2 şubat İzmir Buluşması ve Yeni Bir Buluşma....

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

2 şubat İzmir Buluşması ve Yeni Bir Buluşma....

Post by chosen »

Güzel bir buluşmaydı ilk başta :D ben, erdinç -fallen-, hakan -eldarin-, ali -beckett-, beko - bekolas :D -, çilek -daeye-, .çağdaş -spawn- (kız arkadaşı da vardı), gencay - green eye of devil-, efe - nightfall- katıldı buluşmaya, unuttuğum varsa affalo :D bol karmaşa bol muhabbetli bir buluşmaydı, fotoları da paylaşır umarım çilek yakında... Site konuşuldu, bol geyik yapıldı, kahkahalar ksk sahilini inletti falan filan, darısı bi dahaki buluşmaya... :D :D

gülümseme ve saygılarımla...
Last edited by chosen on Sun Feb 05, 2006 7:33 am, edited 1 time in total.
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

Ehehe evet baya iiydi hatta herkesı beklerıs bı dahakı bulusmaya bolbol dedıkodu yaptk walla :) hele drizzt abimizin kulakları cınım cınım olmustr :) erdinç oyunu unutma bak onun hayalıyle yasıom walla uzun zamandır iyi bi kasmamıstm nese hade darısı basınıza eywallah...
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Sakat ayakla geldim buluşmaya daha ne olsun :D.

Eheh evet güzel buluşmaydı, yine eğlenceli geçti soluksuz bir şekilde. Hemen her konuda konuştuk tartıştıkta sanırım. Dedikodu, Drizzt. Poahahahahahah :D:D:D. Laf yok, laf yokkk...
Erdinç oyun oynatacam dedi başına bela aldı vallaha, artık söz verdiyse tutacak nabalım. Bana da NPC olma teklif etti, bi Player nasıl NPC oynayacak onu da tadacaz artık bakalım :).

Gelen herkese teşekkür ediyorum, sanırım sömestr içersinde bir buluşma daha düzenlenecek onu bekliyoruz artık. Bir iki kendini bilmezde arada resimlerimizi çekti, onlar da elimize geçerse paylaşırız herkesle...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Rosa
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rosa »

vayy vayy vayy...

Ali beyimiz bizden haberisz İzmir lere gitmiş,üzüldüm bana söylememene doğrusu.Neyse resimleri koyunda görelim nasıl çıkmış.

(ama söliim fotolarda Ali kadar iğrenç çıkanı yoktur,kendileri hiç fotojonik değil :) )
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Demek kendini bilmez ha Hakan yollamıyorum resim falan çatla patla. Eğer bir buluşma daha olacaksa mümkünse bu haftaiçi olsun çünkü ben Aydın'a dönüyorum. Buluşma çok eğlenceliydi özellikle ben Shire'da otururken çok eğlendim.Fotoğrafları Erdinç istedi ona yolladım bilginize...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

Ewt ya hakan(eldarin) raistlin Rp sinin hakkını werdi eh bizde sırasıyla Caramonluk yaptık :) ayrıca hala fotograflara ulasamıorm meraktan catlıcam ılgılenenlere duyurur KOYUN ARTIK SUNLARIII.... :racha :racha :racha
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Arkadaşlar üniversiteler başlamadan bu hafta içi bir daha buluşalım derim ben.. erdinç ve çilek'le konuştum onlar için salı günü uygun bana da uygun açıkçası, siz de fikirlerinizi belirtin de ortak bir günde buluşak bu hafta geçmeden..

öneri ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Bu hafta içi yaparsanız gelemem ama haftaya yaparsanız gene damlarım!
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Valla ben her hafta sonu geliyorum İzmir'e ona göre yapın birşeyler.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Hmm o zaman haftaya cumartesi diyelim, sanırım uygun olur.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

ya... pazar desek bole 1.5 gibi falan hem dersaneyede kasmış olrum :) olmazmı :???:
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

pazar bana da uygun arkadaşlar, cumartesi tam kadro olamıcaksak pazar buluşalım...

fikir ve saygılarımla...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ben bu haftasonu maalesef katılamayacağım cuma günü kayıt yenilemenin son günüymüş. Cuma sabahtan gidicem Aydın'a. Kayıt yeniledikten sonra eşyalarımı yerleştircem yani bu haftasonu büyük olasıklı Aydın'dayım. Size iyi eğlenceler...
Thundorius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thundorius »

Yaw geleyim dicem ama 16 yaşındayım ve FRP ile yeni tanıştım.Ã?oğunuz üniversiteye gidiosunuz ve FRP de baya iisiniz.Ben hem muhabbetlere giremiycem hem de aranız da velet muamelesi görcem.Ondan bu olaya soğuk kaldım.r :(
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

eleman walla ben gel derım izmir tayfası olarak sana kucak acıp bısıler ogretmeye calısırız... ayrıca olayın yasla ilgisi yok ben basladıımda 15imdeydim 2 hafta sona 18 e gırcem ama bakma sen :) bu işin yaşı yok... yannız kuralları ogrenmeye bak playershondbook falan oku LOTR serisini oku ejderhamızragını oku Drizzt abimizi oku (yine tartışma cıkabilir:)) nsen ekle benım maili ben sana lojistik destekte yaparım nese hade uykum geldı ei geceler :)
Post Reply