vallahi arkadaşlar ayın 10 geliyorum daha erken bence mümkün değil yine de elbette ki allah korusun kendinize dikkat edin ve en az 18-19 una kadar dayanın daha geç olursa da olabilir . bu benim tercihim di ......
daha sonrası için şöyle bi olumsuzluk olabilir .. başka illerdeki üniversitelerde okuyan arkadaşların okulları başlayabilir.. ortada bi tarih daha uygun..
yinede düzenleyen arkadaşın ( henüz tanışmamış olsamda esen' nin ) seçeceği tarihe uyarım
Esenin belirleyeceği tarihe göre kararlaştıracağımızıda kim söledi şimdi öle bişeye gerek yok esen belirlemesin tarihi ama esen biliyor olmalı tarih belirlemeyi istiyorsa bu buluşmanın c.tesiye gelmemesi gerektiğinin bilincindedir umarım .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Onsekizi bana uygun arkadaşlar ama Ondokuzunda gelemem. Ama siz bana göre ayarlamayın. Kendinize göre ayarlayın. Ben uyarsa geleceğim. Keyfinize bakın...
Tabi canım mesela ben geliyorum Ben gelebiliyorsam herkes geliyordur Tüh biraz fazla iddialı oldu sanırım Neyse yaw iyi de olur bir buluşma artık yaw bayadır toparlanmadık
tamam bu arada kesin tarih 18 şubat 2006 cumartesi ama yeni bir başlık acacam orda ayrıntılarıyla aktiviteler belirtilecek tabi yapmak istediğiniz şeyleride yazabiliriz bu arada 17 şubat benim doğum günüm yani hediyeleri bekliyorum arkadaşlar şimdiden o nazik düşüncelerinizden dolayı teşekkürler