Sizce en iyi hırsız

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Strahd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Strahd »

walla bende wuroldar'a katılıyorum bencede en iyi hırsız Taslehoff adam doğal hırsız ya aslında adam hırsızlık yptığının bile farkında değil ona göre ödünç alıyo buda utanmadan sıkılmadan (ve tabii ki çaktırmadan :D ) hırsızlık yapmasını sağlıyo
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Galiba bu mesajı yanlış yer atmışsın???...
Strahd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Strahd »

Niyeküne :? :? :? Başlık en iyi hırsız diyodu bende bana göe en iyi hırsızı yazdım
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

şey ıı haklısın sanırım konu en iyi hırsızdan Conan'ın gladyatör classına ait olup olmadığına dönüşmüştü ben de asıl konuyu unutmuşum :P
:oops: :oops: :oops:
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Lan olm rasit ne adamsın yaa! Biz hırsız dioruz sen gittin conan monan. Adam resmen barbar nası hırsızmış o ölye. Wallahi bir acayipsin baba sen...
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ya tamam gitme çocuğun üstüne ben açarım yeni bi başlık gladyatörler için
Strahd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Strahd »

konuyla pek alaksı yok ama gladyatör diyince aklıma geldi gladyatör filminin elazığ versiyonunu izledinizmi?
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

İzlememi. Ulan delicesine koptum onda yaa. Kimi sahneler gerçekten feci derecede kopartıcı komiq yani. Bayaa hoşuma gitti. Sizde bulup izleyin. Adı: Kıllı Ali atör
Strahd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Strahd »

bencede ya çok komikti seslendirmeler adamlar savaşı kazanıyolar bordo beyaz diye bağrıyolar :D
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

abi böle bişi izleyince gerçekten yayınlanmış olabileceğine inanmamıştım ama adamlar bide onu yöre televizyonunda yayınlamışlar ya
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ya beyler afedersiniz ama çok kültürsüzsünüz. Conan yalnızca barbar deyip geçilebilecek bir karakter değildir. Kendisi aynı zamanda eğitimli bir savaşçı ve hırsızdır hatta kitaplarında ve filmlerinde Conan şöyle tarif edilir:

Conan ... Slayer! Thief! King!
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

bunun kültürle alakalı olduğunu düşünmüyorum bu sadece ilgilenilen şeylerin farklılığından kaynaklanıyodur olsa olsa ayrıca conanı bende severim ama hastası olmadığım için senin kadar bilgim yok bu benim kültürsüz olduğum anlamına gelmez ilgimizi çeken şeylerin farklı olduğu anlamına gelir
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

Pardon

Post by gandalfoftheday »

Merhaba arkadaşlar,
muhabbetinizi bölmek istemem ama sitedeki fazla sayıdaki başlıklar arasında geyik için, konu dışı için ve savaşçılar için ayrı bölümler var. konu kayabilir elbette. ama en azından gladyatör filmi birazcık :!: aşırı kaçmamış mı?Not: Bu arada o filmin tam adı Gıllı Ali Diyatördü. İlginize. 8)
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bne yalnızca Conan'ın iyi bir hırsız olduğunu savundum :D
BU arada Maniac alınma lütfen şaka olarak söyledim. Ben forumda uçabilirim desem bile herkes çok ciddiye alıyor sanırım.

Hey! Bence hiç bi hırsız Conan'ı dövemez o zaman en iyi hırsız Conan, buna ne diyeceksiniz :D :D :D :D (tamam tamam çok cıvıttım barbarlık olayını :mrgreen: )
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

oda beni dövemez ne yani alla alla *evil*
Post Reply