ESKİşEHİR BULUşMASI.....

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
high_elf
Başbüyücü

ESKİşEHİR BULUşMASI.....

Post by high_elf »

Beyler sömestr tatilinde eskişehire geliyorum, eğer eskişehir tayfası olarak toplanırsak çok güzel olur bence...
Lloth
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: ESKİşEHİR BULUşMASI.....

Post by Lloth »

high_elf wrote:Beyler sömestr tatilinde eskişehire geliyorum, eğer eskişehir tayfası olarak toplanırsak çok güzel olur bence...

Ben varım valla zaten senle görüşmezsek kafamıza bişeyler inecek artık
Ah bide diğer esk liler gelse biraz canlansa şehir. 8)
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Ya seni zaten göreceğim de diğer eskişehirli frpcilerle tanışmak amaç...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

eskişehirin geçen sene en bomba transferi olarak bende varım ha bu eski şehirden, burda olupta frp arkadaşı isteyenler bana ulşasın bi türlü...

teklif ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Tamam o zaman msnden konuşalım..

YOk mu başka eskişehirli!!!
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben Eskişehire gideceğim ama çok kısa kalacağım için muhtemelen görüşemeyiz. Ama yolunu öğrendikten sonra belki tekrar gelirim. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bakarsınız ben de gelirim. Yakın değil mi ankaraya :) ayrıca tam bir öğrenci şehri olduğunu duydum ucuzmuş değil mi? Ama şimdi gidiş dönüş nasıl olacak bilmiyorum Zor olur herhalde.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Firble Tarih: Ã?rş Arl 08, 2004 7:26 am Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

Ben Eskişehire gideceğim ama çok kısa kalacağım için muhtemelen görüşemeyiz. Ama yolunu öğrendikten sonra belki tekrar gelirim. : )

Firble sen ne zaman geliyorsun eskişehire??
Efla Tarih: Ã?rş Arl 08, 2004 7:44 am Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

Bakarsınız ben de gelirim. Yakın değil mi ankaraya ayrıca tam bir öğrenci şehri olduğunu duydum ucuzmuş değil mi? Ama şimdi gidiş dönüş nasıl olacak bilmiyorum Zor olur herhalde.
Efla seni de bekleriz...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Iki hafta sonra ama yok abi sizinle bulusmam imkansiz. ir daha ki sefere artik.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Peki, napalım bir başka bahara....
_Eldaina_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Eldaina_ »

Arkadaşlar selamlar... Ben lise öğrencisiyim ama eğer bi frp oyunu olursa gelmeyi de cok isterim en azından izleyici olabilirim çünkü daha önceden hiç deneyimim yok. Ama çooook istiyorum bişeyler yapmak. Gerçekten eskişehirli arkadaşlarla bişiler yapabiliriz. Hemen vazgeçmeseydik :)
Bi kez daha düşünsek??
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Arkadaşlar hiç hareket yok anadolunun göbeğinden :D Bir eskişehirli arkadaşla da konuştuk şimdi, Bu pazar yani 19 şUBAT PAZAR günü buluşalım diyoruz eskişehir tayfası olarak. (umarım kendim söyleyip kendi kendime buluşmam 8O )

Doktorlar McDonalds önü saat 2'de buluşma olsun diyorum..
Varsa gelcek yazsın bakalım adını buraya...

buluşma ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
nadliv
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by nadliv »

bana uyar chosen pazar arkadaştan kaçar kaçmaz ordayım;)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Birden Eskişehir'imi göresim geldi. Yarın öğlen saat 16:30 gibi orada olmayı planlıyorum. İlgilenenler olursa 1-2 gün kalacağım. Yarın gece FRP oynayacağım, sonraki gecede olursa yine oynayacağım. Ama sabah ve öğlenleri ve hatta akşamın erken saatleri boş olacağım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Post Reply