Meleran: Kayıp Krallık Hakkında...
Meleran: Kayıp Krallık Hakkında...
Arkadaşlar oyun hakkında ki sohbetlerinizi, sorularınızı, yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz...
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Bakın bakın Gorath hata yapmış arkadaşlar. Hadi hep beraber suratına güllelim bide arkasından gülelim sonra.Gorath wrote:SAHİPSİZ MENDİL!
Asgard Thoren Pazar içerisinde kalabalığın arasında ilerliyor, bir yandan da uzun boyu ile ileriye bakıyordu. Ama uzun boyuna rağmen bu inanılmaz kalabalık içerisinde hiçbir şey göremiyordu. Hatta şövalyenin üzerinde ki Tam Takım Zırhının sesi bile bastırıyordu bu kalabalığın sesi...
Bulamayanlar için zoom yapıyorum.
Hatta şövalyenin üzerinde ki Tam Takım Zırhının sesi bile bastırıyordu bu kalabalığın sesi...
Sanırım en güzel başlayan benim burada. Biriniz çocuk sahibi oldu, biriniz mektubunu kaybetti, birinizin rengi değişti felan.Zırhının sesi
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
sesini olcaktı haklısın ama zoom olayına koptum 
Bu arada arkadaşlar Dialog turları hızlı ilerleyecektir. Haberiniz olsun. Karşınızda ki kişiler ile olan konuşmalarınız sizi fazla bekletmez. Tabiî ciddi bir tur zaman sapması olmazsa ki hiç sanmıyorum

Bu arada arkadaşlar Dialog turları hızlı ilerleyecektir. Haberiniz olsun. Karşınızda ki kişiler ile olan konuşmalarınız sizi fazla bekletmez. Tabiî ciddi bir tur zaman sapması olmazsa ki hiç sanmıyorum
Senin de renkli ve ipeklilere ilgin olduğunu gördükSanırım en güzel başlayan benim burada. Biriniz çocuk sahibi oldu, biriniz mektubunu kaybetti, birinizin rengi değişti felan.
-
mefistofeles
- Kullanıcı

İçki soyfrası mı? Annen sana başkalarının elinden içki içme demedi mi?mefistofeles wrote:bu arada benim karakterim tam bir akşamcı çilingir i kurdunuz mu girmeyeceğim grup yok söyleyeyim diplomasy kasmayın hiç beni istiyosanız kurun bir içkili sofra ben varım ...
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Gorath sen bizi nereye soktun yaw bu pazar olayı nedir
ne işim var benim pazarda?
üç kilo domates iki kilo soğan alayım bari hazır gelmişken
Sonunda çıkartacam baltayı yerinden sonrada dalacam millete al buda savaşmak için haklı bir neden bu kalabalık nedir?
Sonunda çıkartacam baltayı yerinden sonrada dalacam millete al buda savaşmak için haklı bir neden bu kalabalık nedir?
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]