Meleran: Kayıp Krallık Hakkında...

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
khutai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khutai »

Suzi yengeniz olur olum alooooooooooooo Bak Grog kopartır kafamızı yoksa :D
Horn ölüleri say!!!!!
khutai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khutai »

Harikasıonız beyler :d bi savaş sahnesinde nasıl bu kadar derin düşüncelere dalabiliyorsunuz? ;) Yoksa ben gerçekten salak bi barbar mıyım :D Bak cüce demişti bana barbarlar fazla akıllı olmaz diye keşke dinleseydim seni cüce :D
Horn ölüleri say!!!!!
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Düşüncelere dalmak değil bunlar hisler. Hislerde öyle bir iki kelime ile açıklanabilecek şeyler olmuyor. Tabee sen barbarsın anlamazsın bizim gibi duygusal adamın halinden. Baltanı alır vurusun kafaya, zevk alırsın. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Kusura bakmayın biraz uzun yazmışım da. Aslında onlar düşüncelerim değildi, onların özetiydi 8O Barbar işte, ne anlasın.. :P

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
khutai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khutai »

Bende onu diyom işte :D biz barbarlar ne anlasın :P
Horn ölüleri say!!!!!
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Yaşasın, tur döndü!! :mrgreen:

Eh, ne büyü yaptım ama, elma düşünüyordum gerçeğe dönüştü. :P :P :P Keşke başka bir şey düşünseymişim, mesela gigan dolu bir sandık. :lol:

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

khutai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khutai »

abijim nasıl yol arkadaşlarısınız siz ya :cry: bizim orda kıçımız tutuşuyo siz hala elma melma düşünüyonuz ağlamak istiyorum :P ölmek istiyorum :P <kıçım yanıcak lanet olsun :D nerdesin milletttttt bak bide sırık bi yoldaşımız var maşşallah ne .ıçarmış be yer küre tutuşuyo olum :D:D:D

Beyler oyun harika gidiyor şaka maka keşke diğer oyuncularda oyuna aktif bi şekilde katılabilseler ;)
Horn &ouml;l&uuml;leri say!!!!!
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

şu ana kadar başımıza en çok elmalar bela açtı. Bakalım elmaların laneti devam edecek mi? :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

khutai wrote:Beyler oyun harika gidiyor şaka maka keşke diğer oyuncularda oyuna aktif bi şekilde katılabilseler ;)
Benim de tek temennim o.

Artık büyüyle elma yapabildiğime göre seri üretime geçip giganı kırabilirim. :lol:

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

khutai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khutai »

vallahi benim hasım bilekli herifmiş ha kaç tur döndü hala alt edemedik :D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bi işimizde yolunda gitse be kardeşim. Sitenin en bahtsız grubumuyuz neyiz? Hele son döngü kopardı artık beni. Bu meleranda bize şansızlık getirebilecek bir büyücü tipi var mı acaba? Acaba oradaki adam bize lanet büyüsü filan mı attı? :???:

Adam çocuğun üstüne düştü, çocuk taşı attı ama kafasına atığı adamın işine yaradı, kutu akrebin ayaklarının altına gitti, tente çok yükseklere bağlı çıktı, diğer tarafa gidecem ama şansa bakın akrep yolu tıkadı. B,ir iyi şey var oda ezik büyücünün eline biber verildi. Hani kahin, buda tuz biber olsun filan mı demek istedi? Ne dersiniz arkadaşlar?
Eskisi ka
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Darkgnome wrote:Hani kahin, buda tuz biber olsun filan mı demek istedi?
:lol: İyi düşünmüşsün ama bence anlatmaya çalıştığı tek şey var kâhin'in: büyüyü tek RP'de yapmam gerektiği. Ã?nce çocuk elmayla geldi, şimdi de Balbo karabiber verdi. Neyse, zaten büyü yapsam da ne olacaktı ki? Akrepler acaba ölü sesinden korkar mı? Başka da büyüm yok ki. Yoksa riske girip de kafamdan büyü mü uydursaydım? Neyse, artık gerek kalmadı nasılsa. Karabiber büyücüsü oldum. :)

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ancak ilk üç sayfasını okuyabildim. Sitede uzun zaman hiç olmadığı kadar renkli bir RP olduğunu söylemeliyim. Tasvirler çok güzel yapılıyor. Ve öykü çok ayrıntılı yazılmış..

Yalnız bu aralar pek içinde yaşadığımız dünyadan büsbütün bağımsız RPler beni yoruyor. En azından bu dünyanın değiştirilmiş hali veya bu dünyadan yola çıkarak yaratılmış bir RP veya fantastik öyküyü daha rahat okuyorum.

Yine de Gorath ın büyük bir iş yaptığını söylemeliyim. Bir gün büyük bir yazar olacak bence.. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
khutai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khutai »

Haklısın dostum :D oyun oldukça renkli ve cüceyi bilirsin zaten senaryoda harikalar yaratıyor.He dövüşü biraz uzatıyo ama napcan işte :D kahinin kuluyuz :P
khutai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khutai »

çak kafaya necro baltayı şamanın :D Uzansın yere 2,80 :D
Locked