gülümseme ve saygılarımla...
2 şubat İzmir Buluşması ve Yeni Bir Buluşma....
2 şubat İzmir Buluşması ve Yeni Bir Buluşma....
Güzel bir buluşmaydı ilk başta
ben, erdinç -fallen-, hakan -eldarin-, ali -beckett-, beko - bekolas
-, çilek -daeye-, .çağdaş -spawn- (kız arkadaşı da vardı), gencay - green eye of devil-, efe - nightfall- katıldı buluşmaya, unuttuğum varsa affalo
bol karmaşa bol muhabbetli bir buluşmaydı, fotoları da paylaşır umarım çilek yakında... Site konuşuldu, bol geyik yapıldı, kahkahalar ksk sahilini inletti falan filan, darısı bi dahaki buluşmaya...
Last edited by chosen on Sun Feb 05, 2006 7:33 am, edited 1 time in total.
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

Ehehe evet baya iiydi hatta herkesı beklerıs bı dahakı bulusmaya bolbol dedıkodu yaptk walla
hele drizzt abimizin kulakları cınım cınım olmustr
erdinç oyunu unutma bak onun hayalıyle yasıom walla uzun zamandır iyi bi kasmamıstm nese hade darısı basınıza eywallah...
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Sakat ayakla geldim buluşmaya daha ne olsun
.
Eheh evet güzel buluşmaydı, yine eğlenceli geçti soluksuz bir şekilde. Hemen her konuda konuştuk tartıştıkta sanırım. Dedikodu, Drizzt. Poahahahahahah
:D:D. Laf yok, laf yokkk...
Erdinç oyun oynatacam dedi başına bela aldı vallaha, artık söz verdiyse tutacak nabalım. Bana da NPC olma teklif etti, bi Player nasıl NPC oynayacak onu da tadacaz artık bakalım
.
Gelen herkese teşekkür ediyorum, sanırım sömestr içersinde bir buluşma daha düzenlenecek onu bekliyoruz artık. Bir iki kendini bilmezde arada resimlerimizi çekti, onlar da elimize geçerse paylaşırız herkesle...
Eheh evet güzel buluşmaydı, yine eğlenceli geçti soluksuz bir şekilde. Hemen her konuda konuştuk tartıştıkta sanırım. Dedikodu, Drizzt. Poahahahahahah
Erdinç oyun oynatacam dedi başına bela aldı vallaha, artık söz verdiyse tutacak nabalım. Bana da NPC olma teklif etti, bi Player nasıl NPC oynayacak onu da tadacaz artık bakalım
Gelen herkese teşekkür ediyorum, sanırım sömestr içersinde bir buluşma daha düzenlenecek onu bekliyoruz artık. Bir iki kendini bilmezde arada resimlerimizi çekti, onlar da elimize geçerse paylaşırız herkesle...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Demek kendini bilmez ha Hakan yollamıyorum resim falan çatla patla. Eğer bir buluşma daha olacaksa mümkünse bu haftaiçi olsun çünkü ben Aydın'a dönüyorum. Buluşma çok eğlenceliydi özellikle ben Shire'da otururken çok eğlendim.Fotoğrafları Erdinç istedi ona yolladım bilginize...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

Ewt ya hakan(eldarin) raistlin Rp sinin hakkını werdi eh bizde sırasıyla Caramonluk yaptık
ayrıca hala fotograflara ulasamıorm meraktan catlıcam ılgılenenlere duyurur KOYUN ARTIK SUNLARIII.... :racha :racha :racha
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Arkadaşlar üniversiteler başlamadan bu hafta içi bir daha buluşalım derim ben.. erdinç ve çilek'le konuştum onlar için salı günü uygun bana da uygun açıkçası, siz de fikirlerinizi belirtin de ortak bir günde buluşak bu hafta geçmeden..
öneri ve saygılarımla...
öneri ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

ya... pazar desek bole 1.5 gibi falan hem dersaneyede kasmış olrum
olmazmı 
Ben bu haftasonu maalesef katılamayacağım cuma günü kayıt yenilemenin son günüymüş. Cuma sabahtan gidicem Aydın'a. Kayıt yeniledikten sonra eşyalarımı yerleştircem yani bu haftasonu büyük olasıklı Aydın'dayım. Size iyi eğlenceler...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Thundorius
- Kullanıcı

-
_Nightfall_
- Kullanıcı

eleman walla ben gel derım izmir tayfası olarak sana kucak acıp bısıler ogretmeye calısırız... ayrıca olayın yasla ilgisi yok ben basladıımda 15imdeydim 2 hafta sona 18 e gırcem ama bakma sen
bu işin yaşı yok... yannız kuralları ogrenmeye bak playershondbook falan oku LOTR serisini oku ejderhamızragını oku Drizzt abimizi oku (yine tartışma cıkabilir:)) nsen ekle benım maili ben sana lojistik destekte yaparım nese hade uykum geldı ei geceler