ESKİşEHİR BULUşMASI.....
ESKİşEHİR BULUşMASI.....
Beyler sömestr tatilinde eskişehire geliyorum, eğer eskişehir tayfası olarak toplanırsak çok güzel olur bence...
Re: ESKİşEHİR BULUşMASI.....
high_elf wrote:Beyler sömestr tatilinde eskişehire geliyorum, eğer eskişehir tayfası olarak toplanırsak çok güzel olur bence...
Ben varım valla zaten senle görüşmezsek kafamıza bişeyler inecek artık
Ah bide diğer esk liler gelse biraz canlansa şehir.
eskişehirin geçen sene en bomba transferi olarak bende varım ha bu eski şehirden, burda olupta frp arkadaşı isteyenler bana ulşasın bi türlü...
teklif ve saygılarımla...
teklif ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Firble sen ne zaman geliyorsun eskişehire??Firble Tarih: Ã?rş Arl 08, 2004 7:26 am Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
Ben Eskişehire gideceğim ama çok kısa kalacağım için muhtemelen görüşemeyiz. Ama yolunu öğrendikten sonra belki tekrar gelirim. : )
Efla seni de bekleriz...Efla Tarih: Ã?rş Arl 08, 2004 7:44 am Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
Bakarsınız ben de gelirim. Yakın değil mi ankaraya ayrıca tam bir öğrenci şehri olduğunu duydum ucuzmuş değil mi? Ama şimdi gidiş dönüş nasıl olacak bilmiyorum Zor olur herhalde.
Arkadaşlar selamlar... Ben lise öğrencisiyim ama eğer bi frp oyunu olursa gelmeyi de cok isterim en azından izleyici olabilirim çünkü daha önceden hiç deneyimim yok. Ama çooook istiyorum bişeyler yapmak. Gerçekten eskişehirli arkadaşlarla bişiler yapabiliriz. Hemen vazgeçmeseydik 
Bi kez daha düşünsek??
Bi kez daha düşünsek??
Arkadaşlar hiç hareket yok anadolunun göbeğinden
Bir eskişehirli arkadaşla da konuştuk şimdi, Bu pazar yani 19 şUBAT PAZAR günü buluşalım diyoruz eskişehir tayfası olarak. (umarım kendim söyleyip kendi kendime buluşmam
)
Doktorlar McDonalds önü saat 2'de buluşma olsun diyorum..
Varsa gelcek yazsın bakalım adını buraya...
buluşma ve saygılarımla...
Doktorlar McDonalds önü saat 2'de buluşma olsun diyorum..
Varsa gelcek yazsın bakalım adını buraya...
buluşma ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Birden Eskişehir'imi göresim geldi. Yarın öğlen saat 16:30 gibi orada olmayı planlıyorum. İlgilenenler olursa 1-2 gün kalacağım. Yarın gece FRP oynayacağım, sonraki gecede olursa yine oynayacağım. Ama sabah ve öğlenleri ve hatta akşamın erken saatleri boş olacağım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka