ARAYIş (HAKKINDA)
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

O zaman ben tapınaga giriş rp mi atıorm anderoyada online olduu bi vakit redblade den cıkma 32 lik pointbuy lı bi karakter yollarım... Bu karakter eski charım Liraxle ın KIZI.. herangi bi buyulu ıtem almıorm... bilginize...
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

ARKADASLAR NERDE EKşIN BİİRAZ HAREKET OLMASI GEREKMIOMU RP DE SON 3 GUNDUR SADECE BENIM POST VAR....
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Tamam ya geldim geri ya bi sakin ya halledicem şimdi her şeyi gecikme için özür dilerim. 2 haftadır internetsizdim de.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

Ya sanırsam biz baya bi yawas ilerlıorz 1 hafta nete gıremedm korktum cok geri kaldm dıe baktım daha 2 post atılmıs
heralde okullara baglamak lazım nese ii rpler.....
Arkadaşlar ilgilenemediğim için özür dilerim ama şu sıralar fazla yoğunum bu sebeple fırsat bulamıyorum siteye girmek için. Atıcam birazdan mesajları.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Yahu kaç kişisiniz bilmiyorum ama DM den sonra sadece bir mesaj atılmış.. Sanırım... Düşmüş peygamber Brenne haklı gibi... Biraz daha canlanabilir sanırım RP...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
bizde hiçbir sorun yok ama serhat ın işleri ÇOK ÇOK yoğun herhalde,ne yapacağımı bilmiyorum bu rp bittikten sonra benim planlarım vardı ama hepsi erteleniyor..
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;