ARAYIş (HAKKINDA)

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Ã?yleyse uzun bir aradan sonra ilk rp mi yarın yapacağım demektir.

Herkese selam..
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

O zaman ben tapınaga giriş rp mi atıorm anderoyada online olduu bi vakit redblade den cıkma 32 lik pointbuy lı bi karakter yollarım... Bu karakter eski charım Liraxle ın KIZI.. herangi bi buyulu ıtem almıorm... bilginize...
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

ARKADASLAR NERDE EKşIN BİİRAZ HAREKET OLMASI GEREKMIOMU RP DE SON 3 GUNDUR SADECE BENIM POST VAR....
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Biz Dm'i bekliyoruz Nightfall,sanırm Andero'nun internet bağlantısında sorun var ondan giremiyor,yoksa bu kadar bekletmezdi.
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Tamam ya geldim geri ya bi sakin ya halledicem şimdi her şeyi gecikme için özür dilerim. 2 haftadır internetsizdim de.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

Ya sanırsam biz baya bi yawas ilerlıorz 1 hafta nete gıremedm korktum cok geri kaldm dıe baktım daha 2 post atılmıs :) heralde okullara baglamak lazım nese ii rpler.....
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

rp çok yavaş gidiyor bu hızla yolda yaşlanıp ölücez. :wink:
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Neyse canım buna da şükür hiç olmamasından iyidir.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Arkadaşlar ilgilenemediğim için özür dilerim ama şu sıralar fazla yoğunum bu sebeple fırsat bulamıyorum siteye girmek için. Atıcam birazdan mesajları.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Anladığım o ki kimsenin rp ile ilgisi kalmamış.devam edemeyecek olanlar buraya yazsın da geri kalanlarla devam edelim bari.
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Her zaman rp ye varım.Ama dm yazmadıkça ben birşey yapamam...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yahu kaç kişisiniz bilmiyorum ama DM den sonra sadece bir mesaj atılmış.. Sanırım... Düşmüş peygamber Brenne haklı gibi... Biraz daha canlanabilir sanırım RP...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

rp de 12 gündür tık yok.
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

bizde hiçbir sorun yok ama serhat ın işleri ÇOK ÇOK yoğun herhalde,ne yapacağımı bilmiyorum bu rp bittikten sonra benim planlarım vardı ama hepsi erteleniyor..
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Evet sanırım Andero gerçekten çok yoğun. Ne zamandır sitede de görmüyorum. Hani sitede görsem rp ile ilgilenmiyor diyeceğim ama böyle birşey söz konusu değil.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Locked