLtior ve Dilbao ile 4 kişi olduk. Bu pazar başlayalım. Yer Bakırköy çingene cafe veya bir yer daha var oyun için müsayit oraya gideriz.

ARKADAşLAR BU PAZAR SAAT 11:30 BAKIRKÃ?Y MEYDAN ATATÃ?RK BÃ?STÃ? Ã?NÃ?NDE TOPARLANALIM... BU HAFTA OYUNA BİR GİRİş YAPMASAK BİLE KAREKTERLERİMİZİ HAZIRLAYALIM... şİMDİ BANA UYAR DİYENLER BURADA BİLDİRSİN...
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

karakter ayarlamak icin pazarin erken saatlerini bakirkoyde harcayabilecegimi zannetmiyorum. her nekadar bahcelievlerde otursam bile.

Saygilarimla.
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Ultior wrote:karakter ayarlamak icin pazarin erken saatlerini bakirkoyde harcayabilecegimi zannetmiyorum. her nekadar bahcelievlerde otursam bile.

Saygilarimla.
Arkadaşım senin oyun oynamak için bir hevesin yok sanırım. Yener arkadaşımız Dm olduğuna göre oyunun saati için bir fikir ortaya sunar ve oyuncular içinde gerçekten müsait olmayanlar nedenlerini belirterek saatin uygun olmadığını anlatırlar ve ortak bir karar alınır. Bu şekilde ukalaca cevap vermenin bir anlamı yok. Erken saatlerini Bakırköyde harcamak istemiyorsan her ne kadar bahçelievlerde otursan da! :roll: Oyuna katılmayıverirsin olur biter. Beni dahil et Yener...

Saygılarımla...
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Evet haklisin ukalaca gozukmus.

isten istifa ettim, is ariyorum, bi yandan bir kac tasarima calisiyorum, evin tum islerine bakiyorum. bunlarin arasindan ukalaca bir cevap cikmis olabilir.

Keyfim yok su siralar gelmeye calisacagim. Kisiler renjide olduysa affola.

Saygilarimla.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Kimsenin rencide olduğu yok, ama keşke bunları baştan söyleseydin. Hepimizin bir takım sorunları olabilir, hafta sonları güzel vakit geçirmek ve bazı sıkıntılarımızdan bir süreliğinede olsa sıyrılmak için frp oynuyoruz.

Oyunu bu hafta pazar günü başlatıyorum. Bu hafta oyunu başlatıcam, katılmak isteyen herkes gelebilir. Görünürde 5 kişi gelecek oyuna ve bu sayı yeterlidir, fakat daha sonra bu başlığı görüp banada yer varmı bende gelebilirmiyim diyenler bulursa, bu arkadaşlarıda oyuna alırım, oyuncu sayısını altıya, yediye çıkarabilirim.

Üç arkadaşın sheetlerini hazırladık, diğer arkadaşlarınkinide hazırlayıp oyuna bir giriş yaptırmayı düşünüyorum, YANİ OYUNA BU HAFTA PAZAR GÃ?NÃ? BAşLIYORUZ...

OYUNA KATILMAK İSTEYEN HERKES SAAT 12:00 'DE BAKIRKÃ?Y MEYDAN ATATÃ?RK BÃ?STÃ? Ã?NÃ?NDE HAZIR OLSUN. OYUN MUTLAKA OYNANACAKTIR HERHANGİ BİR ERTELEME SÖZ KONUSU DEğİLDİR...
zzzeeeggg
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zzzeeeggg »

EE sitede bu oyun olmayacak mi ? Bazilari istanbulda yaşamiyor.Ama merak ettim nasil birşey düşünüyorsun :-P :!:
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

forum üzerinde oynanmıyor oyun ...
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Yener arkadaşlar hangi ırkları seçebilecekler ?? :twisted: :twisted:
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Locked