dnd player aranıyor...
dnd player aranıyor...
Başlık kendini anlatıyor zaten ama bunun dışında bikaç önemli bilgi vericem : 3 oyuncu gerekli, oyunları Bakırköyde oynamayı düşünüyoruz, oyun FR dünyasında geçecek...
İGİLENENLERİN DİKKATİNE !!!
İGİLENENLERİN DİKKATİNE !!!
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ben zaten geleceğimi belirtmiştim, yani hâlâ bir kişilik yer var. 
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..şimdi party' yi beşlemek için sadece bir kişi kaldı ama oyuna 4 kişide başlayabiliriz. şuanda uLtior ve Dilbao ile 4 kişi olduk. Bu pazar başlayalım. Yer Bakırköy çingene cafe veya bir yer daha var oyun için müsayit oraya gideriz.
ARKADAşLAR BU PAZAR SAAT 11:30 BAKIRKÃ?Y MEYDAN ATATÃ?RK BÃ?STÃ? Ã?NÃ?NDE TOPARLANALIM... BU HAFTA OYUNA BİR GİRİş YAPMASAK BİLE KAREKTERLERİMİZİ HAZIRLAYALIM... şİMDİ BANA UYAR DİYENLER BURADA BİLDİRSİN...
ARKADAşLAR BU PAZAR SAAT 11:30 BAKIRKÃ?Y MEYDAN ATATÃ?RK BÃ?STÃ? Ã?NÃ?NDE TOPARLANALIM... BU HAFTA OYUNA BİR GİRİş YAPMASAK BİLE KAREKTERLERİMİZİ HAZIRLAYALIM... şİMDİ BANA UYAR DİYENLER BURADA BİLDİRSİN...
Arkadaşım senin oyun oynamak için bir hevesin yok sanırım. Yener arkadaşımız Dm olduğuna göre oyunun saati için bir fikir ortaya sunar ve oyuncular içinde gerçekten müsait olmayanlar nedenlerini belirterek saatin uygun olmadığını anlatırlar ve ortak bir karar alınır. Bu şekilde ukalaca cevap vermenin bir anlamı yok. Erken saatlerini Bakırköyde harcamak istemiyorsan her ne kadar bahçelievlerde otursan da!Ultior wrote:karakter ayarlamak icin pazarin erken saatlerini bakirkoyde harcayabilecegimi zannetmiyorum. her nekadar bahcelievlerde otursam bile.
Saygilarimla.
Saygılarımla...
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Kimsenin rencide olduğu yok, ama keşke bunları baştan söyleseydin. Hepimizin bir takım sorunları olabilir, hafta sonları güzel vakit geçirmek ve bazı sıkıntılarımızdan bir süreliğinede olsa sıyrılmak için frp oynuyoruz.
Oyunu bu hafta pazar günü başlatıyorum. Bu hafta oyunu başlatıcam, katılmak isteyen herkes gelebilir. Görünürde 5 kişi gelecek oyuna ve bu sayı yeterlidir, fakat daha sonra bu başlığı görüp banada yer varmı bende gelebilirmiyim diyenler bulursa, bu arkadaşlarıda oyuna alırım, oyuncu sayısını altıya, yediye çıkarabilirim.
Üç arkadaşın sheetlerini hazırladık, diğer arkadaşlarınkinide hazırlayıp oyuna bir giriş yaptırmayı düşünüyorum, YANİ OYUNA BU HAFTA PAZAR GÃ?NÃ? BAşLIYORUZ...
OYUNA KATILMAK İSTEYEN HERKES SAAT 12:00 'DE BAKIRKÃ?Y MEYDAN ATATÃ?RK BÃ?STÃ? Ã?NÃ?NDE HAZIR OLSUN. OYUN MUTLAKA OYNANACAKTIR HERHANGİ BİR ERTELEME SÖZ KONUSU DEğİLDİR...
Oyunu bu hafta pazar günü başlatıyorum. Bu hafta oyunu başlatıcam, katılmak isteyen herkes gelebilir. Görünürde 5 kişi gelecek oyuna ve bu sayı yeterlidir, fakat daha sonra bu başlığı görüp banada yer varmı bende gelebilirmiyim diyenler bulursa, bu arkadaşlarıda oyuna alırım, oyuncu sayısını altıya, yediye çıkarabilirim.
Üç arkadaşın sheetlerini hazırladık, diğer arkadaşlarınkinide hazırlayıp oyuna bir giriş yaptırmayı düşünüyorum, YANİ OYUNA BU HAFTA PAZAR GÃ?NÃ? BAşLIYORUZ...
OYUNA KATILMAK İSTEYEN HERKES SAAT 12:00 'DE BAKIRKÃ?Y MEYDAN ATATÃ?RK BÃ?STÃ? Ã?NÃ?NDE HAZIR OLSUN. OYUN MUTLAKA OYNANACAKTIR HERHANGİ BİR ERTELEME SÖZ KONUSU DEğİLDİR...